Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam (7.sērija)

1

AUNS Viņš ir ļoti aizrautīgs – visos jaunajos piedzīvojumos metas iekšā ar visām četrām. Viņa aktivitāte vienmēr ir lielāka, nekā viņa draugiem – tādēļ viņam ātri kļūst garlaicīgi. Viņiem ir viegli iegūt draugus, jo ātri rod kontaktu praktiski ar visiem.

 

2

VĒRSIS Viņš ir reālists – uz dzīvi skatās tādu, kāda tā ir. Viņa laimi ir ļoti viegli sabojāt ar neuzticību. Ja viņiem kaut kas ir nesaprotams, tas nav pieņemams – viņš neticēs nekam, ko nevar redzēt – pat fakti dažreiz ir par maz.

 

3

DVĪŅI Viņi savas aktivitātes dēļ var būt ļoti nervozi – viņiem sagādā grūtības arī lēmumu pieņemšana. Viņiem ir arī tieksme nepabeigt to, ko ir iesākuši, tādēļ viņiem ir grūti sasniegt iecerēto. Labi kompānijas biedri, jo ir asprātīgi.

 

4

VĒZIS Viņiem ir raksturīga nevērība, tādēļ bieži vien aizmirst pienākumus, kuri jāpaveic. Bieži uznāk arī liels, liels slinkums, un tad ir ļoti grūti piespiest viņu kaut ko izdarīt. Viņš no citiem mēdz slēpt savu patieso būtību.

 

5

LAUVA Mēdz būt agresīvs, ja nesasniedz kāroto. Tāpat raksturīga arī uzpūtība – ietiepjas un vairs neviens neko nevar izdarīt, kā tikai piekāpties viņam. Viņi ar visām savām rakstura īpašībām beigu beigās panāk to, ko vēlas.

 

6

JAUNAVA Viņiem ir ļoti skaidrs prāts, tādēļ lēmumu pieņemšana nesagādā īpašas grūtības. Iekšēji viņi ir nemierīgi, visu laiku par kaut ko uztraucas un domā. Mēdz daudz ko dzīvē panākt ar meliem un lapsas viltību.

 

7

SVARI Viņi ļoti mīl kārtību – gan savās mājās, gan arī privātajā dzīvē. Ja nebūs kārtības, tad viņi nespēs normāli funkcionēt – arvien vairāk lietu sāks krist un brukt. Viņiem ļoti tuva ir mūzika, mīl sabiedrību un draugu kompānijas.

 

8

SKORPIONS Viņam ļoti patīk vara – bet ne profesionālā jomā, tas vairāk attiecas uz cilvēkiem – viņiem svarīga ir kaisle, jūtas, karstasinība. Viņi ir ļoti gudri, un viņiem ir atbildes praktiski uz visiem jautājumiem.

 

9

STRĒLNIEKS Viņi reti jūtas tā, it kā viņiem kaut kas trūktu – ja arī viņiem ir maz, tas pārsvarā ir pietiekami. Viņam nav praktiski nekādu aizspriedumu – viņš ir spējīgs pieņemt citus viedokļus, skatījumu uz dzīvi un citas lietas, kuru pieņemšana citiem sagādā grūtības.

 

10

MEŽĀZIS Viņi ir egoisti, kaut gan paši to nekad neatzīst. Savas ideālās dzīves radīšanai ir gatavi atdot visu. Ļoti ietekmējas no visa kā, kas ir izlasīts, redzēts un dzirdēts. Viņa raksturam piemīt arī varaskāre un vēlme būt pārākam par citiem.

 

11

ŪDENSVĪRS Viņi ir ļoti sabiedriski – vienmēr zina, ko teikt, kā to pateikt un kad to teikt. Viņa raksturs ir mierīgs, lai arī no ārpuses to ir grūti saredzēt. Visur grib piedalīties, vienmēr grib būt lietas kursā par apkārt notiekošajām lietām.

 

12

ZIVIS Viņi bieži vien cenšas mazāk, nekā citiem stāsta. Citu acīs grib izskatīties labāki, nekā patiesībā ir – svarīga ir laba reputācija un zināma vieta sabiedrībā. Viņiem ir raksturīga ļoti spēcīga iekšējā pārliecība gan par sevi, gan citiem.

Leave a Comment