Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 65. sērija

1

AUNS ir diezgan iedomīgs, jo apzinās savu vērtību, tomēr to nevar skaitīt kā spēcīgu trūkumu, jo ar savu iedomību viņš neuzbāžas citiem, kā arī tā nav nepamatota. Aunam patīk darboties, nevis stāvēt uz vietas. Ja dzīvē ir situācijas, kurās jāsēž ar klēpī saliktām rokām, Aunu tas iedzen depresijā. Viņam ir labi visādi, jo prot pielāgoties situācijām – patīk būt gan vienam, gan arī plašā draugu lokā.

2

VĒRSIS Viņam patīk nodrošināt savu dzīvi un savas ģimenes dzīvi – visam ir jābūt pakārtotam tā, lai visi būtu paēduši un laimīgi. Vērsis dievina ērtības, tādēļ viņa māja vienmēr būs tāda, kurā viņam netrūkst nekā, lai justos labi. Viņš ārkārtīgi spēcīgi iemīl cilvēkus un ir gatavs viņiem atdot visu. Vērši ir lieliski draugi un mīļotie, jo viņi ir uzticami un raksturā spēcīgi.

3

DVĪŅI Viņiem bieži sanāk nostāties pretrunās pašam ar sevi – gribu to, bet gribu arī to, un tās parasti ir nesavienojamas lietas. Tas Dvīņus pašus kaitina, bet ar laiku viņi pie tā pierod un sāk veidot kompromisus paši ar sevi. Dvīņi ir ļoti inteliģenti, saprot, ko runā, izprot, ko runā citi, ir gatavi pastāvēt par savu viedokli, kā arī ieklausīties tajā, kas ir sakāms citiem. Dvīņi ir labi draugi, ja pārāk daudz neaizdomājas paši par sevi.

4

VĒZIS Viņam pats svarīgākais dzīvē ir ģimene, tādēļ jaunības gadus Vēzis pavadīs, cenšoties atrast ideālu otro pusīti, ar kuru veidot saticīgu ģimenes dzīvi. Vēzim sanāk kļūdīties, tomēr viņš ir spējīgs no tā visa mācīties. Viņš ļoti sargā tos cilvēkus, kuri viņam ir svarīgi – Vēzis nepieļaus, ka viņi tiek aizskarti vai vēl trakāk – fiziski ietekmēti. Tie viņam ir lieli pārdzīvojumi. Nav labāka drauga par Vēzi, jo viņš vienkārši ir kā droša osta.

5

LAUVA Viņa visvairāk dzīvē mīl pati sevi. Lauvām patīk atklātība, pašas to piedāvā citiem cilvēkiem, tomēr pārāk daudz to gaida atpakaļ – un kad to nesaņem, ir ārkārtīgi nelaimīgi. Lauva ir drosmīga un spējīga dzīvē daudz ko sasniegt – viņa zina savu mērķi un vienmēr tieksies pēc tā, un ceļa vidusposmā pat neiedomāsies apstāties. Lauvai var uzticēties, jo viņa ir pārāk pašpārliecināta, lai kādam citam vēlētos sabojāt uztveri par sevi.

6

JAUNAVA ir ļoti praktiska – viņai padodas praktiski viss, ja labi to grib. Viņa ir ļoti precīza, tādēļ šāda veida darbi vienmēr padodas. Jaunava uz citiem cilvēkiem dažkārt skatās “no augšas” – tā ir viņas negatīvā īpašība. Tādēļ dažkārt cilvēkiem, kuri to sajūt, ir grūti sadzīvot ar Jaunavu. Tomēr tie, kuri ir viņas uzticības un draugu lokā, vienmēr jutīsies mīlēti un saprasti, jo Jaunava prot sargāt un izrādīt patiesu mīlestību.

