Ir zināma sīkāka informācija par noslīkušās mazās Evitas ģimeni; par viņu skumst pat pilnīgi sveši cilvēki

Pēc tam, kad teju pēc divu dienu nepārtrauktas meklēšanas bez dzīvības pazīmēm atrada Siguldā pazudušo piecgadīgo meiteni, Siguldas pašvaldība tagad plāno, kā sniegt psiholoģisko atbalstu gan mirušās meitenes ģimenei, gan bērnudārza draugiem, vēsta LTV raidījums “Dienas ziņas”.

Portāls NRA jau rakstīja, ka pēc gandrīz divu dienu nepārtrauktiem meklējumiem Siguldā pazudusī piecgadīgā meitene Evita tika atrasta mirusi. Meitenīti, diemžēl bez dzīvības pazīmēm, atrada sektorā, kas jau bija vairākkārt pārmeklēts, raksta nra.lv.

Lasi vēl: Kāda latviete ir šokā: ”Šodien ārkārtīgi nepatīkams atgadījums sašūpoja mūsu vakara izpriecu peldvietā”

Precīzs Nā*es iemesls tiks skaidrots ekspertīzē, norādīja policijā. Policijā uzsvēra, ka no brīža, kad saņemtas ziņas par pazušanu, meklēšana notika nepārtraukti.

Meitenītes nāvi pārdzīvo visi – gan ģimene, kurā aug vēl četri bērni, gan glābēji un brīvprātīgie, gan kaimiņi un paziņas un pavisam sveši cilvēki, kurus satricināja šis notikums. Nolemts Evitas ģimenei ziedot arī visu naudu, kas tika savākta meklēšanas darbiem.

Evitas ģimene Siguldas sociālajam dienestam bija zināma. Kopā ģimenē ir pieci bērni, vecākie jau lieli. Bet viņi bija nevis pabalstu lūdzēji, bet daudzbērnu vecāki, kas aktīvi sadarbojas.

COMMENTS

Leave a Comment