Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 43.sērija

1

AUNS Ja kaut ko vēlies no viņa, vienkārši pajautā – viņam nepatīk aplinki. To pašu viņš arī dos pretī tev, runājot skaidru un patiesu valdodu. Viņam ļoti patīk sacensties un konkurēt ar citiem, un Auns arī bieži panāk savu tikai lielās aizrautības dēļ. Viņam arī nav bail iesaistīties, jo zina, ka, ja labi grib, tad var izdarīt praktiski visu.

2

VĒRSIS Viņiem ļoti nepatīk pārmaiņas – patīk dzīvot mierīgi. Līdzko kāds cenšas tās ieviest, viņi mēdz nolīst vietiņā, kur neviens ar jauno informāciju un apstākļiem nevar aizskart. Attiecībās viņš mēdz būt mazliet egoists, aizmirstot, ka no otra nav tikai visu laiku jāprasa, bet arī jādod pašam. Šī iemesla dēļ arī viņa attiecības daudzkārt izjūk.

3

DVĪŅI Viņam ir ļaunais dvīnis, kuru var vainot visās sliktajās izdarībās – lai arī cik ļoti to gribētu, no šī dvīņa atbrīvoties ir ļoti grūti, dažiem tas pat ir neiespējami. Tādēļ bieži sanāk izdarīt lietas, pēc kurām gribētos laiku pagriezt atpakaļ. Viņš ir ļoti ziņkārīgs un viņam ir daudzpusīgas intereses – tas Dvīņus padara par interesantiem sarunu biedriem.

4

VĒZIS Viņi vienmēr būs blakus, ja draugam būs vajadzīga palīdzība, bet tikai tad, ja šo cilvēku viņš uzskatīts par patiesu draugu. Tādu viņam nav daudz, jo savstarpējo attiecību lieta ir kaut kas tāds, no kā viņš ļoti uzmanās. Negrib tikt sāpināts vai pievilts. Viņu iekšējā pasaule ir dziļa kā okeāns un tikpat neizdibināma- bet viņam pašam tas pat ļoti patīk.

5

LAUVA Viņš nekad nespētu nevienam lūgties – pat tad, ja tas ir kaut kas tāds, ko viņa vēlas no visas sirds. Ja to nevar iegūt dabisku pūļu veidā, tā iegūšana zaudē savu vērtību. Ja Lauva tevī iemīlas, nekas to nespēs apturēt, bet jāatceras, ka viņa arī māk īstajā laikā atkāpties, un tad vairs nebūs nekā tāda, kas spētu mainīt viņas viedokli.

6

JAUNAVA Viņa saka visu, ko jūt, bet tikai cilvēkiem, kuri ir ieguvuši uzticību – un tas nav tas vieglākais, ko iegūt no Jaunavas. Ja runa ir par ģimeni- viņai nekad tā nebūs vienaldzīga. Par ģimeni Jaunava var cīnīties ar kailām dūrēm, jo tā viņai ir viena no svarīgākajām lietām dzīvē. Jaunava ir ļoti spēcīga personība.

7

SVARI Viņiem ir unikāla gaumes izjūta – par viņiem bieži vien saka “par gaumi nestrīdas”. Svariem visbiežāk nav svarīga kvantitāte, bet gan kvalitāte. Ir situācijas, kad Svari iesāk vairākus darbus reizē, paiet neilgs brīdis, tad viņiem tas apnīk un viņi padodas. Parasti tas ir saistīts ar to, ka viņu uzmanība ir ļoti viegli novēršama.

8

SKORPIONS Viņi nekad nerunā to, ko nedomā, tā kā vari ticēt, ka viss būs taisnība, ja vien tu, protams, ar savu attieksmi neparādīsi, ka tev nevar teikt skarbas lietas. Lai gan par viņu var teikt to, ka viņš nežēlo cilvēkus- labākais padoms ir “tiec tam pāri”. Bet Skorpions ir ļoti labs mīlnieks– viņa otrā pusīte būs laimīga vienmēr.

9

STRĒLNIEKS Viņu ļoti bieži māc šaubas par praktiski visu- “Vai es dzīvē esmu pieņēmis pareizās izvēles, vai tas atmaksāsies, vai man tas izdosies…” utt. Tomēr savu vājumu viņš cenšas neizrādīt, jo grib par sevi atstāt spēcīga un stabila cilvēka iespaidu. Viņi ir filozofētāji un vienmēr paplašina savas zināšanas, tādēļ ar Strēlnieku reti kad ir garlaicīgi.

10

MEŽĀZIS Viņš vienmēr uzvar, un nekad nepārstās censties, lai uzvarētu. Ja arī Mežāzis nav uzvarējis, savā sirdī tas ir noticis, jo apzinās savu vērtību un spējas. Viņam pieder svarīgākā loma praktiski visur – visās dzīves situācijās un posmos. Kaut kur pa apakšu ņemties nav viņa garā – vajag atrasties labi pārredzamā un saredzamā virsotnē.

11

ŪDENSVĪRS Viņiem praktiski vispār neinteresē, ko par viņiem domā citi, tādēļ Ūdensvīram ir vieglāka dzīve, nekā citiem horoskopa zīmju pārstāvjiem. Viegli tiek pāri tam, ka ir sadzirdējis ko sliktu par sevi, viņš zina, kā sevi pasargāt no apkārtējo ietekmes. Ūdensvīram ļoti patīk stāstīt stāstus par sevis piedzīvoto, un, paldies Dievam, šie stāsti ir patiešām interesanti.

12

ZIVIS Viņi piedod un aizmirst pat tad, kad to nevajag darīt – tas varbūt Zivīm tāds maziņš mīnusiņš, kurš patiesībā var nodarīt diezgan lielu ļaunumu. Ja viņi mīl, tad viņi mīl no visas sirds, un bieži vien neredz to, kā pieļauj kļūdu, iemīloties kādā konkrētā cilvēkā. Ja viņu pievelk, tad pievelk un viss. Tur vairs neko nevar izdarīt.

Leave a Comment