7

SVARI Viņiem ļoti nepatīk vientulība – visu laiku grib atrasties kāda klātbūtnē un uzmanības centrā, tieši tādēļ viņiem bieži vien ir problemātiskas attiecības, jo, kad tās izjūk, Svari uzreiz vietā meklē aizstājēju, kurš viņus apčubinās un samīļos. Svari uz lietām skatās no dažādām pusēm – viņi nepakļaujas tikai savam viedoklim, tieši tādēļ viņi var kļūt par labiem advokātiem. Svari ātri sadusmojas, bet tikpat ātri viņu dusmas pāriet.

8

SKORPIONS nemēdz būt viduvējs vai just viduvējas jūtas – viņa moto ir “visu vai neko”. Tāpat viņš neuztur “nekādas” attiecības ar cilvēkiem – vai nu viņi ir ļoti labi draugi un svarīgi cilvēki vai nu pilnīgi nekas. Skorpions ir ļoti greizsirdīgs, tādēļ attiecībās greizsirdības dēļ var rasties diezgan daudz strīdu. Viņš ir privātīpašniecisks un uzskata, ka tas, kas ir viņa, ir tikai viņa – cits uz to nedrīkst skatīties un kur nu vēl pieskarties!

9

STRĒLNIEKS ir ļoti godīgs un alkst pēc brīvības. Viņš ir ideāls problēmu risinātājs, vienmēr visam atrod izskaidrojumu un arī izeju no sarežģītās situācijas. Strēlniekam mēdz būt aprobežoti uzskati par dzīvi, kurus mainīt ir ļoti grūti, tādēļ izveidojas saspringtas attiecības ar cilvēkiem, kuri ir brīvdomīgāki un piekāpīgāki. Strēlnieks prot pateikt visu, ko domā un nekad nemelos par ļoti svarīgām lietām – dažkārt tas cilvēkus atgrūž, tomēr tā ir viņu viena no pozitīvākajām īpašībām.

10

MEŽĀZIS ir ļoti pieticīgs – viņam nevajag daudz. Viņš noteikti nav materiālists, skatās uz cilvēku iekšējo pasauli un meklē laimi sajūtās, ne lietās. Mežāzim viss nāk atpakaļ, viņš var kustēties uz priekšu, ieguldot savā mērķī itin visu, bet tajā pašā laikā piedzīvot milzīgu neveiksmi, kas viņu sagrauj, tomēr Mežāzis nesēdēs rokas klēpī salicis, bet celsies un cīnīsies par savu vietu zem Saules. Mežāzis nekam neļaus stāties ceļā savai laimei.

11

ŪDENSVĪRS ir labākais draugs. Viņš prot būt klāt tad, kad tas ir visvairāk vajadzīgs un zina, kas cilvēkus iepriecina. Viņš vienmēr centīsies saviem draugiem radīt ērtības un piederības sajūtu. Ūdensvīrs ir ļoti nervozs, lai arī no ārpuses to būtu grūti pateikt. Viņš ir aktīvs un dzīvespriecīgs, un savu dzīvesprieku cenšas pielipināt arī citiem cilvēkiem. Dažkārt Ūdensvīri kļūst arī diezgan iedomīgi, jo uzskata, ka zina visu par visu un ka viņu viedoklis ir tas pareizākais – tas loģiski domājošus cilvēkus no viņa atgrūž.

12

ZIVIS vienmēr grib rīkoties pareizi, lai arī viņu izpratne par pareizību ne vienmēr ir tā pareizākā. Zivīm patīk pieņemt lēmumus, ļoti lepojas, ja ir spējīgas pārkāpt pāri pašas sev. Viņām draugi ir svarīgi, tomēr viņas pievērš viņiem pārāk maz uzmanības, tādēļ laika gaitā draugi lēnām pazūd. Zivis daudz domā pašas par sevi, ir mazliet egoistiskas, plūst pa straumi, meklējot savu laimi un dažkārt aizmirstot, ka laimi ir spējīgi dot arī citi cilvēki.

Leave a Comment