Izvēlies kādu no šiem dārgakmeņiem un uzzini, ko tas par tevi stāsta!

Opalīts – pirmais variants

14

 

Ja izvēlējies šo akmeni, tu dzīvo bagātu iekšējo dzīvi. Tu meklē klusus un mierīgus brīžus, kuros attālināties no visas apkārtējās pasaules un pabūt tikai ar sevi un savām domām. Tu augstu vērtē dziļas pārdomas un centies izmantot jebkuru izdevību pabūt vienatnē.

Malahīts – otrais variants

15

 

Tie, kuri ir vairāk uzmanības pievērsuši malahītam, var drīzumā gaidīt lielas pārmaiņas, kas pārsvarā ir saistītas ar romantiku vai arī atkalapvienošanos ar savu iekšējo garu. Kad tuvojas lielas pārmaiņas, vienmēr ir labi pārdomāt izvēles, kuras pats esi veicis.

Saules akmens – trešais variants

16

 

Šo akmeni izvēlēsies paši optimistiskākie cilvēki. Tavs pozitīvisms ir nebeidzams, tu vienmēr meklē visu notikumu gaišo pusi – gan tēlaini, gan arī burtiski. Šāda dzīves nostāja tev nāk tikai un vienīgi par labu.

Mahagonijas obsidiāns – ceturtais variants

obsidian-mahog

Arī šis akmens signalizē pārmaiņu tuvošanos – bet drīzāk tādu pārmaiņu tuvošanos, kas ir saistītas ar sliktiem ieradumiem un garlaicīgas rutīnas. Tāpat šis akmens tev liek atgādināt, ka ir jābūt pateicīgam par visu, kas tev ir, nevis jāžēlojas par to, kā nav. Cilvēki, kuri izvēlējās šo akmeni, nekad citiem nedrīkst neko skaust!

Hovlīts – piektais variants

17

 

Ja izvēlējies hovlītu, tu noteikti jūti spēcīgu savienību ar savu garīgo pasauli. Šādam cilvēkam vienmēr ir jācenšas ieklausīties un ieraudzīts zīmes, kas viņam tiek dotas, jo tas notiek ar konkrētu mērķi. Šo cilvēku sapņiem arī ir spēcīgāka nozīme.

Dalmāciešu kvarcs – sestais variants

18

 

Šis akmens piesaista ļoti jautras un dzīvespriecīgas dvēseles. Tu dzīvē dzenies pēc nebijušām sajūtām, meklē piedzīvojumus. Tu vēlies, lai tev dzīvē apkārt arī vienmēr būtu tādi paši cilvēki kā tu, viņi tev palīdz uzturēt dzirksti!

Avots: diply.com

Leave a Comment