Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 26.sērija

1

AUNS Viņš diezgan daudz domā par sevi, tomēr tas nebūt nenozīmē, ka citi viņam nav svarīgi – patiesībā bieži vien viņš savus tuvākos nostāda augstāk, nekā pats sevi. Viņam ļoti svarīgi ir vienmēr izskatīties labi un nekad neizgāzties- no izgāšanāš viņam ir ļoti lielas bailes, jo citu acīs grib izskatīties cik labi vien var.

2

VĒRSIS Viņam dzīvē ļoti svarīga ir jautrība, tieši tādēļ viņš vienmēr meklēs partneri, kurš kopā ar viņu iesaistīsies dažādās jautrās aktivitātēs. Viņam patīk kontrolēt visas dzīves situācijas, jo tā viņš jūtas drošībā. Bieži mēdz neuzklausīt citu viedokli, akli paļaujoties tikai uz savējo – tas viņam dzīvē sagādā ne mazums strīdu.

3

DVĪŅI Viņam dzīvē ļoti svarīga ir mīlestība – pirms viņš to ir atradis, viņš ir diezgan liels brīvdomātājs un piedzīvo ne vienu vien mīlas sakaru. Tomēr, kad īstais un vienīgais ir atrasts, tad viņi koncentrējas tikai uz šo cilvēku un cenšas attiecības izveidot ideālas. Reti kad klausās citu padomos un pašam tādus dot īsti nepatīk.

4

VĒZIS Viņš nav liekulis, bet mēdz melot par savām jūtām tikai tādēļ, lai pasargātu otru no sirdssāpēm. Viņš reti kad ir spējīgs pateikt “nē”, tādēļ pats sev uzkrauj ļoti lielu pienākumu kaudzi, līdz pienāk mirklis, kad ar visu vairs nav spējīgs tikt galā. Viņam ir ļoti augstsirdīga īpašība – spēja citiem likt justies īpašiem, nedomājot par sevi.

5

LAUVA Viņi praktiski vienmēr smaida, jo ir ideāli emociju slēpēji. Reti raud, bet, kad raud, tad tas ir no sirds. Nespēj noslēpt jūtas, jo tās viņam nāk laukā pa visām maliņām. Viņš ir ļoti pašpārliecināts, jo zina, uz ko ir spējīgs un dara visu, lai ar pieejamajiem līdzekļiem to arī sasniegtu – pretējo dzimumu šī īpašība ļoti piesaista.

6

JAUNAVA Viņi ļoti uzmanīgi izvēlas savus partnerus, jo perfekti prot atšķirt tikai iekāri no īstas mīlestības un pieķeršanās. Viņu kaitina viss negatīvais, jo uzskata, ka uz dzīvi ir jāskatās caur realitāti. Arī pārāk optimistiski cilvēki viņu biedē. Viņi spēj būt labi praktiski visā – reti kad ir kaut kas tāds, kas viņiem nepadotos.

7

SVARI Viņam ļoti svarīga ir lēmumu pieņemšana – viņš cenšas nerīkoties spontāni, dusmu vai lielas laimes iespaidā. Tomēr arī tad, ja viņš domā ar galvu, sanāk pieņemt nepareizos lēmumus, no kuriem arī reti kad mācās. Kāpj augšā kalnā, ik pa laikam pakrītot, bet nenolaižot galvu. Mērķis viņam parasti ir redzams, tādēļ uz to tiecas.

8

SKORPIONS Viņam mīlestība nozīmē ļoti daudz, tieši tādēļ mēģina neiesaistīties nenopietnos sakaros un attiecībās, kurām nav nekādas nākotnes. Viņš parasti domā piecus soļus uz priekšu, tāpēc bieži izvairās no kļūdu pieļaušanas. Viņi var šķist auksti no ārpuses, tomēr tikai dažiem ir lemts atklāt viņa silto, patīkamo iekšieni!

9

STRĒLNIEKS Viņam šķiet, ka dzīve ir jāņem ar pilnu krūti – visu uztver kā piedzīvojumu, kurš nekad nebeidzas. Viņš neuzskata, ka dzīvē ir vairākas mīlestības – tic, ka tāda ir tikai viena, bet to, kura tā īsti ir bijusi, viņš saprot tikai dzīves otrajā pusē. Ir spējīgs rīkoties spontāni, nedomājot par sekām, bet paļaujoties uz mirkļa emocijām.

10

MEŽĀZIS Viņš ir spējīgs piedot pat nodevību, tomēr nekad to neaizmirsīs – īpaši Mežāzis, kurš ir palikts zem tupeles. Ja viņam sāp, viņš reti par to runā, jo uzskata, ka ir pietiekami stiprs, lai tiktu ar visu galā pats. Viņi ļoti labi prot slēpt praktiski jebko, tādēļ var kļūt par ideāliem aktieriem. Viņi mēdz būt egoisti.

11

ŪDENSVĪRS Viņš nevēlas citiem teikt to, ko jūt un ko domā, jo uzskata, ka viņš ir vienīgais, kurš spēj saprast pats sevi. Viņi ir pašpārliecināti un stipri, tomēr ir spējīgi parādīt arī savu vājo pusi – bet tikai tiem cilvēkiem, kuriem līdz galam uzticas. Viņam ir nepieciešami piedzīvojumi, kuri noris jautrā un kuplā draugu kompānijā.

12

ZIVIS Viņus labāk ir nekaitināt, jo viņi dusmās var būt pat ļoti ļauni, jo tajā brīdī aizmirst par citu cilvēku emocijām. Lai arī viņiem ir daudz cilvēki, kuri viņam uzticas, viņš neprot glabāt noslēpumus – bet viņam tie pasprūk ne no ļauna prāta. Dieviena mierīgus vakarus ideālā kompānijā, nevis lielu pūli ar skaļiem cilvēkiem.

Leave a Comment