Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 60.sērija

1

AUNS Viņiem ir svarīgi būt pirmajiem, nevis sekot kādam – tas viņiem pilnībā nav pa prātam. Viņi mīl pārsteigumus, un tas ir ideāls veids, kā likt viņiem iemīlēties tevī. Viņiem nav tāda garastāvokļa “pa vidum” – viņš ir vai nu priecīgs vai nu bēdīgs.

2

VĒRSIS Viņam nozīmīgi ir atrasties īstajā vietā īstajā laikā – viņš necieš, ja kaut kas nenotiek tā, kā plānots. Viņam vajag stabilitāti un skaidru pārliecību par to, ka tas, ko viņš dara, arī nesīs kādus panākumus.

3

DVĪŅI Viņam patīk sarežģīti cilvēki – mīklu risināšana viņam sagādā lielu prieku, bet, kad būsi atminēts, tad gan Dvīnis var mierīgi aizsoļot projām, tādēļ ir jācenšas viņu noturēt ar pavisam jaunu un citādāku pieeju.

4

VĒZIS Vēži var būt vienu dienu tādi, otru dienu – pilnīgi pretēji. Viņiem raksturīgas ir izteiktas garastāvokļa maiņas. Viņš ļoti pārdzīvo to, ja kaut kas ir pazaudēts, bet, ja vienreiz kaut kas ir kārtīgi uzkritis uz nerviem, atsacīsies no tā bez liekas raudāšanas.

5

LAUVA Viņi ir skaļi un neapturami. Darīs to, ko vēlēsies un kad vēlēsies. Nav jēgas viņus censties padarīt greizsirdīgus, jo tas tik un tā neizdosies. Partnerim ir uzticīgs un arī to pašu sagaida no partnera – viņš nešaubās.

6

JAUNAVA Viņa atbalsta draudzību tikai uz mūžu – tās draudzības, kas nav īstas, viņam pilnīgi neinteresē. Ir jābūt ļoti stingram un reizē arī paļāvīgam cilvēkam, lai spētu sadzīvot ar Jaunavu – viņa uzstādīs savas vēlmes un noteikumus.

7

SVARI Svari mēdz noiet no sava ceļa, un, kad noiet, tad tā pamatīgi. Tajos brīžos viņus nevajag traucēt – lai jau izklaidējas un jautrojas, jo tik un tā neviens viņus no tā nespēs atturēt. Paši vien saprot vēlāk, ka ir izdarījuši kļūdu.

8

SKORPIONS Viņam blakus nekad neatradīsies parasti cilvēki – viņš visa veida attiecības veido ar tādiem cilvēkiem, kuri ir spējīgi viņam iemācīt ko jaunu. No jebkādas dzīves sfēras. Viņus nevajag censties nokaitināt, jo tas nakad nav uz labu.

9

STRĒLNIEKS Viņi ir dzimuši skolotāji – ja kaut ko labi pārzina, tad to ir spējīgi ideāli iemācīt arī citiem. Viņi neslēpsies, zinot, ko vēlas – viņi to noskaidro un taisni dodas tam pretī. Viņi ir ļoti enerģiski – nekad nespēj nosēdēt mierā.

10

MEŽĀZIS Viņš ir spējīgs atteikties no tā cilvēka, ko mīl, tikai tad, ja jūt, ka vairs tiešām neko nav iespējams darīt lietas labā, bet tas nenozīmē, ka viņš ir pārstājis šo cilvēku mīlēt. Viņam ir nepieciešami cilvēki, kas spēj viņu pilnveidot.

11

ŪDENSVĪRS Lai arī cik spēcīga personība viņš būtu, nav izslēgts, ka viņš ir paliekams zem tupeles – bet tas tikai tādā gadījumā, ja ir atradis savu īsto cilvēku. Viņi vēlas no visa iegūt vislabāko, un dzīves laikā tas viņiem arī izdodas!

12

ZIVIS Viņi ir ļoti saprotoši, bet reti kad to ir spējīgi izrādīt. Viņš māk citiem justies labāk – māk izteikt komplimentus un uzmundrinājumus, kad tas ir visvairāk nepieciešams. Viņš ir mīlētājs, ne cīnītājs.

Leave a Comment