Izrādās, ka laulības dzīve sastāv no 7 posmiem. Ja mēs par to zinātu – 80% šķiršanās vienkārši nenotiktu

Mēs paši izvēlamies vīru vai sievu. Tomēr, lai ģimenes dzīvē sajustu patiesu mīlestību, jums jāzina viens otram, jāveido draugi un pēc tam jāiemīlas. Daudzi nepatiesi uzskata pirmo konfekšu pušķu periodu par mīlestību.

Galu galā, tiklīdz romantika aiziet, rozā brilles nokrīt, partneri saskaras ar pirmajām grūtībām, pirmajiem attiecību testiem. Un kāds domā – mīlestība ir pagājusi.

Mīlestības galvenās īpašības ir uzticība un pacietība. Ja jūs nolemjat, ka jūsu attiecībās “mīlestība ir beigusies”, pārliecinieties, ka tā vēl nav sākusies.

Šie ir septiņi attiecību posmi, kas parādīs, kāpēc īstā mīlestība un reālās attiecības rodas ar laiku:

1. Konfekšu un pušķu posms

Konfekšu pušķu periods ilgst apmēram 18 mēnešus. Kad notiek iemīlēšanās periods, ķermenī tiek ražoti hormoni, kas palīdz redzēt pasauli košās krāsās. Šajā periodā partnerī viss šķiet pārsteidzos. Abi jūtas it kā būtu reibumā.

Šajā periodā jums nevajadzētu pieņemt liktenīgus lēmumus, jo šīs apreibinošās sajūtas agrāk vai vēlāk izbeigsies – viss nostāsies savās vietās.

2. Salipšanas posms

Šajā periodā jūs sākat piesardzīgi skatīties uz savām attiecībām un partneri, jūtu jūra izzūd, jūs pakāpeniski pierodat viens pie otra. Sekas ir izmaiņas jūsu uzvedībā – jūs sākat izturēties mierīgāk un dabiskāk.

3. Riebuma stadija

No riebuma stadijas nevar izvairīties nevienās ilgtermiņa attiecībās. Šai stadijai ir raksturīgas ķildas un viens otra trūkumu atklāšana. Jums šķiet, ka vienkāršākais veids, kā no visa tā izvairīties, ir šķirties. Pēc atvadīšanās jūs drīz atkal ieiesit konfekšu pušķu posmā kopā ar citu personu un sāksit iet pa posmiem no jauna, līdz sasniegsit šo punktu un pāriesit pie nākamā.

Lasi arī: Sievietes domā, ka vīriešiem šīs 30 lietas viņās patīk, bet patiesībā tās viņus tracina

4. Pacietības pakāpe

Šajā posmā partneri iegūst gudrību. Strīdi vairs nav tik dramatiski, jo abi zina, ka strīds beidzas, un attiecības ir jāturpina. Ja abi dara visu, lai attīstītu pacietību, gadu gaitā klāt nāk gudrība. Tas ir likums.

5. Pienākuma vai cieņas pakāpe

Šis ir īstas mīlestības pirmais posms, jo pirms tam šīs mīlestības nebija. Partneri sāk izprast savus pienākumus, domājot nevis par to, kas viņam ir parādā cits partneris, bet gan par to, ko viņš var darīt un dot mīļotajam.

6. Draudzības posms

Šajā periodā partneri kļūst ļoti tuvu viens otram. Viņi uzticas viens otram kā tuvākajiem draugiem. Draudzības posms paver ceļu uz patiesu mīlestību.

Lasi arī: Šīs tabulas palīdzēs jums iemācīties angļu valodu, pat ja valodas nepadodas

7. Patiesas mīlestības posms

Viņi ļoti ilgi dodas uz īstu mīlestību, kopā ejot cauri sarežģītiem dzīves posmiem un situācijām. Patiesa mīlestība nav kaut kas, kas pēkšņi jums nokrīt no debesīm, kā daudzi tic. Patiesai pieaugušo mīlestībai cilvēks nobriest, atsakoties no savtīguma un aizspriedumiem!

COMMENTS

Leave a Comment