Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2022. gada oktobrī

Zīlēšana, ko veic, izvēloties attēlus, labi trenē intuīciju un palīdz skaidrāk sadzirdēt iekšējo balsi.

Izvēlēties laiku bilžu apskatei un izvēlēties tos attēlus, kurus dvēsele saista. Pateicoties pārbaudītai metodei, ikviens varēs laicīgi sagatavoties jaunajam mēnesim un piesaistīt veiksmi 2022. gada oktobra sākumā.

Lūk atbildes:

1. Oktobrī vairāk laika vajadzētu veltīt savai priekšnojautai un ieklausīties savā intuīcijā. Sestā maņa tevi nepievils un būs lielisks instruments laimīgu pārmaiņu ienesšanai tavā dzīvē. Intuīciju stiprināt palīdzēs arī talismani, kurus vajadzētu nēsāt līdzi un nevienam nedāvināt.

2. Otrais rudens mēnesis nebūs tas vieglākais, taču spēsi izvēlēties pareizo ceļu uz panākumiem. Galvenais ir rīkoties neatkarīgi un nedot manipulatoriem iemeslu uzspiest kāda cita viedokli. Lai ceļš uz laimi neaizņemtu daudz laika, nevajadzētu atklāt savus plānus un dalīties savās domās.

3. Rudens nāk pats, bet mākoņains lietains laiks nav iemesls depresijai un skumjām. Arī šajā gadalaikā ir iespēja baudīt dzīvi un piesaistīt jaunus panākumus. Pozitīva attieksme, iecienīts hobijs un pašpārliecinātība palīdzēs sasniegt mērķus un nekļūt par depresijas ķīlniekiem.

Lasi arī: 3 noteikumi, lai kontrolētu savu likteni

4. Šis oktobris būs izšķirošu pārmaiņu laiks, kuras jau sen ir gatavas ielauzties dzīvē. Saprastu, ka viss drīz mainīsies, palīdzēs likteņa zīmes: tās ir svarīgi redzēt ikdienas dzīvē, lai nepalaistu garām iespēju gūt panākumus, lolotu vēlmju piepildījumu un liktenīgas tikšanās.

5. Otrais rudens mēnesis ir lielisks laiks, lai parūpētos par savu personīgo dzīvi. Laimi un mīlestību būs vieglāk atrast, ja cīnīsies ar kompleksiem un vairosi pašapziņu. Vientulība un ilgas pēc laimīgas dzīves pārstās traucēt, ja savāksiet sevi kopā un izlemsiet savu likteni.

6. Rudens ir mānīgs, tāpēc ir tik svarīgi parūpēties ne tikai par savu fizisko, bet arī garīgo veselību. Pareizs uzturs labvēlīgi ietekmēs pašsajūtu, un ikdienas meditācijas prakse atbrīvos no šaubām un raizēm, papildinās spēkus un dos pārliecību.

Arī interesanti: Šīm trim zodiaka zīmēm paveiksies nākošajā nedēļā, diemžēl dažām tomēr neveiksies itin nemaz

COMMENTS

Leave a Comment