Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 94. sērija

1

AUNS Viņam ir ļoti grūti relaksēties, jo Auna prāts darbojas 24/7 pilnā ātrumā – analizē, domā un parasti jau vienkārši domā pārāk daudz. Auns draudzību uztver ļoti nopietni – tā nav tāda mirkļa patika, kas bieži vien viņam sanāk ar attiecībām. Draugu viņš vienmēr atcerēsies un būs gatavs būt līdzās.

2

VĒRSIS Viņam ļoti nepatīk, ja viņš tiek pārtraukts – Vērsim ir nepieciešams, lai tiktu respektēts viņa viedoklis, lai citi klausītos, kad viņš runā. Tāpat viņam nepatīk pēkšņas pārmaiņas – visam iepriekš ir jābūt rūpīgi izplānotam, lai tas Vērsi vispār varētu aizraut.

3

DVĪŅI Cilvēkiem no malas to ir ļoti grūti pateikt, bet Dvīņi patiesībā ir ļoti emocionāli – savas emocijas izrādīs tikai tiem cilvēkiem, kuri ir paši tuvākie. Citiem tas nav jāredz. Dažkārt šo savu “vājo pusi” slēpj aiz pārspīlētas lepnības un patikas pret sevi, bet tā nav viņu patiesā daba.

4

VĒZIS Viņa sirds ir tā vieta, kur tu vari “ielīst” un nesaņemt nekādu nosodījumu par to, ko esi darījis. Viņš zina, kā izturēties pret cilvēkiem tad, kad viņiem ir grūti, tādēļ Vēzis ir labākais atbalsts. Vēzim ir grūti atvērties citiem cilvēkiem, bet, kad viņš būs drošs, ka var uzticēties, tad VISU laidīs uz āru!

5

LAUVA Viņa ir gatava uzklausīt visu, kas tev ir sakāms par viņu – Lauva labāk grib dzirdēt patiesību tepat uz vietas, nevis dzīvot melos, nezinot, ko tu patiesībā domā. Viņai nav nekādu problēmu iemīlēties kādā, tomēr reti kad ir tā, ka viņa izvēlas tādu cilvēku, kurš spēj viņu mīlēt tikpat ļoti.

6

JAUNAVA Viņa visvairāk uzticas tikai vienam cilvēkam – sev. Viņa zina, ka visu izdarīs laicīgi un pareizi – nav jēgas vēl lieki uztraukties, ja kādam citam esi uzticējis ko izdarīt. Dažkārt Jaunavai dzīvē ir tāds posms, ka viņa pat īsti nezina, kas ir noticis, kas ir nogājis greizi, bet vienkārši zina, ka kaut kas nav kārtībā.

7

SVARI Kad Svari ir tiešām iemīlējušies, starp šo mīlestību nespēs nostāties nekas, tomēr viņi dzīves laikā iziet cauri daudz “nepareizajām” attiecībām, līdz atrod īsto. Viņi bieži vien noklusē lietas, jo negrib, ka realitāte sabojā viņu uzburto laimes burbuli, tomēr laika gaitā tas daudz ko pabojā viņu dzīvē.

Lasi vēl: Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 56. sērija

8

SKORPIONS Kad iepazīsti Skorpionu, viņš sākotnēji ir ļoti kautrīgs un noslēdzies, bet tad pēkšņi pienāk viens mirklis, kad notiek “sprādziens”, un viņš kļūst par pavisam citu cilvēku. Skorpions patīk cilvēkiem, jo viņš ļoti labi zina, kā apvienot mīlošo cilvēku kopā ar stingru plecu – viņš spēj būt abi vienlaicīgi.

9

STRĒLNIEKS Viņš ir apbrīnojams cilvēks, jo nekad nepazaudēs sevi – viņš rādīs savu patieso raksturu, neskatoties uz to, ko par to domās citi. Strēlniekam ļoti patīk izklaidēties, tomēr aiz viņa jautrību mīlošās dabas slēpjas ļoti inteliģents un intuitīvs cilvēks, uz kuru var paļauties.

10

MEŽĀZIS Viņš no ārpuses varētu šķist spēcīgs un neievainojams, tomēr tad, kad kāds viņu patiešām ir sāpinājis, tas var ievilkties. Tādos gadījumos Mežāzis var naktī pat negulēt, domājot par to, kādēļ tā ir noticis. Mežāža acis ir ļoti dziļas, tajās slēpjas visa dzīves gudrība, tieši tādēļ dažiem ir grūti ar viņu uzturēt acu kontaktu.

11

ŪDENSVĪRS Parādi kaut ko Ūdensvīram, un viņš to atcerēsies pilnīgi visās detaļās. Pastāsti viņam kaut ko, un viņš nekā neatcerēsies. Viņš ir ļoti runātīgs cilvēks, tomēr runās tikai ar tiem, kuri viņam patīk. Ūdensvīrs neko nekad nelūdz – ja tas nav paredzēts viņam, viņš to pārdzīvos.

12

ZIVIS Tā vietā, lai Zivis tev pateiktu, kā viņas jūtas, viņas to parādīs – un tas attiecas arī uz gadījumiem, kad esi viņas sāpinājis – viņas atdarīs ar to pašu. Zivis paliek bezsirdīgas tikai tad, ja tu pats viņas noved līdz tādam stāvoklim – un tā ir viņu puse, ko tu nevēlies iepazīt.

Leave a Comment