Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 22.sērija

1

AUNS Viņam svarīgākais ir sasniegt to, ko pats ir iecerējis. Patiesībā viņam pat nav nepieciešamības tikt novērtētam vai mudinātam doties tālāk, jo viņā pašā ir pietiekami daudz spēka sevi vest uz priekšu. Ja viņam ir fantāzijas, viņš vēlas, lai viņa partneris tām visām ir ar mieru, citādāk viņam vienkārši paliek neinteresanti.

2

VĒRSIS Viņam ļoti svarīgi ir vēdera prieki – ja viņš nav paēdis, ar viņu labāk ir vispār nerunāt. Un katra ēdienreize ir lieli svētki- viņam nepatīk vienkārši “iekost”- ēdienam jābūt skaistam. Viņš saprot, ka nav perfekts, tomēr ļoti labi apzinās savu vērtību un nekad necentīsies no sevis kaut ko tēlot.

3

DVĪŅI Viņiem ļoti ātri mainās domas – tāpat viņi ļoti ātri zaudē interesi par..patiesībā jebko. Viņiem nepārtraukti vajag kaut ko jaunu, citādāk viņi jutīsies izsmelti un garlaikoti. Tomēr viņi ir diezgan uzticīgi, jo augstu vērtē cieņu, patiesību un necieš melus. Viņi ir labi draugi, tikai dažreiz aizmirst painteresēties par citiem.

4

VĒZIS Trakākais, kas ar viņiem var notikt, ir sāpināšana. Ja vienreiz tas ir noticis, tas atstāj neizgaistošu iespaidu uz visu viņa dzīvi. Tāpat viņš sāpināšanas dēļ var novirzīties no īstā ceļa un pazaudēt pats sevi. Pēc rētām viņš ap sevi uzceļ cietu, augstu mūri, kuram, lai pārkāptu, ir nepieciešams kas patiešām īpašs un stabils.

5

LAUVA Viņi ir diezgan lecīgi, bet tas nekad neapdraud citus cilvēkus, kuri ir viņam apkārt. Viņiem tas patiesībā pat ļoti piestāv. Viņi ir ļoti uzticīgi – un to pašu arī sagaida no sava partnera, tādēļ, ja viņš tiek piekrāpts, tas ir ļoti trekns punkts, kas pielikts attiecībām. Viņi ir dominējoši, bet ne visai labi prot izrādīt jūtas un rīkoties romantiski.

6

JAUNAVA Viņiem ļoti patīk zināt, ko citi domā – patiesībā viņi ir diezgan labi domu lasītāji. Viņi ideāli prot koncentrēt savu uzmanību. Viņš vienmēr lietas redz pilnīgi skaidri, kādas tās ir, tādēļ arī mīlestībā viņam reti kad ir rozā brilles. Viņa prāts vienmēr kaut ko rēķina, plāno un domā – tādēļ viss vienmēr notiek kā pēc plāna.

7

SVARI Viņiem vajag, lai viss vienmēr izdodas. Ja kaut kas noiet greizi, viņi to ļoti pārdzīvo – pārspīlēti. Dažkārt viņiem ir grūti saņemties, lai kaut ko izdarītu, bet, kad ir saņēmušies, mēdz pārspēt paši sevi. Viņi nav egoisti, bet viņiem sagādā grūtības dalīties ar tiem, kuri viņiem nav pārāk tuvi.

8

SKORPIONS Viņiem patīk meklēt piedzīvojumus – tie viņi uztur pie dzīvas un notur stabilu enerģiju. Viņš mīl ļoti kaislīgi. Nekad nenoklusē to, ko domā – ja viņiem vajag kaut ko pateikt, tad arī to uzreiz pasaka. Viņi ļoti ciena savu personīgo teritoriju, tāpēc nav labi līst pie viņiem tad, kad paši nav aicinājuši.

9

STRĒLNIEKS Viņam ļoti labi sanāk mānīties. Viņam patīk citus apmānīt, jo gūst no tā izteiktu baudījumu, bet neko sliktu ar to necenšas panākt. Bieži vien mēdz sajaukt brīvību un slinkumu. Viņš savā dzīvē ir uzstādījis ļoti augstus standartus, un viņam blakus atradīsies tikai tie cilvēki, kuri atbildīs tiem.

10

MEŽĀZIS Viņam patīk zināt VISU – bet nekad nevienam necentīsies parādīt, cik gudrs viņš ir. Viņš pat drīkstētu būt iedomīgs par savām prāta spējām, bet neizmanto šo izdevību. Citiem var likties egoistisks, un patiesībā tāds dažkārt arī ir – bet tikai ne pret cilvēku, kuru uzskata par savu dzīvesbiedru.

11

ŪDENSVĪRS Viņi nebaidās citiem teikt to, ko domā. Viņi ir tie draugi, kuri neteiks to, ko viņi vēlas dzirdēt, bet gan vienkārši visu patiesību. Ja viņam tu interesē, tad tev nekad nevajadzēs uztraukties par viņa uzticību tev. Viņi ir ļoti loģiski, iejūtīgi un saprātīgi cilvēki – jebkurš sev vēlētos tādu draugu!

12

ZIVIS Viņi piedod un aizmirst arī tajās situācijās, kurās to nevajadzētu darīt. Viņi jūtas briesmīgi, kad ir sapratuši, ka viņiem nav taisnība. Ja viņi mīl, tad daudz stiprāk nekā citas horoskopa zīmes. Citiem būtu jāuzmanās, ko saka Zivīm, jo viņi ir patiešām ļoti jūtīgi cilvēki – atcerēsies tavus vārdus ļoti ilgu laiku.

Leave a Comment