Izmaiņas zvaigžņu zīmēs: jauni datumi: pārbaudi vai tas atbilst tev

Ņemiet vērā, ka ir pievienota jauna zīme – Čūsknesis. Zvaigžņu zinātnes rītausmā viņš bija gandrīz neredzams, tāpēc netika uztverts nopietni un netika iekļauts Zvaigžņu zīmēs, taču tagad viņš ir vairāk nekā atšķirīgs, tāpēc viņi piedāvā viņu iepazīstināt. Autoritatīvi zinātnieki pilnībā argumentēja savus priekšlikumus par Zvaigžņu zonu pārvietošanu, taču tas nenozīmē globālas izmaiņas, jo cilvēki ir pieraduši pie standarta horoskopa. Klasiskā zvaigžņu zinātne nepieņem izmaiņas Zvaigžņu zīmēs – vismaz pagaidām ne.

Jaunie horoskopa datumi sacēla lielu troksni pasaulē, jo cilvēki sāka domāt, kurai zīmei viņi pieder – jaunajai vai vecajai. Populāri žurnāli, piemēram, Cosmopolitan, atbalstīja ažiotāžu un lika daudziem šaubīties par tādas zinātnes kā zvaigžņu zinātnes patiesumu un monumentalitāti. Pieredze un laiks uzvar impulsivitāti un tieksmi pēc novitātes, lai pagaidām viss paliek kā vienmēr.

13. Zvaigžņu zīme un jauni zvaigžņu datumi

Zeme un Saule ir nemitīgā dejā, kas ilgst 26 000 gadu. Kad šis laiks paiet, viss sākas no jauna. Šajā ilgajā laika posmā naksnīgajās debesīs var daudz kas mainīties no Zemes novērošanas viedokļa.

Lasi arī: Kā Saule ietekmē tevi saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi un kādu veiksmi tā nes tev

Lasi arī: Vai attiecībām ir nākotne? Vienkāršs numeroloģisks aprēķins

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju enerģētiskās īpašības, kas pareizi izmantotas, var padarīt jūs veiksmīgus

Ja sekojat šīm izmaiņām, tad ik pēc 150-300 gadiem jāmaina horoskopu datumi, nedaudz pabīdot Zvaigžņu zīmes. Vienīgā būtiskā informācija ir 13. Zvaigžņu zīme, kas ir ļoti svarīga. Cilvēki, kas dzimuši no 17. līdz 27. novembrim, var uzskatīt sevi par Čūsknesis – tā nav neatkarīga Zvaigžņu zīme, bet gan Strēlnieka vai Skorpiona rakstura papildinājums. Šie cilvēki iznīcina to, ko viņi mīl. Viņu liktenis bieži ir grūts, bet galu galā viņus vienmēr sagaida laime.

Čūsknesis ir nepastāvīgs, vējains un bezbailīgs. Viņiem ir vajadzīgs laiks, lai padarītu savu dzīvi stabilāku un jēgpilnāku. Viņi var kļūt par jebko – visu ierobežo tikai viņu iztēle. Tāpēc starp Čūsknesis jūs varat satikt talantīgus aktierus, režisorus – un tajā pašā laikā nežēlīgus valdniekus un revolucionārus.

Novēlam veiksmi un iesakām neuztvert nopietni tiešsaistes rakstus un žurnālu rakstus par izmaiņām  Zvaigžņu zīmju datumos. Zvaigžņu ekspertu sabiedrība vēl nav akceptējusi un, visticamāk, arī turpmākajos gados nepieņems nekādas izmaiņas, jo tas nav aktuāli un var izraisīt milzīgu diskusiju.

COMMENTS

Leave a Comment