Vai attiecībām ir nākotne? Vienkāršs numeroloģisks aprēķins

Visi iemīlējušies pāri vēlas zināt, kas viņus sagaida nākotnē, vai viņiem ir iespēja nodzīvot kopā visu mūžu. Numeroloģija var viegli atbildēt uz šiem jautājumiem. Eksperti pastāstīja, kā veikt vienkāršu saderības aprēķinu.

Ir daudzas saderības pārbaudes: pēc zvaigžņu zīmes, pēc vārda. Cipari sniegs vienu no precīzākajām atbildēm uz šo jautājumu, tāpēc nenovērtējiet par zemu tālāk aprakstīto tehniku.

Numeroloģiskais aprēķins

Viss, kas jums jāzina, ir dzimšanas dienas un mīļāko vārdi. Piemēram, ņemsim vienkāršos vārdus Anna un Ivans. Dzimšanas datumi būs 01.07.1990 un 14.06.1984.

Sākumā mums vārdu burti būs jāpārtulko ciparos. Lai to izdarītu, izmantojiet vienkāršu tabulu:

Mēs iegūstam, ka vārdam Anna ir ciparkods “1, 2, 2, 1”, bet Ivanam ir kods “4, 3, 1, 2, 7”. Tagad mēs vienkārši saskaitām vārdu numurus un dzimšanas datumu numurus. Mēs iegūstam: 1+2+2+1+4+3+1+2+7+0+1+0+7+1+9+9+0+1+4+0+6+1+9+8+4= 83 Numeroloģijā nozīme ir tikai skaitļiem no 1 līdz 9, tāpēc mums ir jāiegūst šāds skaitlis. Mēs saskaitām skaitļus, līdz iegūstam skaitli no vajadzīgā diapazona: 8 + 3 = 11. Atkārtojam procedūru: 1+1=2. Galīgais skaitlis ir 2. Tagad jums tas ir jāatšifrē.

Lasi arī: Kā uzzināt topošā vīra vārdu pēc sava dzimšanas datuma

Lasi arī: Izmaiņas zvaigžņu zīmēs: jauni datumi: pārbaudi vai tas atbilst tev

Saderības skaitļu interpretācija

Viens . Jūsu attiecībām noteikti ir nākotne, turklāt diezgan bagātas, gaišas un ļoti pozitīvas. Jums vajadzētu pieķerties vienam pie otra. Neļaujiet cilvēkiem ietekmēt jūsu izvēli. Šādu savienību svētījis pats Visums.

Divi . Skaitlis 2 aprēķinos iegūts tiem, kuriem turpmāk būs grūti sadzīvot. Būtībā šādu attiecību galvenā problēma ir egoisms. Lai šāda mīlestība dzīvotu pēc iespējas ilgāk, mīļotājiem vajadzētu vairāk laika veltīt nevis personisku, bet gan kopīgu problēmu risināšanai.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment