Iz**rošana laulībā- vai tas ir iespējams?

Mans stāsts ir vienkāršs. Es iemīlējos vīrietī, kuru vēlāk apprecēju un, kuram pilnīgi uzticējos. Laimīgā laulības dzīvē mēs pavadījām pāris gadus, bet tad sākām atsvešināties. Bērni, darbs, sporta aktivitātes aizņēma visu dienas laiku. Bijām tipiska ģimene.

Tika pavadīti 7 gadi laulībā, kad man sākās atmiņas traucējumi un nebeidzams nogurums. Ar mani sāka notikt savādas lietas. Kādā naktī es pamodos un sapratu, ka manā mutē ir šķīstoša tablete, bet nevarēju nekādā veidā atcerēties, ka es tādu būtu lietojusi un likusi savā mutē. Kādā citā naktī pamodos kaila. Tas bija savādi, jo parasti guļu drēbēs. Sāku satraukties par to, ka man ir mēnessērdzība.

Karu reizi es pamodos ar dīvainu garšu mutē un sāku sajust to pašu garšu arī savos dzērienos. Domāju, ka man ir nopietnas Vese***as problēmas. Vienā naktī, es pamodos, ieraugot savu vīru stāvam pie manis ar kādu pudelīti vienā rokā un ar lukturīti otrā. Viņš uzreiz mēģināja pudelīti noslēpt, bet, pēc vairākiem centieniem, man izdevās to viņam atņemt. Tajā bija duļķains šķidrums, kurā atradās dažādu miega zāļu un nomierinošo medikamentu savienojums.

Vīrs apgalvoja, ka viņš esot to darījis manās interesēs, lai man būtu labāks miegs. Es viņam pieprasīju, lai viņš to pārtrauc, kam es pilnībā ticēju. Es vienmēr jutu, ka kaut kas nav kārtībā, bet nekad nezināju- kas.

martial rape2

Kādā dienā mans vīrs atstāja savu telefonu un galda un devās uz veikalu. Es nolēmu izmeklēt. Tas, ko es atradu, manī radīja riebumu un neaptveramu šoku. Vīra telefonā bija vairāki video ieraksti, kā viņš nodarbojas ar seksu, kad esmu pilnīgi “atslēgusies” un dažos video izskatos, kā mirusi. Uztaisīju video kopijas un konfrontēju viņu. Bet viņš izturējās tā it kā neko sliktu nebūtu nodarījis. Īsi pēc tam sekoja šķiršanās.

Pagāja ilgs laiks, kad informēju policiju par notikušo un devos uz tiesu. Viņš tika apsūdzēts par Iz**rošanu, nepieņemamu rīcību un B klases noziegumu. Lielu šoku es piedzīvoju, kad bijušajam vīram tika piespriests mājas arests, kad viņš arī var brīvi pārvietoties un turpināt savu dzīvi. Tiesnesis man pateica, ka vīrs esot bijis labs tēvs, varbūt slikts vīrs, bet, ka man “viņam vajadzētu piedot”.

Vienu sapratu skaidri- sabiedrības acīs laulībā Iz**rošana nepastāv.

Avots: time.com

Leave a Comment