Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 104. sērija

 

AUNS

Varbūt kādreiz tev ir šķitis īpatnēji tas, ka Auns lielākajā daļā horoskopu tiek likts pirmajā pozīcijā, lai gan dzimšanas dienu svin martā un aprīlī. Tas ir tādēļ, ka Auns apzīmē pavasara sākumu, augšanas sezonas sākumu. Pati galvenā Auna iezīme ir “darbība”, un, tā kā Auns reprezentē sākumus, viņš vienmēr ir iedvesmots uzsākt ko jaunu, rast pārmaiņas dzīvē.

VĒRSIS

Sengrieķu mitoloģijā Zevs baltā vērša izskatā nolaupīja dievieti Eiropu. Kad viņš bija ieguvis viņas uzmanību, Zevs Eiropu nesa uz savas muguras, lai nogādātu Krētā, kur viņš sevi atklāja kā Zevs. No viņu mīlas sakara piedzima trīs dēli, no kuriem viens kļuva par Krētas ietekmīgāko karali. Zevs vēlāk par to atmaksāja bullim, uz visiem laikiem viņu ieliekot zvaigznājā.

DVĪŅI

No visām zīmēm Dvīņiem pastāv mazākā iespējamība pastrādāt nežēlīgu noziegumu. Balstoties uz FIB mājaslapu, kurā ir reģistrēti visi noziedznieki, vismazāk no tiem ir dzimuši Dvīņu zīmē. Tad, kad tiek arestēts Dvīnis, tas parasti ir par sīkākiem noziegumiem – piemēram, krāpšanām vai zagšanu. Tomēr ir izņēmumi – Dvīņu zīmē dzimis noziedznieks ir kanibāls Džeferijs Dammers, kurš reizē bija arī sērijveida Slep**va. Viņš nogalināja 17 vīriešus 13 gadu laikā. Tā kā nekad nevar zināt!

VĒZIS

Vēža zīmē dzimušie cilvēki bieži vien tiek saukti par “Mēness bērniem”. Šis segvārds tika popularizēts hipiju ērā 60-tajos gados un 70-to gadu sākumā – tas apraksta to, ka pār Vēzi valda Mēness. Līdzīgi kā Mēness, kas mēneša laikā iet cauri vairākām fāzēm, sākot ar pusmēness un beidzot ar pilnmēness stadiju, arī Vēzis dzīves laikā piedzīvo ļoti daudz pārmaiņu un piedzīvo nestabilitāti, jo Vēži ir visvairāk saistīti ar savām garastāvokļa maiņām un emocijām.

LAUVA

Katrai zīmei ir savs pretstats, un kamēr daudzi no jums uzskata, ka tas nozīmē, ka runa ir par pretpoliem, nav ieteicams sākt veidot pretpolu pievilkšanās stila attiecības, jo tas, visticamāk, nestrādās. Pretējas zīmes ir kā vienas monētas pretējās puses – saskaras ar tām pašām problēmām, bet tendētas uz vienu un to pašu mērķi, tikai no citām pusēm. Lauvas pretstats ir Ūdensvīrs: abas zīmes ir ieinteresētas radošumā un inovācijās, bet Lauva meklē šīs pieejas personīgā ceļā, kamēr Ūdensvīrs ir saistīts ar kolektīvo viedokli, sevi vairāk redzot no komandas skatpunkta, kamēr Lauva vairāk ir indivuduālists.

JAUNAVA

Jaunava ir Zodiaka lielākais zvaigznājs un otrs lielākais zvaigznājs debesīs. Kamēr lielāko daļu tā zvaigžņu ir grūti redzēt ar neapbruņotu aci, Jaunavas spilgti balti-zilo zvaigzni Spiku pat tīrās vasaras nakts debesīs saredzēt ir ļoti viegli. Spika ir arī piecpadsmitā spožākā zvaigzne debesīs. Un tieši tāda ir Jaunava – izceļas uz citu fona, spīd spoži, bet tajā pašā laikā visu sevi neatklāj, jo nevēlas būt viegli ievainojama. Jaunavas zvaigznāju var atrast, sākot ar to, ka atrodi Lielo Lāci, skatienu vērs uz dienvidaustrumiem un savieno zvaigznes, kad ieraugi spožāko zvaigzni Spiku.

Lasi vēl: Es atbrīvojos no aknes nedēļas laikā!

