Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 49. sērija

1

AUNS Viņš ir ļoti neatkarīgs – visu ir spējīgs sasniegt paša spēkiem bez nekādas liekas palīdzības. Tāpat Auns ir ļoti dāsns – vēlas palīdzēt ikvienam, kurš viņam kaut ko nozīmē. Viņš ir liels optimists, tomēr dažkārt uznāk tāds pamatīgs pesimista garastāvoklis. Auns praktiski visam pieiet ar ļoti lielu entuziasmu.

2

VĒRSIS Viņš ir uzticams, ļoti retos gadījumos pievils tos cilvēkus, kuri viņam ir kļuvuši tuvi. Ja viņš kaut kam ir pateicis “jā”, tad arī turēsies pie tās lietas. Vērsim ir raksturīga pacietība, tomēr ir lietas, kuras viņš vienkārši nav spējīgs sagaidīt – parasti tās, kuras viņu dzīvē ļoti aizrauj. Vērsis ir dāsns – tuvajiem ir gatavs atdot savu pēdējo kreklu.

3

DVĪŅI Viņiem ir ļoti spēcīga enerģija. Un ne tikai tā, kas izpaužas fiziski, bet arī iekšējā – viņš ir spējīgs sevi motivēt daudz vairāk nekā citus. Dvīņiem ir laba iztēle – bieži vien citi uzskata, ka tā ir pat pārāk laba, jo Dvīņi mēdz sākt dzīvot iedomu pasaulē. Viņi spēj ātri pielāgoties jauniem apstākļiem, un pat ja tie ir skarbi – samierināties ar to, kas viņam ir dots.

4

VĒZIS ir uzticams – ja blakus ir īstie cilvēki, tad viņi droši var paļauties uz Vēzi. Viņš vienmēr uzņemsies spēcīgas rūpes par citiem pat tad, ja tas nozīmēs, ka viņš aizmirst pats par sevi. Vēzis ir atsaucīgs, viņš grib palīdzēt citiem, grib pielāgoties, tomēr viņa viedokli nevajag uzskatīt par vāju, jo tas visbiežāk ir tas pareizais.

5

LAUVA Visi, kuri pazīst Lauvu, skaidri zina, ka viņam ir ļoti spēcīga pašapziņa. Viņas lielās ambīcijas palīdz dzīvē tālu tikt un sasniegt to, kas atbilst viņas kvēlākajām vēlmēm. Lai arī cik ļoti viņa domātu par sevi, Lauva ir dāsna un spēj atdot daudz ko tiem, kuri viņai ir dārgi. Dažkārt tomēr viņa ir arī ietiepīga – tas ir pat ļoti labi pamanāms.

6

JAUNAVA Viņai patīk analizēt – gan sevi, gan arī citus cilvēkus. Viss viņas lēmumos balstās uz rūpīgu analīzi. Jaunava ir izpalīdzīga, bet tikai pret tiem, kuri viņai daudz nozīmē, un parasti šie cilvēki ir ģimenes locekļi. Jaunavai nav nepieciešams ievērojams draugu pūlis, jo viņa pati labi iztiek ar sevi.

7

SVARI ir diplomātiski un ļoti graciozi – bet tikai tādā gadījumā, ja viņi ir izvēlējušies savu pareizo dzīves ceļu. Svari ir mierīgi tad, kad ir nosēdušies uz vietas un apmierināti ar saviem lēmumiem. Ja kaut kas neies pēc viņu plāna, tad viņi tiešām citiem var būt kā skabarga. Svari ir viesmīlīgi, tādēļ ballītes un pasākumi pie viņiem vienmēr būs ļoti pozitīvi.

8

SKORPIONS ir viena no kaislīgākajām horoskopa zīmēm. Viņi visam pieiet ar ļoti lielu dedzību – tas arī ir tas, ko citi viņu raksturā ļoti novērtē un dažkārt pat apskauž. Skorpions ir ļoti ieturēts un dinamisks – viņš zina, kā attiecīgi kurā situācijā ir jārīkojas. Tomēr viņa ēnas puse ir greizsirdība – viņš to neizrādīs, bet visi to tik un tā redz.

9

STRĒLNIEKS ir neatkarīgs – viņam patīk būt vienam savos lēmumos un darbībās. Tomēr daudzi viņu nosoda par šo vienpatību, jo no malas Strēlnieks izskatās pēc cilvēka bez emocijām. Bet jāsaka, ka viņš arī tā dažkārt jūtas. Strēlnieks vienmēr meklēs piedzīvojumus un, ja kāds tiem stāvēs ceļā, viņš mierīgi tam cilvēkam var pagriezt muguru.

10

MEŽĀZIS Viņam ļoti tuva ir atbildības sajūta – citi to viņā vērtē ļoti augstu. Mežāzis ir tik pacietīgs, ka citiem par to ir ļoti liels pārsteigums. Mežāža ambīcijas ir viņa panākumu atslēga, viņš pats sev uzstāda augstus mērķus un nekad neļaus no tiem sev atkāpties. Viņam piemīt slikta iztēle, bet viņš pats skaidri zina, ka ir reālists.

11

ŪDENSVĪRS ir ļoti asprātīgs, dažkārt pat diezgan sarkastisks. Šāds raksturs viņam garantē lielu paziņu loku, tomēr viņam būtu jāapzinās, kuri ir patiesi draugi. Viņš reti kad tuvu klāt pielaiž cilvēkus, jo viņam ir problēmas ar jūtu un emociju izpaušanu. Viņa dzīves pieeja ir oriģināla, tādēļ Ūdensvīrs nekad nebūs garlaicīgs.

12

ZIVIS vienmēr būs līdzjūtīgas, lai arī viņām ir problēmas to atklāti parādīt. Daudz pārdzīvo par savu pagātni, akli cenšas iestāstīt, ka pagātnes rētas ir sadzijušas tad, kad tās vēl ir pavisam svaigas. Zivis par sevi ir pārliecinātas, zina, ko vēlas no dzīves, bet parasti viņu mērķi ir ļoti atšķirīgi no tiem mērķiem, ko sev ir uzstādījuši citi.

Leave a Comment