Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 13.sērija

1

AUNS Viņam bieži vien ir raksturīgs “izdarīju un tikai tad sāku domāt”. Viņam liekas, ka viņš ir labāks par citiem, bet to teiks tikai tiem, kuri ir viņam pašam līdzīgi. Viņam ir tādas pasmagas grūtības ar klausīšanos citos.

2

VĒRSIS Viņam tā švaki iet ar naudu – tā,protams, nāk un pat ne no viena vien avota, bet tērēties gan patīk ļoti. Bieži vien nemaz nepamana, kur tā nauda pazūd. Viņam vajag laiku vienatnē, kaut gan tas ir tikai uz īsu mirkli.

3

DVĪŅI Viņiem ļoti patīk parādīt sevi no visām iespējamām pusēm. Nekad nesēdēs rokas klēpī salikuši, ja runa būs par mīlestību. Viņam noslēpumus ir labāk neuzticēt, jo mutīte gandrīz vai pati no sevis atveras un viss izsprāg laukā.

4

VĒZIS Viņš ir karalis savās mājās – tur viņš vienmēr būs tāds, kāds viņš patiesībā ir. Viņiem ļoti patīk labi paēst, bet ar ēšanu ir jāuzmanās, jo ir liela ēšanas traucējumu iespējamība. Viņiem grūtības sagādā pagātne – ik uz soļa velkas līdzi.

5

LAUVA Viņš domā, ka viņš ir tieši tas, kas citiem ir vajadzīgs. Viņam patīk nopelnīt naudu, bet vēl vairāk patīk tērēt. Viņiem ir ļoti labas manieres, ko citi cilvēki ļoti novērtē. Ja kaut ko uzsāk darīt, tad dara to līdz galam un ar pilnu krūti.

6

JAUNAVA Viņas dzīves laikā sasniedz ļoti daudz – un viss pateicoties viņu darbīgumam, neatlaidībai un pienākuma apziņai. Sākumā viņas var būt ļoti trauslas un ievainojamas, bet ar laiku kļūst par praktiski neivainojamām būtnēm.

7

SVARI Viņiem praktiski vienmēr ir vajadzīga otrā pusīte – vieni viņi vienkārši nespēj būt. Viņam ļoti nepatīk strīdēties – strīdu dēļ izjūk daudz attiecību. Viņiem nav nekādu principu, jo uzskata, ka principi ir tikai muļķiem.

8

SKORPIONS Viņam jebkura dzīves situācija šķiet kā vai nu mācība vai laime – viņš nedomā, ka ir tādas izgāšanās – viņš cenšas no visa mācīties. Viņš nebūs kopā ar kuru katru cilvēku, jo meklēs savu izredzēto līdz tāds būs atrasts.

9

STRĒLNIEKS Viņam patīk ceļot – gan kāju izlocīšanas, gan arī jaunu vietu apskatīšanas dēļ. Viņam nav nekādu robežu – ļoti nozīmīga ir brīvības sajūta. No citiem negaida pārāk daudz, jo uzskata, ka pats sev ir spējīgs sniegt visu.

10

MEŽĀZIS Viņš necenšas līdzināties nevienam – tas šķistu pazemojoši. Viņam nav nepieciešama komanda, lai paveiktu kaut ko, jo labi iztiek viens pats – tas tā vairāk saistīts ar uzticību tikai sev pašam.Viņš vienmēr visu pamana un atkož.

11

ŪDENSVĪRS Viņš tic, ka nākotne būs gaiša, lai vai kas. Dzīve dažreiz šķiet grūta, bet nekas nešķiet nepanesams, tādēļ ātri ir atpakaļ uz kājām un dodas tālāk ar paceltu galvu. Viņam svarīgāk šķiet tas, ko cilvēki domā, nevis tas, ko viņi dara.

12

ZIVIS Viņš reti kuram palīdz- biežāk vienkārši izteiks līdzjūtību un viss. Viņš visu laiku pārceļ savus pienākumus – pat ne uz rītdienu, bet drīzāk aizparītdienu. Viņš labi saprot citus, bet ar sevis atkošanu gan iet tā kā iet – kā pa kalniem.

COMMENTS

Leave a Comment