Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 71.sērija

1

AUNS Viņam ir ļoti stipra griba, ko bieži vien var nomākt slinkums. Draugu viņiem netrūkst, tomēr dažkārt nākas padomāt, kuri no tiem ir patiesi. Nereti uznāk melanholisks garastāvoklis, kad Auns sāk pārdomāt praktiski visus dzīvē pieņemtos lēmumus. Šādos brīžos viņam labāk ir pabūt vienam. Auns ātri aizsviļas un sadusmojas – tas gan viņam nenāk par labu.

2

VĒRSIS Viss šai zīmei ir saistīts ar spēku – gan fizisko, gan emocionālo. Vērsis vienkārši nedrīkst nenodarboties ar sportu, jo citādāk viņš nejutīsies kā savā ādā. Viņš stāv ar abām kājām uz zemes, līzko rodas kāda problēma, viņš metas to risināt. Vērsis ir ļoti mīlošs un bez iemesla nevēlēsies sāpināt nevienu. Viņš ļoti labi saprot, kas viņam dzīvē ir vajadzīgs un kas nē!

3

DVĪŅI Līdzko rodas kāda risināma situācija, Dvīņi uzreiz ir gatavi rīkoties – un parasti tam ir pozitīvs rezultāts. Ir grūti paredzēt, ko viņi taisās darīt, jo viņiem, kā jau to paredz zīme, ir divas dabas. Nekad nevar zināt, kura šodien ir pamodusies. Bet Dvīņi ir ļoti dāsni un vēl visiem tuvajiem tikai to labāko. Dažkārt tomēr mēdz būt nepieklājīgi.

4

VĒZIS Viņš ir tradicionālists – patīk senas lietas, senas tradīcijas, nepatīk, kad redz, ka visa pasaule modernizējas un zūd ierastās vērtības. Vēži mīl vēsturi, viņus fascinē tas, kā visas lietas ir aizsākušās. Viņš ir ļoti konservatīvs, tādēļ no citiem slēps savas sajūtas. Vēzis ir ļoti uzticams draugs un labākais mīļākais, jo romantikā viņam nav nekādu robežu.

5

LAUVA Viņai ļoti slikti padodas lietas, kuras viņai neinteresē. Ir grūti saņemties izdarīt ko tādu, kas Lauvai nedod nekādu labumu. Kā jau Lauvai – viņai patīk medīt, bet īpaši runājot par romantiskām attiecībām. Nepatīk viegli iegūstami un vieglas uzvedības cilvēki – patīk ieraudzīt cilvēka vērtību, novērtēt to un sākt medības. Un ja kas, Lauvas var medīt gadiem ilgi, lai iegūtu to, ko vēlas.

6

JAUNAVA Ar viņu ir ļoti patīkami izrunāties, jo Jaunava nenosoda citu cilvēku viedokli, ir gatava uzklausīt. Iespējams, savā prātā noliks tevi līdz ar zemi, bet vismaz ļaus tev izteikties. Jaunavai ir ļoti labi attīstīta intuīcija, tādēļ viņai vienmēr tajā ir jācenšas ieklausīties. Dažkārt ir nepacietīga, vēlas, lai viss notiek tūlīt un tepat.

7

SVARI Viņiem apkārt ir vajadzīga harmonija, citādāk Svari nevarēs atrast laimi. Dažkārt domā, ka prieks un atslēga uz laimīgu dzīvi ir nauda, bet, pieredzējuši situāciju, kad viņiem tiek piedāvāta tikai nauda, ir gatavi uz visu un ir gatavi atteikties no visa, lai tikai piedzīvotu mīlestību. Lai arī pēc dabas ir intraverti, māk atvērties un pie vajadzības debatēt.

8

SKORPIONS Viņu ir ļoti viegli pārprast – reti kurš līdz galam izprot Skorpionu. Ja viņš dodas ceļā uz savu mērķi, viņš reti kad pamana šķēršļus, jo diezgan viegli ir spējīgs tikt tiem pāri. Ir ļoti privātīpašniecisks – neļaus nevienam atņemt to, kas ir viņa (lai arī kāds sīkums tas nebūtu). Augstu vērtē attiecības, bet tajās noteikti ir jābūt 100% uzticībai.

9

STRĒLNIEKS Viņš ir filozofs – patīk domāt par dzīves dziļākām vērtībām un runāt ar cilvēkiem, kuriem šajās lietās ir līdzīgi uzskati. Strēlnieks ļoti labi spēj koncentrēties. Viņš ir bezgala kaislīgs, ja runa nonāk līdz patiesai mīlestībai – tai viņš ir gatavs ziedot praktiski visu. Viņš nav pacietīgs. Vienmēr gaida ātrus un konkrētus rezultātus.

10

MEŽĀZIS Viņš ir ļoti inteliģents – bet tas vairāk ir saistīts ar eksaktām zinātnēm. Dzīvē, lai to izprastu, ir nepieciešama liela pieredze, tādēļ Mežāzis daudz kļūdās, bieži aiziet pa nepareizo ceļu, bet galu galā reti kad ir tā, ka neatrod savu vietu zem Saules. Mežāzim ir plati pleci, tādēļ uz tiem drīkst izraudāties praktiski visi iespējamie draugi.

11

ŪDENSVĪRS Panākumus viņš grib sasniegt klusumā un mierā – neplātās citiem ar to, kādi ir viņa plāni, līdz nav tos īstenojis. Ūdensvīrs ir atklāts, uzticams un ļoti inteliģents, tomēr viņam vajadzētu iemācīties, ka par lietām, par kurām viņam nav saprašanas, runāt nevajadzētu. Līderiem Ūdensvīrs ir bieds, bet bezviedokļa cilvēkiem Ūdensvīrs ir kā Dievs.

12

ZIVIS Dažkārt viņš sev blakus patur konkrētus cilvēkus tikai tādēļ, lai no viņiem gūtu labumu. Ļoti patīk mūzika, bez tās viņiem dzīvot būtu grūti. Zivīm patīk skaistas lietas, patīk skaisti cilvēki un skaistas vietas. Bieži nesaprot, kuri ir īsti draugi un kuri tikai cilvēki, kuri dažkārt uzrodas – tādēļ viņiem pastāv iespējamība pazaudēt tiešām patiesus draugus.

Leave a Comment