Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 51.sērija

1

AUNS praktiski nekad neizgāžas. Ja izgāžas, tad māk to noslēpt no citu acīm. Viņi ir runātīgi, bet nekad nedos padomu, līdz viņiem nepajautās tas, kuram tas būs nepieciešams. Viņam parasti neinteresē materiālās vērtības – emocijas vienmēr nostādīs pirmajā vietā. Viņi ir izbaudāmi un pozitīvi kompanjoni.

2

VĒRSIS Viņi parasti skatās uz rezultātu, nevis to, kas pasacīts. Vērsis nemīl rutīnu- visu laiku vēlas kaut ko jaunu, negrib, lai viss stāv uz vietas un neattīstās. Vērsis parasti jūtas vientuļš pat lielās kompānijās, it īpaši tad, ja jūtas tā, it kā neviens viņu nesaprastu. Viņiem dažkārt ir grūti iemācīties jaunas lietas – bet, ja pacenšas, tad viss var izdoties.

3

DVĪŅI Viņus ļoti viegli ir nogarlaikot – Dvīņiem vajag konstantu jautrību un kaut kā notikšanu. Viņi zina ļoti daudz, tādēļ bieži vien viņiem ir taisnība dažādos strīdos un nesaskaņās. Viņiem pārsvarā ideāli padodas flirtēšana, cilvēkiem patīk uz viņiem skatīties, patīk iekarot viņu sirdis un pievērst viņu uzmanību.

4

VĒZIS Viņš mēdz glābt cilvēkus pat tad, ja tas nemaz nav vajadzīgs – pārlieku daudz aizsargā sev tuvos, jo uzskata, ka viss vienmēr var būt labāk. Viņš citiem grib nodrošināt ideālu dzīvi, aizmirstot pats par sevi. Viņam vajag laiku, lai iemācītos, kā atlaist vaļā pagātni – dažkārt tas ir ļoti ilgi, bet dažkārt tas notiek arī neticami ātri.

5

LAUVA Viņa ir labs līderis, stipra garā un ļoti dāsna. Viņa mēdz būt ļoti patmīlīga, bet Lauvai arī patīk rūpēties par citiem – tikai tiem, kuri viņai ir svarīgi. Viņa spēj būt gan asa, gan salda vienā momentā- ātri mainās garastāvoklis, kas citiem var likties diezgan kaitinoši. Viņai ļoti patīk izklaidēties- it īpaši darīt ko rotaļīgu, piemēram, braukāties ar karuseļiem.

6

JAUNAVA Viņa parasti nekad nepalaiž vaļā iekšējo bērnu- dzīvo nepārtrauktā aizrautībā. Viņa praktiski nekad nejūtas neērti, bet, ja jūtas- to nevar redzēt, viņa to lieliski prot noslēpt. Viņa vienmēr meklē vairāk zināšanu un lielāku sapratni, grib uzzināt ko jaunu, mācīties un nemitīgi attīstīties. Viņa parasti tēlo nepieejamo, lai redzētu, cik ļoti kāds grib censties.

7

SVARI Viņi parasti savāc visus iespējamos pierādījumus un tad izdara secinājumus. Viņiem nepatīk kontrolēt emocijas- viņi ļauj tām vaļu, kas daudzkārt arī bojā attiecības ar mīļotajiem cilvēkiem. Svariem pārsvarā patīk attiecības, kurās abiem ir līdzīgas lomas, tomēr Svari mēdz censties ieņemt galveno vietu un spēlēt galveno lomu.

8

SKORPIONS Viņš pārsvarā visur un vienmēr cenšas atrast jautrību, nevar izturēt garlaicīgas kompānijas. Viņš bieži vien melo pats sev, lai tikai nesāpinātu savu iekšējo pasauli. Ja tu ar viņu sadraudzējies tā kārtīgi, jums būs ļoti cieša saikne, viņš draugus nemēdz vienkārši palaist vaļā un aizmirst. Skorpions par tiem rūpēsies un uzturēs ciešu saistību.

9

STRĒLNIEKS Viņš parasti neko neslēpj- nepatīk arī aprunāšana aiz muguras. Viņš ir dzimis filozofs- tas viņiem padodas labāk par visu citu. Ja Strēlnieks tevi respektē, tad ieklausīsies, ja nē- tad nekā! Pašam būs jātiek galā ar sekām. Viņam ļoti labi sanāk runāt caur puķēm – ar savu gudro galvu un mēli var apmānīt daudzus.

10

MEŽĀZIS Ja viņam ir slikts garastāvoklis- atstāj viņu vienu uz brīdi, nevajag kaitināt, jo tas visu padarīs vēl sliktāku. Viņš ir labāks par melu detektoru – nevieni meli netiks laisti gar ausīm. Mežāzis mīl ļoti stipri, tāpēc nespēlējies ar viņa jūtām, jo Mežāzis māk atriebties un nesodītu tevi nekad neatstās!

11

ŪDENSVĪRS Viņam jādzird visas stāsta detaļas, lai saprastu savu viedokli, Ūdensvīrs nekad vienkārši nepielāgosies viedokli, viņam ir savas domas par pilnīgi visu. Dažkārt šķiet, ka viņš nāk no pavisam citas planētas, kurā ir pavisam citādāki noteikumi. Viņam ir perfekta spēja uzost melus, tādēļ labāk izvairīties no melošanas viņam.

12

ZIVIS Viņām pārsvarā vairāk interesē dzīvnieku ne cilvēku liktenis, mēdz būt neiejūtīgi, bet ne pret visiem cilvēkiem. Viņas ir ļoti emocionālas, tāpēc uzmanies, ko un kā tu Zivīm saki! Šī noteikti ir viena no romantiskākajām horoskopa zīmēm, sapņotājas, nebeidzamas romantiķes un labas mīlētājas. Kurš gan tādu sev nevēlētos blakus!

Leave a Comment