Naudas Mēness kalendārs 2023. gada oktobrim: pielāgojiet tēriņus un esiet uzmanīgi ar dīvainiem lūgumiem!

Finanšu jautājumi vienmēr ir aktuālākie, un tiem nepieciešams ātrākais risinājums. Naudas Mēness kalendārs palīdzēs jums atrisināt šādas problēmas 2023. gada oktobrī.

Šis būs dinamisks laiks, kurā jums jābūt uzmanīgiem. Atcerieties, ka naudu un veiksmi var piesaistīt domas spēks. Lai to izdarītu, jums nav jāpaļaujas tikai uz Mēness vai zvaigžņu enerģiju, jo mūsu likteni galvenokārt veido mūsu domas. Uzticieties saviem instinktiem un izmantojiet veselo saprātu rudens vidū.

1., 2. oktobris : mēnesis sāksies ar dilstošu Mēnesi Vērša zīmē. Pēc Mēness kalendāra. Šo divu dienu laikā lielākajai daļai no mums palīdzēs naudas veiksme. Galvenais nezaudēt ticību labākajam un nemētāt naudu pa kreisi un pa labi. Esiet gudrs un mierīgs.

3., 4. un 5. oktobris : novecojošais Mēness Dvīņu zīmē nebūs tik bīstams, kā tas varētu būt. Galu galā Mēnesim šajā laikā nebūs laika zaudēt savu enerģiju. Turklāt 5. datumā notiks Merkura pāreja uz Svaru zīmi, kas, lai arī to vājinās, tomēr labi ietekmēs mūsu noskaņojumu. Šo trīs dienu laikā pienākumus un pienākumus labāk nenovelt uz citiem cilvēkiem.

6., 7. oktobris : šajās divās dienās dilstošais Mēness Vēzī neliks mūsu riteņos spieķi. Gluži pretēji, darbs kļūs vieglāks un patīkamāks, kas nozīmē, ka varēsiet nopelnīt vairāk naudas nekā parasti.

Lasi arī: Uzturs, kas piemērots saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi: veselā miesā, vesels gars

Lasi arī: Kura krāsa jums piesaistīs bagātību un veiksmi: nosakiet pēc dzimšanas datuma

8., 9. un 10. oktobris : Novecojošais Mēness Lauvas zīmē ir bīstams finanšu stabilitātei. Šī ir diezgan bīstama kombinācija, kurā jūs nevarat sākt jaunas lietas darbā un biznesā. Šis ir nelabvēlīgs periods naudas darījumiem.

11., 12. oktobris : divas no pēdējām trim Mēness dilstošām dienām būs Jaunavas zīmē. Šo trīs dienu laikā visos līmeņos gaidāmas labvēlīgas finanšu pārmaiņas. Centieties nepalielināt savus ienākumus ar maldināšanu un viltību. Jebkura krāpšana un maldināšana var beigties ar pilnīgu sabrukumu, bet godīgs darbs nesīs daudz pozitīvu reputāciju un naudu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment