3 mīti par empātiju, ar ko saskaras visi empāti!

Empātija ir tas, kas šai pasaulei ir vajadzīgs lielos daudzumos! Es uzskatu, ka tas ir mūsu sabiedrības glābšanas atslēga. Es arī uzskatu, ka mēs ļoti sen izvēlējāmies empātiju, pirms mēs nonācām uz Zemes cilvēka formā.

Pieaugot frekvenču līmeņiem un mūsu apziņai, arvien vairāk cilvēku sāka pieņemt empātijas dāvanas, turklāt viņi sāka izteikt savas jūtas un atklāti runāt par to, kam viņi ik dienas iziet cauri.

LASI ARĪ: 4 zodiaka zīmes, kas nekad nestāsta vai neparāda, kā viņi patiešām jūtas!

Šie cilvēki noteikti ir visdrosmīgākie, ja jūs man jautājat. Viņi mani personīgi mācīja, ka mēs visi esam atšķirīgi un ka mēs visi esam empāti zināmā mērā un ka empātijas līmenis, ko katrs no mums piedzīvo, ir tieši saistīts ar apziņas maiņu.

Lai padarītu mūsu pasauli labāku, mēs skatāmies uz sevi caur empātijas prizmu un noraidām šauru egoisma perspektīvu.

Tātad, šeit ir 3 mīti par empātiju, ar ko saskaras visi ļoti jutīgie cilvēki!

1. Empātija un atkarība iet roku rokā

Meli. Empāti meklē savienojumus, nevis atkarības attiecības, jo zina komunikācijas spēku.

No ārpuses daži empāti var izrādīties trūcīgi un atkarīgi, bet tas, ko viņi meklē, ir īsts savienojums, kaut kas īsts, kas var saglabāt to saprātīgu un līdzsvarotu.

LASI ARĪ: Viena lieta, ko katrs Zodiaka zīmes pārstāvis uzskata par daudz pievilcīgāku savā partnerī nekā seksualitāti

2. Empātijai var būt pretējs efekts un pārvērsties par izolāciju un atsvešināšanos.

Garīgi, nevis fiziski, jaunie empāti dažreiz nespēj tikt galā ar savu jūtu un sajūtu spēku. To var salauzt viņus.

Līdzjūtība ir iekšējā telpa, kas jātur un jāapzinās. Daudziem empātiem ir vētrains sākums, bet, kā viņi saka, laiks var izārstēt visu, tāpēc viņi galu galā meklē veidu, kā atrisināt visas viņu problēmas.

3. Empāti ir nestabili un neuzticami.

Pat ja neprognozējamība un nestandarts ir ļoti jutīgu cilvēku iezīmes, labāk to uzskatīt par dāvanu, ko var izmantot jūsu pašu interesēs.

Neparedzami cilvēki ir radoši un zinātkāri. Empātija  ir tad, kad jūs sevi ieliekat citas personas vietā un jūtat visu ar savu sirdi un paskatieties uz visu ar viņu acīm. Empāti un empātija noteikti padara mūsu pasauli labāku!

avots: esotericblog

Leave a Comment