Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 14.sērija

1

AUNS Viņš no citiem cilvēkiem gaida, ka viņi viņam dos vairāk, nekā ņems. Viņš ir diezgan patmīlīgs, tādēļ, ja vēlies saglabāt ar viņu normālas attiecības, nāksies mazliet „piespēlēt”, jo viņš uzskata, ka ir tas, kurš valda pār pasauli

2

VĒRSIS Ja viņš ir pieņēmis kādu lēmumu, būs diezgan muļķīgi censties piespiest viņu to mainīt, jo viņš rīkojas tikai un vienīgi pēc saviem ieskatiem un pārliecības. Ja gribat kaut ko viņam ieskaidrot, tas ir jādara nemanāmi, līdz viņš sāk domāt, ka pats to ir izdomājis.

3

DVĪŅI Viņi ir ļoti nepacietīgi, tādēļ bieži vien dzīvei aizskrien pa priekšu, tā īsti nepadomājot, kāpēc dara to, ko dara. Viņi nespēj noslēgties sevī, tādēļ ļoti bieži bāž visur savu degunu. Ja aizskar viņa jūtas, var nākties ciest tā diezgan pamatīgi.

4

VĒZIS Viņš ir ļoti jūtīgs, tādēļ labāk ir piesargāties izteicienos par viņu – viņš pārpratīs, piedomās, nesapratīs. Iedomās daudz ko pārspīlē. Piešķir lielu nozīmi sīkumiem, kas neļauj viņam atbrīvot prātu un vienkārši neuztraukties par neko!

5

LAUVA Viņš ir ļoti valdonīgs un pār visu gribētu valdīt pats. Taču parasti viņš spēj dot tikai vispārīgus norādījumus, bet pārējais ir jāpaveic citiem. Tā teikt – nav melnā darba darītājs. Slikti pacieš kritiku. Viņa „tērauda” sirdi ir diezgan viegli iekustināt.

6

JAUNAVA Jā, viņa ir pedante un dažos gadījumos pat darbaholiķe, bet par to viņu nedrīkst apsūdzēt – viņa tik un tā nesapratīs, kā vispār var būt citādāk. Viņai patīk atpūta, bet paiet zināms laiks, kad viņa atzīst to, ka tādu vispār ir pelnījusi.

7

SVARI Viņi tiecas pēc harmonijas, tādēļ citiem atliek tikai atbalstīt šo tieksmi, lai darītu viņu laimīgu. Viņam ir ļoti attīstīta skaistuma izjūta, viņš necieš un noliedz jebkādu vulgaritātes izpausmi. Viņiem nepatīk cilvēki, kuri netur solījumus.

8

SKORPIONS Viņu labāk ir nepazemot un neaizvainot – vienkārši nevajag. Vistrakākais ir pateikt ko aizskarošu vai nicinošu citu cilvēku klātbūtnē. Viņš tādas lietas nepiedod. Viņš ir diezgan lepns un ļaunatminīgs.

9

STRĒLNIEKS Viņš visbiežāk ir labā garastāvoklī. Baidās kļūt par izsmiekla objektu un palikt muļķa lomā, tāpēc neieredz tos, kuri viņu izzobo. Ja viņš pamana, ka viņa augstsirdība tiek izmantota nekrietni – atriebsies bez žēlastības.

10

MEŽĀZIS Viņš necieš, ja tiek aizskarta viņa reputācija. Un labāk ir nešaubīties par viņa cēlsirdību. Pret visiem cenšas izturēties draudzīgi, un savu labo īpašību dēļ pretī saņem tādu pašu attieksmi. Strīdā viņu neuzvarēt.

11

ŪDENSVĪRS Viņam ir lemts cīnīties par brīvību pret visādiem aizliegumiem. Ja kāds nepiekrīt viņa viedoklim, labāk bēgt prom – viņš nespēj pieņemt citu viedokli pat tad, ja tā ir patiesība. Sagādā grūtības atzīt savas kļūdas, jo grib visur būt līderis.

12

ZIVIS Viņas ir apveltītas ar cēlsirdību un smalku intuīciju, viņām ir līdzcietīga dvēsele. Ja viņu kritizē (kaut vai nedaudz), tas viņus aizvaino līdz pat sirds dziļumiem. Viņas necieš, ja tiek krāptas vai arī kādam ir šaubas par viņu vaļsirdību.

Leave a Comment