Istabas augi guļamistabai: tie izdala skābekli guļamistabā un citās telpās

5. BEGONIJA (īpaši karaliskā)

Neitralizē kaitīgās vielas un mikrobus. Ir materiālās labklājības simbols. Aromāts mazina depresiju, īpaši ieteicams vecu cilvēku guļamistabās un pie dažādām slimībām.

6. SANSEVĒRIJA (zināma kā līdakas aste vai sievasmātes mēle) – ideāls guļamistabas augs

Neskatoties uz to, ka vairums augu nakts laikā noēd skābekli, Sansevieria otrādi nakts laikā viņu ražo. Slēgtās telpās lai uzturētu nepieciešamo skābekļa daudzumu, jums vajadzēs 6 – 8 augus augumā līdz jostasvietai uz vienu cilvēku.6. ĢERĀNIJA. Iznīcina mikrobus, atsvaidzina gaisu, noņem iekšējo sasprindzinājumu, palīdz normalizēt sievietēm hormonālo fonu. Īpaši derīga bezmiegam, bet var izsaukt alerģiju.

Lasi arī: Lai istabas augi augtu kā vēl nekad – pievieno tiem šo nepārspējamo barības vielu!

7. ĻOTI DERĪGS KAKTUSS

Labāk iegādāties kaktusu ar garām adatām. Šis augs nogalina mikrobus un mazina kaitīgo gaisa jonizāciju, aizsargājot mūs no elektromagnētiskā starojuma. Tāpēc šis augs jāliek istabās, kur ir dators vai televizors. Labai augšanai kaktusam nepieciešams siltums un gaisma. Istabas puķes labi attīra gaisu, un tāpēc cilvēks mazāk ieelpo viņa Vese***ai kaitīgās vielas.

8. LABS GUĻAMISTABAS AUGS – LAURS

Lauru zariņš bērna gultas galā savā laikā skaitījās labākais līdzeklis bezmiegam. Pieaugušie labi guļ lavandas un rozmarīna klātbūtnē, kuri podiņos parādās ziedu veikalu plauktos.

 

Arī interesanti: Zem viena jumta ar vampīriem! Kādi istabas augi izsūc visas dzīvības sulas no tevis! SPIED ŠEIT, lai lasītu! 

dieviete

Leave a Comment