Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2023. gada oktobrī

3. Šis oktobris ir laiks attīstīt snaudošos talantus. Ar viņu palīdzību būs vieglāk sasniegt jaunus panākumus, paplašināt robežas un izmēģināt sevi jaunā biznesā. Palīdzēs ne tikai meditācija, bet arī vēlme attīstīties un kļūt par labāku sevis versiju. Mācīšanās notiks ātrāk, ja atradīsit mentoru un pārņemsit viņa gudro pieredzi.

4. Rudens vidū ir laiks atslēgties, lai nekļūtu par rudens liesas parādniekiem. Pozitīva komunikācija paspilgtinās aukstos un tumšos vakarus, palīdzēs uzmundrināt un  rast spēku aktīvam dzīvesveidam. Ir svarīgi atcerēties, ka jums ir jāieskauj patiesi draugi, kas palīdzēs tikt galā ar jebkādām grūtībām un aizdos plecu.

Lasi arī: Naudas Mēness kalendārs 2023. gada oktobrim: pielāgojiet tēriņus un esiet uzmanīgi ar dīvainiem lūgumiem!

Lasi arī: Uzturs, kas piemērots saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi: veselā miesā, vesels gars

5. Oktobris ir jaunu atklājumu un iespēju laiks. Tiem, kas uzmanīgi seko notikumiem, nebūs grūti saskatīt laimīgas likteņa zīmes. Tie palīdzēs jums atrast ceļu uz laimi un viegli izvairīties no nepatikšanām. Veiksmi palīdzēs piesaistīt arī vienkārši ar rokām darināti talismani.

6. Rudens vidū ir svarīgi atrast spēku atstāt pagātni aiz sevis. Atvadīšanās no novecojušā un novecojušā būs jauna ceļa sākums, kas noteikti vedīs uz laimi. No sasniegumiem un kļūdām gūtā vērtīgā atziņa palīdzēs pareizi noteikt prioritātes nākotnē un ātri piesaistīt panākumus.

Rudens periods nav skumju un blūza laiks. Tieši šajā sezonā mostas apslēptie talanti un spējas, kuras ir svarīgi attīstīt, lai dzīvē ievilktu pārmaiņu vēju un iegūtu iekšēju brīvību.

Leave a Comment