Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 68. sērija

1

AUNS Viņam ir raksturīgas garastāvokļa maiņas, kas viņa draugiem un citiem tuvajiem cilvēkiem var šķist ļoti kaitinošas. Vienā brīdī Auns var būt mīļuma iemiesojums, bet jau nākamajā brukt virsū par visu, kas viņam nepatīk. Tieši tādēļ ar Aunu ir grūti sadzīvot, viņš gribēs kāpt uz galvas, gribēs būt pirmajā vietā un pakļaut sev otru cilvēku.

2

VĒRSIS Viņš par saviem spēkiem ir pārliecināts, zina, ka dabūs to, ko vēlas, jo viņam ir viss nepieciešamais, lai tas notiktu. Ja viņš izgāžas vai piedzīvo neveiksmi, tas viņu ietekmē ļoti negatīvi – ilgi par to sevi sodīs. Vērsim ir ne visai laba humora izjūta, tomēr nevar teikt, ka ar viņu tamdēļ būtu garlaicīgi. Vērsis ir uzticīgs un viens no labākajiem draugiem, kādu vari iedomāties.

3

DVĪŅI grib izmēģināt VISU. Tiešām visu – pat to, kas viņus līdz pēdējam biedē. Kā jau to jebkurš zina, viņiem ir spēcīgas garastāvokļa maiņas, bet tās jau var sajust pa gabalu – tuvinieki jau zina, kā šādās situācijās rīkoties. Dvīņiem patīk mainīties, patīk, ka kaut kas mainās – viņi necieš strādāt vienā darbā, necieš vienu un to pašu kompāniju, viņiem vienkārši vajag konstantas pārmaiņas.

4

VĒZIS ļoti aizdomīgs. Viņš pat dažkārt var būt kārtīgs liekulis, tomēr pats to ļoti labi apzinās, jo Vēža psiholoģiskās spējas ir neiespējami nenovērtēt. Vēža iekšējā pasaule citiem ir milzīgs noslēpums, tikai retajam laimējas saprast, kas Vēzītim darās galvā – un ticiet man, tas nav nekas vienkāršs. Vēzis ļoti pārdzīvo naudas trūkumu – bez naudas viņš vienkārši ir nelaimīgs.

5

LAUVA ir viena no horoskopa zīmēm, kura ļoti mīl dzīvi – patīk no tās ņemt visu, ko tā ir spējīga sniegt. Lauvai arī svarīga ir nauda, patīk tērēties, patīk, ka tās ir daudz, tādēļ situāciju, ka naudas nebūtu, Lauva nemaz nepieļauj. Viņa uzskata, ka ir nepārspējama, it visā vislabākā. Un varbūt tā arī tas ir, ja vien neskaita greizsirdību – no tās Lauvai izvairīties ir ļoti grūti.

6

JAUNAVA Viņai patīk pamācīt citus, jo uzskata, ka viņu dzīves pieredze ir daudz krāšņāka nekā citiem. Nepatīk īpaši izrādīt savas emocijas, jo kaut kādā ziņā domā, ka tādā veidā viņa parāda savu vājumu. Tikai ne gadījumā, kad runa ir par bērniem – tie no Jaunavas saņems lielāko iespējamo mīlestību un rūpes. Viņu dēļ Jaunava ir gatava uz itin visu.

7

SVARI Viņiem sagādā grūtības lēmumu pieņemšana, bet, kad tas ir pieņemts, nav neviens, kurš zinātu skaidrāk, ko vēlas, tomēr bieži vien tas tik un tā nāk par vēlu. Svariem apkārt var būt daudz cilvēku, tomēr, ja viņi nav atraduši savu īsto vietu, viņi jūtas ļoti vientuļi. Ne visi saprot Svarus, jo viņiem ir grūti izpaust savas emocijas un nepatīk atklāt sev pilnībā.

8

SKORPIONS Interesanti ir tas, ka to, ko citi varētu uzskatīt par trūkumu, Skorpions uztver kā pozitīvu īpašību. Viņš prot pat vissliktākajās lietās saskatīt ko pozitīvu, un tas viņam pašam ļoti patīk. Skorpions pats sevi ļoti mīl un ļoti nemīl cilvēkus, kuri nemīl viņu. Viņš ir ļaunatminīgs – ja nodarīsi Skorpionam pāri, viņš tev noteikti atriebsies.

9

STRĒLNIEKS Viņš ir ļoti kaislīgs un spēj tajā dalīties ar cilvēku, kurš viņam ir blakus. Viņš lieliski parāda, kā no dzīves kaislībām paņemt to pašu labāko. Strēlnieks ir izglītots, saprot dziļākas lietas, nekā daži labi citi – šajā lietā viņiem saskan ar Vēzīšiem. Šie divi vientulībā spēj apcerēt pašas filozofiskākās tēmas.

10

MEŽĀZIS Viņam ļoti svarīgs ir savs gods – tā labā darīs visu, jo citu acīs grib izskatīties kā labākais. Ļoti patīk fiziskās baudas, tieši tādēļ Mežāzis nemanot sev piesaista tieši tādus pašus cilvēkus, tomēr nereti nepamanot, ka no otras puses īsti nav dziļāku emociju. Mežāzim ir vajadzīgas jūtas, tādēļ mēdz vilties attiecībās, kuras iepriekš ir uzskatījis par ideāli piemērotām.

11

ŪDENSVĪRS tā īsti arī nekad nepieaug – prātā ir gudri, bet viņos praktiski vienmēr būs iekšējais bērns. Ūdensvīrs mēdz būt lielisks pavedinātājs, grib medīt, lai iegūtu to, ko ir kārojis, tomēr, kad viss ir nonācis līdz gultas lietām, īsti nemaz nezina, ko tagad ar to visu iesākt. Ārešķīģi ir spēcīgs un lepns, tomēr iekšiene viņam ir trausla un viegli ievainojama.

12

ZIVIS Viņām ir ļoti asa mēle – diezgan bieži pasaka ko aizvainojošu, nemaz nedomājot, ka tas var sāpināt otru cilvēku. Visiem uz āru izrādīs, ka viņam nav vajadzīgas attiecības, nav vajadzīgs kāds konkrēts cilvēks, lai arī iekšēji par to būs gatavs izraudāt visas savas asaras. Necieš liekuļus, lai arī pats šo negatīvo īpašību sevī pamana ļoti reti.

Leave a Comment