SVARI

Katrai Zodiaka zīmei ir savs antīkais dārgakmens, kas ar viņām ir saistīts, tomēr tas atšķiras no mēneša dzimšanas akmens. Tiek uzskatīts, ka dārgakmeņi pārraida enerģiju no planētām, lai atnestu veiksmi, labu nākotni tiem, kuri nēsā sev līdzi šos akmeņus. Svaru antīkais dārgakmens ir dūmu kvarcs. Tas ir aizsargājošs dārgakmens, kas nes jaunas idejas, palīdz dzīvi padarīt piedzīvojumiem bagātu un brīvu no jucekļa, tāpat tas nodrošina stabilitāti (kas Svariem ir ļoti nepieciešama) un pozitīvu paštēlu. Ja Svari nēsā līdzi dūmu kvarcu, viņiem būs vieglāk uzsākt ko jaunu un mainīties.

SKORPIONS

Skorpioniem ir visvairāk simbolu, kas apzīmētu viņu unikalitātes šķautnes, nekā visām citām Zodiaka zīmēm. Pirmais ir skorpions, kas ir leģenda – viņš pats sevi sadzeļ līdz Nā*ei, ja ar kaut ko ir neapmierināts. Otrais ir čūska, kas reprezentē viltību un gudrību. Un tad ir ērglis, kurš atsakās tikt sakauts, tomēr nekad nemeklēs pilnīgu ienaidnieka izpostīšanu. Un visbeidzot ir fēnikss, mistiskais putns, kurš ir cēlies pats no saviem pelniem – un tas viss vienā cilvēkā!

STRĒLNIEKS

Strēlnieks ir vīriešu ietekmes uguns zīme, kuru reprezentē arkas simbols un kuras valdošā planēta ir Jupiters. Rezultātā Strēlnieks ir pārpildīts ar enerģiju, entuziasmu un aizrautību. Strēlnieks reaģē ļoti ātri, tādēļ bieži vien pieņem neapdomātus lēmumus. Šādas rakstura iezīmes noved pie tā, ka Strēlnieks ir bezbailīgākā Zodiaka zīme. Strēlniekam vairāk nekā citām zīmēm ir iespējamība kļūt slavenam vai labi atpazīstamam. Spilgti piemēri iekļauj Bredu Pitu, Frenku Sinatru un Teilori Sviftu.

MEŽĀZIS

Lai gan Mežāzis vislabāk ir pazīstams ar praktiskumu un racionalitāti, viņi paši sevī ir atraduši garīgo patiesību. Mežāži turas pie savas pārliecības – arī pie garīgās. Viņi ir spēcīgi saistīti ar māju vidi un arī dabu. Ja Mežāzis tiek pārprasts, tas noteikti ir tādēļ, ka viņa apziņas līmenis ir daudz spēcīgāks nekā citiem cilvēkiem. Vēsturiski Mežāzis Sengrieķu mitoloģijā tiek attēlots kā kaza un arī kā jūras govs – radība ar rumpi un galvu kā kazai un asti kā zivij.

ŪDENSVĪRS

Lai gan ir grūti noteikt astroloģisko laikmetu gadus, astrologi uzskata, ka vai nu mēs jau esam iesoļojuši Ūdensvīra laikmetā, vai arī drīz iesoļosim. Katrs astroloģiskais laikmets ilgst 2150 gadus un tas ievieš būtiskas pārmaiņas sabiedrībā, kultūrā un politikā. To nosaka Saules pozīcija pavasara ekvinokcijā, jo tas virzās virzās, lai nostātos priekšā jaunam Zodiaka zvaigznājam. Ūdensvīru laikmets tika izmantots kā segvārds arī laikmetā 60-tajos, 70-tajos gados.

ZIVIS

Katrai zīmei ir konkrēti cipari, kas tiek uzskatīti par tās laimīgajiem skaitļiem vai arī skaitļiem, kas konkrētā dzīves posmā spēlēs lielu lomu. Zivju laimīgākais skaitlis ir 7. Septiņi kā laimīgais skaitlis tiek saistīts ar garīgo, fizisko un intelektuālo attīstību, tāpat kā ar gudrību. Tā ir arī laika ierobežota enerģija, kas parasti signalizē veiksmi. Piemēram, ja dienas laikā tev gadās pamanīt skaitli 7 vairākas reizes (pulkstenī, mašīnas numurzīmē, istabas numurā), tas var nozīmēt, ka šis laiks ir piemērots jauniem sākumiem un izaicinājumiem.

Attēlu rezultāti vaicājumam “seven oclock”

Leave a Comment