Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 72.sērija

1

AUNS Šī ir zīme, kas ir ļoti uz sevi orientēta. Viņš spēcīgi cenšas izstrādāt savu personību, lai justos laimīgs. Uz citiem Auns atstāj iespaidu, ka viņš ir piedzīvojumu meklētājs, ļoti jautrs, iedvesmojošs un komunikabls. Savu mērķu priekšā viņš ir ļoti entuziastisks – viņam patīk “medīšanas” sajūta un viņš uzskata, ka gribēšana vienmēr ir labāka par dabūšanu.

2

VĒRSIS Viņa ietiepīga ne vienmēr ir slikta. Šī īpašība ļauj viņam strīdēties pretī pat par sevi daudz pārliecinātākām zodiaka zīmēm. Vērsim nepatīk pārmaiņas – viņš labāk pieturas pie jau ierastās dzīves, patīk rutīna, tomēr šai rutīnai ir jāsastāv no daudz dažādām aktīvām nodarbēm. Vērsis viegli piekāpjas, tomēr bieži mēdz turēt aizvainojumu.

3

DVĪŅI Viņi ir ļoti viedi un enerģiski, vienmēr zina, kādi ir pareizi vārdi, ko izvēlēties, lai tie tiktu pateikti skaļi. Lieki nerunā, runā tikai par to, par ko viņi ir pārliecināti. Necieš pļāpas, kuri tēlo, ka zina visu, bet runā muļķības. Dvīņi ir ļoti ziņkārīgi un vienmēr vēlas zināt, kas notiek viņiem apkārt. Viņus ļoti garlaiko rutīniska dzīve.

4

VĒZIS Viņš nekad pārāk nesteidzas, lai iemīlētos. Mīlestība ir kas īpašs viņam, tomēr nereti viņš vienkāršu pieķeršanos sajauc ar mīlestību, tādā veidā beigu beigās sāpinot citus cilvēkus. Vēzim vajag laiku, lai atvērtos, un ne visiem cilvēkiem izdosies atvērt noslēgto Vēzi. Visvairāk par visu viņš baidās būt sāpināts, tādēļ arī saceļ ap sevi sienas.

5

LAUVA Viņai patiesi ir zelta sirds, it īpaši to saprot cilvēki, kuri viņu iepazīst tā kārtīgi. No ārpuses Lauva ir daudz pašpārliecinātāka, nekā viņa ir patiesībā – tā kaut kādā ziņā ir viņas aizsargreakcija no skarbās ārpasaules. Lauvai ļooti patīk tērēt naudu – pat tad, kad to nekādā gadījumā nevajadzētu darīt. Vienīgo īsto uzmanību viņai vajag no tā īstā cilvēka savā dzīvē.

6

JAUNAVA Viņai ļoti nepatīk, ja cilvēki pieskaras viņas lietām – un kur nu vēl, ja viņi tās pārvieto uz citām vietām! Jaunavai daudzas lietas liekas ļoti vienkāršas, un, ja kāds cilvēks nespēj tikt galā ar elementārām lietām, Jaunavu tas ļoti sadusmo. Patīk dažreiz pasūdzēties par dzīvi un par to, cik viss ir grūti, bet tie ir īsi vājuma mirkļi. Ja nejūtīsies labi, visticamāk, viņa arī kaut ko darīs lietas labā.

7

SVARI Viņiem bieži vien ir ļoti grūti kontrolēt savu temperamentu. Svariem ir jāuzmanās no sevis izteiktajiem vārdiem un darītajiem darbiem, jo tie nereti neiet saskaņā viens ar otru. Dzīvē ļoti bieži piedzīvo ļoti augstus kāpumus un pēc neilga laika smagus kritumus, kas pilnībā Svariem atņem dzīvessparu. Ir diezgan pesimistiski, tādēļ viņiem jāiemācās domāt pozitīvāk.s

8

SKORPIONS No malas varētu domāt, ka šī nav viena no uzticamākajām zīmēm, tomēr, ja blakus stāv īstais cilvēks, tad par Skorpionu var neuztraukties. Viņš augstu vērtē patiesas saistības un uzticību, tādēļ otram nekad šīs lietas neliktu apšaubīt. Ar viņu attiecības nekad nav vienkāršas, bet tās interesantas padara Skorpiona dzīvesprieks un nerimstošā kaisle.

9

STRĒLNIEKS Neskatoties uz viņu spēcīgo ārieni, Strēlnieki ir diezgan jūtīgi. Viņi to slēpj tikai tādēļ, ka nekad un nekādā gadījumā nevēlas tikt žēloti. Ja dzīvē pienāk smaga situācija, viņš reti kad meklē atbalstu – parasti vēlas visām sāpēm iet cauri viens. Viņš ļoti labi spēj saprast visas lietas un atrisināt problēmas, jo pie lielas nepieciešamības viņš runās to, ko domās.

10

MEŽĀZIS Viņam ļoti svarīgs ir tas, lai cilvēks parāda savu pievilkšanos nevis lai tikai par to runā. Mežāzis ir gatavs pieņemt un pārkāpt pāri daudz lietām, tomēr, kad ir par daudz, tad ir par daudz. Un tad Mežāzi vairs neredzēsi savā tuvumā. Dažkārt viņam ir pārāk liela mute, un tādā veidā viņš aizvaino cilvēkus, pat īsti to nevēloties.

11

ŪDESNVĪRS Viņš ir ļoti neiejūtīgs, ja kāds nepiekrīt viņa viedoklim. Tomēr Ūdensvīrs ir daudz dziļāks, nekā no ārpuses varētu šķist. Kad domā, ka esi iepazinis Ūdensvīru, patiesībā esi redzējis tikai pusi no tā, kā ir patiesībā. Tu nekad viņu nesakausi bez viņa mēģinājumiem cīnīties tev pretī, jo viņš mēģinās līdz pēdējam, lai uzvarētu.

12

ZIVIS Ja kaut kas ir jāplāno, viņi būs pirmie, lai to darītu, tomēr reti kad organizēšana sanāk ideāla, jo Zivis vienmēr grib savienot nesavienojamo un iekļaut tik daudz detaļu, ka nepaliek pāri brīvas vietas. Zivis ir ļoti dāsnas, ir gatavas ziedot ļoti daudz savu mīļoto labā. Viņām ir labi instinkti, ātri vien saprot, ko domā citi, ir spējīgas uz visu palūkoties daudz dziļāk.

Leave a Comment