Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 42.sērija

 1

AUNS Viņam nepatīk sarežģīt lietas- labāk visu nodarīt tā ātri un bez minstināšanās, citādāk, ja kaut kas tiek vilkts un stiepts, tas viņu sāk garlaikot un viņš mierīgi ir gatavs padoties. Lai arī viņš daudz domā par sevi, viņam patīk citus novietot sev priekšā, jo viņš labi saprot, ka dzīvē tālu netiksi, ja domāsi tikai un vienīgi par sevi.

2

VĒRSIS Viņam ir ideāla atmiņa un viņš uzsūc informāciju kā švamme – dažiem pat tas sāk krist uz nerviem, ja viņš atceras tik ļoti daudz. Viņam ļoti patīk ballītes un pasākumi- neviens viņam to neaizliegs, mēdz pat aizmirst par citām svarīgām lietām. Šī pārgalvība arī mēdz atmaksāties ar to, ka viņam bieži neveicas, tomēr zem tā visa vienmēr būs viņa paša vaina.

3

DVĪŅI Kad viņš iemīlas, viss pārējais no viņu domām pazūd, tādēļ arī viņš var pazaudēt dažus labus draugus attiecību sākuma posmā. Dvīņi runā divās valodās : savā dzimtajā un ķermeņa valodā, un tā otrā valoda vienmēr ir nepārprotama un tiek izmantota situācijās, kad ir radusies vēlme savaldzināt kādu cilvēku. 

4

VĒZIS Viņš jau agrā jaunībā ir piedzīvojis vairāk nekā 40-gadīgs cilvēks. Viņam ir ļoti dziļa, parasti sena dvēsele, kas uzkrāj lielu pārdzīvojumu devu. Ar laiku tas sāk viņu apgrūtināt, bet viņš nekad nepadosies un visu laiku pievienos arvien jaunu pieredzi. Rutīna un vienādība viņu garlaiko. Vēzim  ir divas personības. 1.- sabiedrisks un smieklīgs, 2.-kautrīgs un antisociāls.

5

LAUVA Viņiem nepatīk, ja viņi tiek izlaboti – paši zina, kā ir labāk un pareizāk. Patiesībā viņiem vienkārši pareizi šķiet tas, ko viņi paši ir izdomājuši. Lauva, kā jau pēc dabas to var redzēt, cīnīsies par savu vietu un saviem mērķiem līdz pēdējam. Lauva ir veiksmīgs cilvēks, jo zina, ko grib, un vienmēr darīs visu iespējamo, lai to sasniegtu.

6

JAUNAVA Viņa vienmēr prot atšķirt mīlestību no iekāres, tomēr abas lietas viņai ir diezgan tuvas. Kad viņu nomāc stress, viņai ir problemātisks miegs un slikta apetīte, tādēļ vienmēr ir jādomā par to, lai viss tiktu turēts līdzsvarā un neizietu no sliedēm. Viņai ļoti nepatīk, ja tiek pierādīts, ka viņa kļūdās.

7

SVARI Viņi prot uzklausīt, bet dažkārt pārāk daudz arī stāsta citiem – citiem vārdiem runājot, neprot labi glabāt noslēpumus. Vienmēr uzskata, ka pasaulē ir vismaz viens cilvēks, kurš to drīkst zināt. Viņš sākumā novēro no malas un tikai tad pieņem lēmumu, tomēr dažkārt šie lēmumi ir pārāk spontāni un neapdomāti, ka vēlāk nākas nožēlot.

8

SKORPIONS Viņi spēj manipulēt tā, ka citi to pat nepamana, tomēr parasti Skorpions to nedomā ļauni, viņam vienkārši patīk spēlēties un mainīties ar lomām. Kad viņš iemīlas, kļūst tik salds kā cukurs, viņš praktiski kļūst par pilnīgi citu cilvēku, tādu, kurā atklājas arī viņa ievainojamās puses, kuras nekad nav bijusi vēlēšanās atklāt.

9

STRĒLNIEKS Dažkārt viņš pārāk daudz uztraucas par citiem, un dažkārt – pārāk maz par sevi. Viņam dzīve vienmēr ir viens liels piedzīvojums, tādēļ viņš necieš garlaicību un vienveidīgu dzīvi. Ja vēlies dzirdēt patiesību, tad runā ar Strēlnieku, jo viņam nepiemīt tendence aprunāt aiz muguras, bet teikt visu acīs!

10

MEŽĀZIS Viņš patiesi prot izjust, pret kuriem cilvēkiem ir jāpastāv cieņai – tos arī viņš respektē un pieņem, bet tas nenozīmē, ka viņš ir nelaipns pret pārējiem. Tu pat nenojaustu, ka esi viņa necienāmo cilvēku lokā. Viņš spēj piedot, bet aizmirst gan ne – lai arī kas notiktu, tas viņam sekos līdzi visu mūžu un ik pa laikam atgādinās to, ko nācies pārdzīvot.

11

ŪDENSVĪRS Viņam praktiski neinteresē, ko citi par viņu domā. Vienīgais svarīgais ir draugu un ģimenes viedoklis. Ja citiem ir kādas pretenzijas, tad tas ir tikai tāpēc, ka viņi nepazīst Ūdensvīru. Viņš tic tam, ka neviens cits viņu nespēj saprast, jo viņam ir diezgan citādāka dzīves uztvere nekā pārējiem, bet viņam tas pārāk lielas problēmas nesagādā.

12

ZIVIS Viņi vienmēr aizsargā un pastāv par saviem draugiem – tā ir liela vērtība, tomēr dažreiz mēdz aizmirst, kuri ir viņa patiesie draugi.  Kad viņi ir dusmīgi, labāk nekaitināt – sāks vēl krist arī tev uz nerviem, un tādu strīdu tu noteikti nevēlēsies. Zivij vienmēr piederēs taisnība – pat tajās situācijās, kad tā nemaz nav, bet viņas tik un tā tā domās. 

Leave a Comment