Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 39. sērija

1

AUNS Viņam nepatīk, ja viņš nav tas, kurš kontrolē situāciju. Viņam jābūt situācijas noteicējam un spējīgam ietekmēt to, kā viss norisinās. Viņam ir izcila runas spēja, viņš māk pateikt tā, ka tu uzķersies uz pilnīgi visa. Bet Auns to neizmanto ļaunos nolūkos – pārsvarā tikai tad, kad pateisi vēlas iegūt kāda cilvēka uzmanību.

2

VĒRSIS Viņš ir viena no čaklākajām horoskopa zīmēm. Ja kaut ko grib sasniegt, viņš pat nečīkstēs, bet vienkārši darīs. Jāsaka, ka bieži vien uz šādu rīcību viņu pavelk nauda, jo bez naudas Vērsītis jūtas pat ļoti nelaimīgs. Bieži iekuļas parādos, jo tikpat bieži nākas piedzīvot neveiksmes un dažādas neizdošanās.

3

DVĪŅI Viņam padodas būt melim – viņš melus var stāstīt pat ne sekundi nenoraustot valodu, tomēr, ja draugi viņu labi pazīst, tad pamanīs izteiksmju maiņu un pieķers Dvīni melos. Un tad gan vairs viņš nespēj ieskaidrot pretējo. Viņš māk labi izpriecāties, dažreiz pāršauj pār strīpu. Nepiemīt pārāk laba laika izjūta, tādēļ daudzkārt kavējas.

4

VĒZIS Vissvarīgākais ir likt citiem justies mīlētiem. Viņš darīs visu, lai viņa mīļotajiem cilvēkiem būtu labi. Bet, ja sāks just, ka tiek izmantots, tad gan labāk bēgt projām – paņems savās spīlēs un tu netiksi vaļā, kamēr neizdarīsi kaut ko labu arī pretī. Viņam ir nepārtraukti jāatgādina, ka viņu mīl, citādāk viņš to aizmirst un sāks vēl domāt, ka tu viņu ienīsti.

5

LAUVA ir pēc dabas ļoti valdonīga, bet vara, ko viņa izpauž nav negatīva. Viņš neuzspiedīs savu viedokli, drīzāk veiks sarunas ar demokrātijas piegaršu. Viņš drīkst atļauties par sevi būt augstās domās, jo ir ļoti gudrs, nekad nesēž rokas klēpī salicis un dara visu, lai sasniegtu savus mērķus. Dažreiz dara arī pārāk daudz, aizmirstot par savu personīgo dzīvi.

6

JAUNAVA No ārpuses nekad nepateiksi to, kas viņai darās galvā. Nē, viņa nav slikts cilvēks, bet viņai noteikti ir tāds varen spēcīgs viedoklis, kas ne visiem varētu patikt. Viņa ir kā autoritāte citiem cilvēkiem – uz viņu skatās no apakšas. Jaunava arī ir kompānijas dvēsele tajās reizēs, kad beidzot ir saņēmusies izlīst no savas tīrās, sakārtotās, komfortablās mājiņas.

7

SVARI Viņš ir ļoti izvēlīgs, bet tikai ne cilvēku ziņā. Viņa sirdi var iegūt praktiski jebkurš, kurš izrādīs mazāko interesi un pateiks, ka viņš ir viens super-foršs cilvēks. Svari dzīvē pieļauj daudz kļūdu, viņiem ir grūti uzkāpt uz tā viena konkrētā ceļa, kas visu mūžu viņu vestu uz priekšu, bet toties viņa dzīve nekad nav garlaicīga, jo tajā viss nepārtraukti mainās.

8

SKORPIONS Bieži pieņem lēmumus, nedomājot, kādas varētu būt darbības sekas. Viņam nepatīk sēdēt uz vietas un gaidīt, kad kaut kas notiks. Visu vajag tagad un tūlīt – ir jānotiek kaut kādai darbībai. Viņam ļoti svarīgas ir jūtas – pašam ir grūti tās izpaust un parādīt, bet to ļoti gaida no citiem cilvēkiem. Kad pieradīs, tad arī viņš pats parādīs.

9

STRĒLNIEKS Viņš ir ļoti apdomīgs cilvēks. Lai arī lidinās pa gaisu un no malas šķiet kaut kas pilnīgi nenopietns, tā nav viņa patiesā seja. Tā viņš vienkārši sevi uztur pie dzīvības. Viņā ir visa labā savienojumi – gudrs, laipns, atsaucīgs, sabiedrisks – viņš vienkārši ir ļoti foršs cilvēks. Katram vajadzētu savā draugu lokā vienu Strēlnieku.

10

MEŽĀZIS ir ļoti labs draugs. Viņam ir svarīgi, kā jūtas viņa tuvie cilvēki, bet ne vienmēr to izrādīs. Uz galvas kāpt viņam nevajag, jo pie Mežāža pierod. Un, ja viņš pēkšņi aizies no tavas dzīves, tu vairs nezināsi, kur likties. Bet diemžēl neko no tā visa salabot nevarēs. Viņš zina savu vērtību, tāpēc nekad nebūs ar cilvēkiem, kuriem par to nav ne jausmas.

11

ŪDENSVĪRS Viņš no ārpuses šķiet ļoti pašpārliecināts, bet iekšpuse viņam ir ļoti viegli ievainojama. Viņš ir spēcīga personība, bet arī ar tikpat spēcīgām emocijām, kuras visdrīzāk viņš izpaudīs tad, kad atradīsies viens pats tumšā istabā. Viņam nepatīk strīdēties pretī mīļajiem cilvēkiem, jo viņi uzskata, ka labāk ir nestrīdēties, nekā pazaudēt mīļotos.

12

ZIVIS Viņam jebkuras attiecības atstāj ļoti lielu iespaidu uz visu dzīvi. Viņš principā nekad par tām nebeidz domāt. Pat mazi sīkumi visu laiku par tām atgādina, tomēr viņš ir pārāk lepns, lai to kādam atzītu. Dieva dēļ kāds zinās, ka viņam vēl aizvien ir jūtas. Viņu piesaista skaisti cilvēki, jo uzskata, ka skaistiem cilvēkiem ir skaistas dvēseles – šajā arī bieži nākas vilties.

Leave a Comment