Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 91. sērija

1

AUNS Viņam ļoti patīk piedzīvojumi – viņā ir ļoti daudz enerģijas, kuru bieži nav, kur likt. Bezdarbība viņu sadusmo, tādēļ viņš apkārt vienmēr grib ļoti spontānus, dzīvespriecīgus cilvēkus, kuri ir gatavi piekrist dažādām avantūrām.

2

VĒRSIS Viņš ir ļoti pacietīgs – ilgi var gaidīt laimi, kas viņu arī padara par ļoti uzticamu cilvēku, tomēr viņš necieš nodevību un nekad neļaus sevi izmantot. Vērsim ir ļoti silta sirds, ko daudzi dažkārt uzsakata par vājuma pazīme, tomēr šī ir ļoti spēcīga Zodiaka zīme.

3

DVĪŅI Viņam ir ļoti viegli pielāgoties jaunām situācijām – viņi jūtas ērti praktiski jebkur. Komunikācija ir viņu stiprā puse, viņi var daudz runāt pat par lietām, par kurām viņi nekā daudz nezina. No malas Dvīņi dažkārt šķiet bērnišķīgi, bet pie “vainas” ir viņu dzīvesprieks.

4

VĒZIS Viņam ļoti svarīgi ir aizsargāt savus mīļotos cilvēkus. Kad viņš redz, ka viņi ir nonākuši nelaimē, Vēzis darīs VISU iespējamo, lai viņiem palīdzētu. Viņš ir tik empātisks, ka nespēj ignorēt tādas situācijas. Vēzim ātri mainās domas un arī garastāvoklis, bet viņu pašu tas dažkārt kaitina.

5

LAUVA Viņa ir ļoti dāsna visādā ziņā, tādēļ draugi viņu ciena un novērtē. Bet labi ir tas, ka viņš nekad neļaus sevi tādā veidā izmantot, jo Krā***kus prot labi atmaskot. Viņa domā ārpus robežām, pieņem izaicinājumus un bieži kāpj ārpus komforta zonas.

6

JAUNAVA Uz viņu var paļauties, jo solījumus Jaunava turēt prot. Dažkārt viņa pārāk daudz kritizē citus, ja šie “citi” neatbilst viņas noteiktajiem standartiem, tomēr tas nesabojā viņas garastāvokli, jo viņa neļauj cilvēkiem ietekmēt savu attieksmi un skatījumu uz dzīvi.

7

SVARI Viņi ir ļoti romantiski. Ja partneris nespēj nodrošināt romantiku, attiecības visticamāk neizdosies. Svari paši par sevi nav pārāk augstās domās, bet viņos ir kas tāds, kas pretējo dzimumu padara vienkārši traku. Svari ir ideālisti, tādēļ viņiem ir ļoti grūti atrast īstu laimi.

Lasi vēl: Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 63.sērija

8

SKORPIONS Ja viņi izdomā dzīvē “izsisties”, tad parasti iegūst ļoti lielu varu, ko viņi arī prot kontrolēt un noturēt. Dažkārt ir pārāk greizsirdīgi, tādēļ attiecības vienmēr ir raibas un ugunīgas – tur vijas milzīga kaisle un vesela emociju jūra.

9

STRĒLNIEKS Viņš ļoti mīl brīvību, tādēļ cilvēks, kurš viņam vienmēr būs blakus, nedrīkst būt ierobežojošs un pārlieku greizsirdīgs. Strēlnieks ir akli-optimistisks – bieži vien pārāk ātri saceras, kā rezultātā dzīvē piedzīvo daudz vilšanos. Nespēlējies ar Strēlnieka jūtām, jo viņš var noslēgties uz ilgu laiku.

10

MEŽĀZIS Viņš ir ļoti ambiciozs, tādēļ dzīvē var sasniegt daudz, ja apzināsies savas spējas un talantus. Pacietība ir viņa stiprā puse, tomēr jāatceras, ka pārlieku ilgi gaidīt arī nav labi. Pārāk ilgi tur aizvainojumu, kas dažkārt grauj viņa iekšējās emocijas – no tā būtu jāiemācās izvairīties.

11

ŪDENSVĪRS Viņš ir ļoti cilvēcīgs – saprot, ka visi pieļauj kļūdas, to cenšas nekad nepārmest, pieņem cilvēkus tādus, kādi viņi ir, neko nepārmetot. Tieši tādēļ viņiem ir daudz un ļoti dažādi draugi. Ūdensvīrs vienmēr ātri kļūst neatkarīgs dažādu dzīves apstākļu dēļ.

12

ZIVIS Viņas dažkārt pārāk daudz cenšas izvairīties no realitātes, pašām to neapzinoties. Viņām nav stipra griba, Zivis ir viegli ietekmējamas, kā arī ir diezgan viegli mainīt viņu

Leave a Comment