Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 50. sērija

1

AUNS Ja viņš kaut kam neredz jēgu, to nekad neturpinās – ir svarīgi, ka visam, ko Auns dara, ir kaut kāds iemesls. Lai arī ko viņš teiktu, viņam ļoti patīk pārsteigumi, tomēr ne vienmēr Auns būs spējīgs izrādīt vajadzīgo sajūsmu. Tēlotas jūtas nav Auna gaumē, viņš pat īsti nesaprot, kā cilvēki ir spējīgi kaut ko tādu notēlot.

2

VĒRSIS Viņš mīl jebkādas dzīves baudas – vienīgā horoskopa zīme, kura visu izbauda pilnībā. Viņš parasti ļoti analizē cilvēkus un viņu uzvedību, bet tas bieži vien nāk pašam par ļaunu, jo Vērsim patīk sadomāties par daudz. Viņam ir jāiemācās kontrolēt sevi, citādi viņš sāk krist uz nerviem.

3

DVĪŅI Viņi spēj nedot par sevi nekādu ziņu ilgu laiku un tad izlikties, ka viss ir kārtībā – un patiesībā viņu draugi ar to ir mierā, tā teikt, pieraduši. Viņiem ir problēmas pašam saprast sevi, bet tas tikai viņu daudzo personību dēļ – Dvīņi mētājas no viena viedokļa pie otra, no viena hobija pie otra, īsti tā arī nezinot, kas viņus patiešām aizrauj.

4

VĒZIS Viņš ļoti labi prot otram cilvēkam justies īpašam – viņš izrādīs rūpes, simpātijas, visu, ko jutīs, ka otrs cilvēks vēlas. Kad Vēzis jūt, ka visa kā ir par daudz, viņš ielien savā aliņā un uzpilda baterijas, lai varētu vēlāk atkal stāties pretī “šausmīgajai” dzīvei. Ja viņamm kaut kas interesē, tad tas interesē patiešām ļoti.

5

LAUVA Ja tu parādīsi, ka novērtē viņu, viņa būs gatava uz visu tevis dēļ. Lauvas dusmas parasti pāriet ļoti ātri, bet draugi to bieži izmanto, jo zina, ka nebūs nekādas sekas dažām vārdu apmaiņām. Dažkārt neredz to, kas ir acīmredzams, tādēļ bieži tiek pievilta. Viņas pašpārliecinātība ļoti piesaista pretējo dzimumu.

6

JAUNAVA Viņas labas spēj būt praktiski visā- reti kas nepadodas. Jaunavām īpaši nepatīk gatavot, tomēr viņas to dara, lai iepriecinātu mīļos. Viņa ir gatava upurēt sevi savu mīļo dēļ, tomēr dažkārt tā izpaužas kā ne pārāk laba īpašība, jo viņa mēdz aizmirst sevi. Jaunavu ir ļoti viegli nokaitināt, tāpēc labāk paklusēt, kad nav nekā gudra, ko teikt.

7

SVARI Viņiem nepatīk, ja kāds cits vada viņu dzīvi- viņi paši labi tiek galā (vismaz tā viņi ir nosvērušies domāt). Svariem ļoti ātri iepatīkas cilvēki un bieži vien viņi to jauc ar mīlestību, bet paies ilgs laiks, kamēr viņi sapratīs, kā ir patiesībā. Viņiem patīk iepirkties vairāk nekā citām horoskopa zīmēm. Svari ir ļoti izturīgi pret apkārtējām neveiksmēm.

8

SKORPIONS Viņš no ārpuses izskatās nepieejami, tomēr tā ir tikai maska. Skorpions nevēlas, lai tiek apdraudētas viņa jūtas un emocijas, tāpēc ar visām varītēm centīsies tās pasargāt. Viņu nav pārāk viegli savaldzināt – nāksies pacīnieties. Viņš raud tikai tumsā, kad neviens to neredz – dažkārt pat pārāk ļoti noslēdzas sevī.

9

STRĒLNIEKS ViņŠ dažkārt dzīvo senākos laikos un tic vienīgajai un īstajai mīlestībai, bet neies pārbaudīt kuru katru, lai to atrastu. Viņš daudzkārt nepatīk cilvēkiem, jo viņam neinteresē, ko citi par viņu domā. Strēlniekam patīk strādāt tad, kad ir diezgan liela spriedze, tāpat viņam tikpat ļoti patīk ceļojumi un atpūta.

10

MEŽĀZIS Viņš ir ļoti labs aktieris – māk ideāli noslēpt savas jūtas. Viņš nav pārāk iejūtīgs, tomēr tas nenozīmē, ka ir slikts draugs – patiesībā viņš ir viens no patiesākajiem cilvēkiem, kādu dzīvē var sastapt. Mežāzis pieņem cilvēkus tādus, kādi viņi ir – mīlestība viņam ir gluži vai vajadzība, kuru var izpildīt tikai un vienīgi īstais cilvēks.

11

ŪDENSVĪRS Viņš ir pašpārliecināts un stiprs, tomēr mēdz parādīt arī vājo pusi. Viņu tracina cilvēki, kuri čīkst par pienākumiem, bet neko nedara, kaut gan pašiem dažkārt sanāk palaisties. Viņš nekad nerunās ar aplinkiem- ar to nākas sadzīvot. Viņam pat nav vajadzīga stingra motivācija, lai visu izdarītu līdz galam – tas vienkārši notiek it kā pats no sevis.

12

ZIVIS Bieži ir pārāk augstās domās par sevi- tādēļ viņas nereti noliek aiz muguras. Zivis jūtas briesmīgi, kad ir kļūdījušās – tādēļ neatgrūd viņas pārāk daudz. Viņas ir viegli aizvainojamas un uzvelkamas, bet tikai tāpēc, ka Zivīm ir interese par cilvēkiem un viņu sajūtām. Zivis vislabāk zina, kā apmierināt citu vajadzības.

Leave a Comment