KĀPĒC SIEVIETE, gadiem ejot, kļūst tikai skaistāka: 5 iemesli

Kāds ir cilvēces skaistās puses patiesais skaistums?

 
Mūsdienu sabiedrība ir ļoti norūpējusies par “mūžīgo jaunību”. Katra sieviete cenšas viņu saglabāt pēc iespējas ilgāk. Bet kāds ir cilvēces skaistās puses patiesais skaistums? Par šo ir šis raksts …

– Skolotāj, sakiet man, cik ilgi es varu gaidīt brīnumu? Kad tas beidzot notiks? Skolotāj, atbildiet. Cik ilgi jāgaida? Kad tass notiks?

– Ja jūs gaidāt, tad nekad.

Un tikai tagad es sapratu, ka laime nāk tiem, kas zina, kā NAV jāgaida. Kurš neizvirza nosacījumus un prasības. Kurš reiz ir lūdzis Visumam. Un tad viņš vienkārši mierīgi dzīvo, savā dvēselē saprotot, ka viss notiks tieši tā, kā viņš vēlas.

Un tikai tagad es sapratu, ka tāpat kā laime, skaistums nāk pie tiem, kas prot dzīvot. Vienkārši atpūtieties un dzīvojiet, neskaitot dienas un grumbiņas, kuras dzīve ienes. Jums vienkārši nepieciešams atpūsties un dzīvot. Un viss būs skaisti.

Pirms diviem gadiem britu sociologi veica smieklīgu aptauju. Viņi jautāja vīriešiem un sievietēm par sieviešu skaistuma sastāvdaļām.

Jūs būsiet pārsteigts, bet 70% vīriešu teica, ka galvenā kvalitāte, kurai viņi pievērš uzmanību sievietēm, ir pašpārliecinātība. Tieši viņa padara sievieti iekārojamu.

Pašapziņa, jūs redzat, nāk ar vecumu. Aizmirstot par kompleksiem, jūs pārstājat drupināt pūtītes, raudāt vannas istabā līdz sarkanām acīm. Kad jūs pieņemat sevi tādu, kāda jūs esat. Un jūs beidzot esat apmierināta ar sevi.

 

Tālāk…

47% vīriešu sacīja, ka viņam sievietē svarīga stila izjūta. Tieši tam viņi pievērš uzmanību. Un kad mēs iegūstam stila izjūtu? Kad mēs saprotam, ka šis džemperis padara mūs lielākus, šīs bikses šeit absolūti nav piemērotas, un vislabāk ir uzvilkt šo maigo krāsu šalli no augšas… Tieši tā, stila izjūta parādās ar vecumu.

Jūs, protams, tagad varat ar mani strīdēties. Bet tad mierīgi, slēpjoties no visiem, apskatiet vecās fotogrāfijas. Nu kā? Stilīgi, vai ne? Un šis smieklīgais svārku tops ir ļoti stilīgs, vai ne? Taču pilnīgi garām!

Es mīlu savas grumbiņas ap acīm – tās man atgādina, cik ļoti es smējos savā dzīvē. Ar vecumu mēs kļūstam skaistāki. Un tas nav pārsteidzoši. Šie  smiekli ir pae prieku, kad pirmo reizi ieraudzīju Atlantijas okeāna. Grumbiņas ir no prieka, ka mani darbi tika pieņemti Parīzē. Tie ir no pastāvīgiem smiekliem ar manu vīru –  jautrāku cilvēku būtu grūti atrast, esmu tik laimīga, ka viņš man ir blakus.

Jā, es savas grumbiņas nemainīšu pret neko pasaulē! Un es nekad nemēģināšu atbrīvoties no tām ar pret-novecošanās krēmu. Jo tieši viņass mani padara skaistu. Paskaties savas skolas fotogrāfijas. Personīgi es nevaru uz viņām paskatīties, nesmejoties. Dievs, vai tā tiešām esmu es? Kas ir ar mani? Es tur izskatos kā slapjš kucēns. Bet pilnīgi noteikti galīgi nelīdzinos sievietei, kāda esmsu tagad.

Lasi arī: Izrādās, ka laulības dzīve sastāv no 7 posmiem. Ja mēs par to zinātu – 80% šķiršanās vienkārši nenotiktu

Analizēsim tālāk, hronoloģijā. Universitātē es arī izskatījos mazliet dīvaini. Kurš teica, ka šis matu griezums man piestāv? Jā, viņa lika manai galvai izskatīties kā pannai. Es tagad smejos. Jo tagad esmu pārliecināts par sevi.

“Vecums ir tikai cipari,” patīk teikt manam vīrietim, apsveicot mani nākamajā dzimšanas dienā.

– “Neuztraucies. Tie ir tikai cipari. ”

Mēs abi smejamies. Viņš ir  dažus gadus jaunāks par mani.

Tagad es zinu, ka skaistums katram no mums zied individuāli. Un izpaužas dažādos vecumos. Bet vienmēr pēc dažādiem konkrētiem notikumiem. Un kamēr jūs visi neiziesit cauri viņiem, jūs nebūsiet skaisti līdz galam.

Jebkurā gadījumā vienmēr atcerieties – jums joprojām viss ir priekšā, katru gadu jūs būsit glītāka un glītāka neatkarīgi no tā, ko citi jums vai jūsu kosmetologs jums pateiks.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu 5 iemeslus, KĀPĒC SIEVIETE, gadiem ejot, kļūst tikai skaistāka

COMMENTS

Leave a Comment