Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 30. sērija

1

AUNS Viņam, mazajam nemiera gariņam, ir pastāvīga vēlme pēc aktīvām darbībām. Pārsvarā ir arī ļoti impulsīvs, tādēļ pieļauj daudz kļūdu, ko vēlāk nākas nožēlot. Mazas grūtības sagādā citu uzklausīšana, un tam par iemeslu ir arī nepacietīgā daba, kas izpaužas praktiski visās viņa dzīves jomās. Patīk arī uzdot daudz jautājumu.

2
VĒRSIS V
iņam ļoti svarīga ir materiālā pasaule, bet ne sliktā nozīmē – nauda viņam ir tikai līdzeklis labai dzīvošanai, tāpēc vienmēr vajag, lai tāda ir. Naudas trūkums padara nelaimīgu. Tomēr no naudas viņš nekad nesamaitāsies. Viņam ir nenormāli daudz enerģijas, tāpēc citiem ir ļoti grūti viņu panākt visās viņa iecerēs.

3

DVĪŅI Viņam patīk izteikt savu viedokli, jo viņam ir ko teikt gandrīz jebkurā situācijā. Necieš konkurenci, bet tik un tā sevi vienmēr uzskata par pārāku. Sanāk dažreiz “pašpikot” no citiem dažādas rakstura iezīmes un pielīdzināt tās sev. Tas, kā viņš pret citiem attiecas, ir atkarīgs tikai un vienīgi no paša garastāvokļa.

4

VĒZIS Viņam ir ļoti spēcīgas emocijas – un ne tikai tās sliktākās. Ja viņš priecājas, tad vairāk, nekā citi, ja raud, tad skaļāk, nekā citi, ja ignorē, tad sāpīgāk, nekā citi. Patīk dažkārt būt vientuļam, jo tā ir vienīgā stadija, kad viņš jūtas līdz galam droši. Nevajag viņu censties aizskart un ievainot – tad viņš paslēpsies un uzcels sev apkārt sieniņu.

5

LAUVA Viņas ir ļoti dāsnas – bieži domā par citiem vairāk, nekā pati par sevi. Būt uzmanības centrā ir viņa dzīves mērķis, necieš būt viens un nevienam neredzams. Viņu nedrīkst ieslēgt būrītī un diktēt noteikumus – visticamāk, ka viņa to nemaz neļaus, bet, ja tomēr tas kādam izdosies, tad Lauviņa pazaudēs sevi.

6

JAUNAVA Viņa par sevi ir ļoti augstās domās – nevis vērtē sevi augstāk kā citus, bet apzinās savu vērtību. Nepatīk palīdzēt tiem, kuri paši nevar ne pirkstiņu pakustināt, lai kaut ko izdarītu. Viņa ļoti konkrēti un strikti prot pateikt “nē”, ja zina, ka tas viņai nav vajadzīgs. Nekad nespēlēs pēc citu stabules, jo pašai ir savējā.

7

SVARI Viņi neizceļas ar īpašu aktivitāti, tomēr attiecīgā kompānijā var būt pilnīgi traki. Viņiem vajag, lai kāds visu laiku palīdz (jebkurā dzīves jomā), jo pašiem ir raksturīgi nepabeigt iesāktās lietas un balstīties uz impulsīviem lēmumiem. Neapdomība viņiem ir ļoti raksturīga un tā arī ir tā, kas liek veikt nepareizus gājienus dzīvē.

8

SKORPIONS Viņam patīk būt valdonīgam, bet pēc ārējā izskata nekad to nepateiksi. Piemīt spēcīgi emocionālie impulsi, kas ir viena no raksturīgākajām Skorpiona īpašībām. Varētu šķist vieglprātīgi, bet dziļi iekšā viņi ir pat ļoti nopietni. Viņam pietiek arī pašam ar sevi – otrs cilvēks blakus ir tikai kā bonuss.

9

STRĒLNIEKS Viņam patiešām riebjas meli, nepatiesības un arī pat baltie meli. Pats ir atklāts un godīgs, nostājas taisnības pusē un netur neglītus noslēpumus. Viņš ir enerģisks, nebaidās no izaicinājumiem, ir gatavs pamēģināt jaunas lietas, katru vismaz vienu reizi dzīvē. Viņam raksturīgs teiciens – “Mēs esam atbildīgi par tiem, ko pieradinām”.

10

MEŽĀZIS Viņš zina, ka šajā pasaulē viņam ir kāds svarīgs uzdevums, kas jāpaveic, tādēļ visu laiku to cenšas noskaidrot un dara visu, lai piepildītu savus mērķus. Viņam ir lieliska intuīcija, kas dažiem varētu šķist pat pārlieku lieliska. Viņš nekad nemētājas pa gaisu – vienmēr atrodas ar abām kājām stabili uz zemes.

11

ŪDENSVĪRS Viņi ir uzticīgi, ļoti ekscentriski, tempermentīgi. Patīk paspītēties pretī, jo ir svarīgi, ka viņa viedoklis tiek pieņemts un uzklausīts. Citi dažkārt viņu nesaprot, jo tas, kas notiek viņa galvā, ir ļoti grūti ieliekams vārdos. Blakus viņam vienmēr būs cilvēki, kuri atrodas vienā intelektuālā līmenī ar viņu.

12

ZIVIS Viņu raksturo jūtas – viņš sajūt citus cilvēkus – viņu domas un sajūtas. Viņam ir tādas izteiktas grūtības ar gribasspēku, grūti ir pieķerties kaut kam vienam un malt to uz priekšu. Ļoti ietekmē apkārtējie apstākļi, viņš nevar justies laimīgs vidē, kur citi ir nelaimīgi un nevar arī justies laimīgs, ja viņam nav naudas.

Leave a Comment