Izvēlieties attēlu, un jūs saņemsiet jaudīgu paplašinātu ziņojumu!

Koncentrējieties uz šiem 5 attēliem un izmantojiet savu intuīciju, lai uzzinātu, kurš attēls satur jums ziņu. Tad ritiniet uz leju un izlasiet savu spēcīgo ziņojumu.

1. attēls

Mēs visi esam piedzimuši ar ekstrasenosorām spējām. Jo vecāki mēs, jo vairāk attīstās mūsu ego, un mūsu ekstrasensorās spējas atiet fonā, bet tas nenozīmē, ka tās pazūd, tās vienmēr pastāv, jums to vienkārši jāatceras!

Izmantojot šīs spējas, Visums liek jums saprast, ka neesat viens, un, tiklīdz jūs koncentrējaties uz savu patieso potenciālu, atklājiet, ka jums ir neierobežotas zināšanas. Sākumā šī pamošanās var likties jums diezgan bīstama, un jūs pat varat mēģināt to bloķēt, bet, tiklīdz jūs pieņemat šo pamošanos kā savu draugu un sabiedroto, jūs varat uzzināt, kā ar to strādāt.

Kad jūs varat izmantot savu intuīciju, sēdēt klusumā un klausīties savu dvēseli, tad jūs iemācīsieties uzticēties savām izjūtām un dot viņām iespēju dzīvot. Kad jūs varat visu to izdarīt, jūs varat paļauties uz burvju satelītu navigācijas sistēmu, kad jums būs nepieciešama vadība.

Tagad Visums ir ceļvedis jums, tāpēc klausieties šo balsi sevī un vērojiet savu dzīvi!

Lasi arī: 5 lietas, par kurām neviens nerunā, kā izdzīvot mūsdienu attiecībās

2. attēls

Kad jūs atlaidīsiet savu savvaļas pusi, jūs sajutīsiet ārkārtas pārmaiņas, kas ļaus just pareizo virzienu, kurā jums jāpārvietojas.

Ir pienācis laiks atbrīvoties no jebkādiem ierobežojumiem, kas tevi aizturēja. Jūsu radošums un kaislība uzliesmo un jūsu pasaule kļūs dinamiskāka, maģiska un vissvarīgākā, jautrāka.

Šķēršļi izšķīst tavā acu priekšā, jūs varat viegli tikt galā ar nelaimēm un uzzināt, cik spēcīgi jūs patiešām esat.

Kad jūs izmantojat savvaļas pusi, jūs sākat piešķirt lielu nozīmi uzticībai un jūs sāksiet izveidot veselīgas personīgās robežas, jūs zināt savu vērtību.

Vēl viena dāvana, kas jūs gaida, ir dziļāks izpratnes un gudrības līmenis! Ja izvēlaties šo attēlu, jums ļoti ieteicams atbrīvoties no visa, kas neļauj jums turpināt dzīvi, ieiet savvaļas dabas rokās un sazināties ar savu dievišķo ķermeni, prātu un garu.

3. attēls

Bailes ir ārkārtīgi negatīvas emocijas, kas mūs attur visu laiku izprast vai pat realizēt mūsu patieso potenciālu. Kad mēs kļūsim bezbailīgi, visi ierobežojumi izzudīs, no mūsu pasaules izzudīs nenoteiktības sāpes, un tā vietā mēs atveram durvis uz jaunām un bezgalīgām iespējām. Mēs pieņemam izmaiņas un likteņa izaicinājumus ar vieglumu, un mūsu dzīves spēks palielinās reizēm!

Šis attēls saka, ka jums jākļūst atvērtākam un godīgākam, droši izsakiet savas vēlmes un vajadzības.

Pārstājiet izlikties par mazu, smieties pie sevis, ierobežot pārliecību vai vienkārši aiziet prom no visa, kas ir toksisks un kas apstādina tevi.

Ja izvēlaties šo attēlu, jums noteikti ieteicams izkļūt no savas komforta zonas, lai izvairītos no bailēm!

Lasi arī: Gajatri Mantra: kļūsti par gaismu sev un citiem

4. attēls

Ceļojums paplašina mūsu domāšanas horizontus neatkarīgi no tā, vai tas ir patiesais reālais ceļojums vai ceļojums uz jūsu iekšējo pasauli. Ceļojot mēs piedzīvojam to, ko mēs nezinām, mēs pārejam no mūsu komforta zonas, kas savukārt dod mums tik daudz jaunu pieredzi!

Galamērķis kļūst neatbilstīgs, bet tas, ko mēs iemācāmies šajā ceļojumā, satur kādu burvju informāciju.

Jūsu izpratne mainīsies, izskatīsies viss savādāk, jūs iepazīsieties ar citiem interesantiem cilvēkiem, atklāsiet jaunus pasaules uzskatus, jaunus saziņas veidus, un tas var ietekmēt jūsu cerības, sapņus un vēlmes.

Ja izvēlēsieties šo attēlu, ieteicams veikt soli uz priekšu nezināmā vietā un redzēt, kur šī pilnīgi jauna pasaule jūs novedīs!

5. attēls

Mistiskie uzskati parasti pārspēj ikdienas, tie ir saistīti ar augstāku avotu, kas pēc tam ļauj jums izpētīt Visuma noslēpumus un paplašināt tos līdz bezgalīgām iespējām. Kad mēs sekojam mistiķim, mūsu apziņa un mūsu pieredze pārsniedz parasto sistēmu.

Tas ir tāpat kā viņi dod jums 3D brilles, ar kurām jūs varat redzēt to, ko jūs agrāk neredzējāt. Attīstot savu garīgo varu, praktizējot senās metodes un rituālus, jūs varat atklāt jaunas dimensijas, turklāt jūs varat izmantot šo dāvanu, lai palīdzētu un dziedinātu citus.

Mistiķi uzticas universālajam plānam, viņi saprot, ka viss ir savstarpēji saistīts, un jebkura pieredze, kas mums ir, ir daļa no lielāka plāna, kura mērķis ir sasniegt vislabāko labumu!

Ja izvēlējāties šo attēlu, ieteicams apskatīt lielo attēlu!

Sagatavots pēc ārzemju preses materiāliem

 

Leave a Comment