5 lietas, par kurām neviens nerunā, kā izdzīvot mūsdienu attiecībās

Mūsdienu attiecības ir viltīgas: tām nav nekādu garantiju, nav pat īstu pareizo ceļu, lai tās veidotu, bet katram ir sava ideja par to, ko darīt, it īpaši mūsu ļoti pieredzējušām mammām! Bet šeit ir daži padomi, kurus jūsu mamma tev neiedeva:

Lasi arī: Laimīgi cilvēki ievēro šos 4 rituālus!

1. Komunikācija gultā ir ļoti svarīga.

Sekss ir svarīga daļa no veselīgām un laimīgām attiecībām, tādēļ ir svarīgi spēt ne tikai tikt galā ar to, bet arī to apspriest. Pārrunājiet, kas katram no jums patīk, un to, kas nē, tas, ko gribētu izmēģināt – lai jūs dotu viens otram maksimālu baudu un uzturētu attiecības interesantas.

2. Palieciet spontāni.

Vai tu atceries, kad pirmo reizi sākāt iepazīšanos, un tu esi tik jautra un interesanta? Jūs droši vien bieži devāties uz dažādiem randiņiem, vedāt viens otru uz savām iecienītākajām vietām, apmeklējāt jaunas vietas un darījāt visas lietas, ko tagad dariet daudz mazāk.

Varbūt medusmēnesis jau ir pagājis, bet tas nenozīmē, ka jūs to nevarat atsākt! Nesēdiet mājās, doties uz interesantām vietām, izklaidējieties! Neļaujiet jūsu attiecībām kļūt garlaicīgām.

Lasi arī: Vienīgā zodiaka zīme, kurai tev jāsniedz otrā iespēja!

3. Neievērojiet tradīcijas.

Ārpus loga ir 2018.gads. Aizmirstiet par to, ko jūsu māte teica par to, ko tev vajadzētu pagatavot un tīrīt, lai iekarotu vīrieti. Mūsdienu cilvēks zina, cik seksīga ir spēcīga un neatkarīga sieviete. Tāpat kā vīriešiem, sievietēm patīk būt lutinātām, ka viņu ieved virtuvē, kur viņš viņai pats pagatavojis vakariņas.

Pāris, kas ciena viens otru sapņus un sasniedz tos kopā, ir pāris, kas kopā ir ilgu laiku.

4. Esiet reālistisks, optimistisks un gatavs pielikt pūles.

Princis nenāks un neatrisinās visas tavas problēmas. Un princesei ne vienmēr būs pasakaina dzīve. Tas nenozīmē, ka jums ir nepieciešams samierināties ar mazumu. Meklējiet tādu personu, bez kuras jūs nevarat iedomāties savu dzīvi, bet nevēlaties idealizēt šo personu, citādi tas tikai sarežģīs attiecības.

Esiet optimistiska: jūs noteikti atradīsiet savu vīru.

Nedomājiet, ka nav mīlestības, ka jūs visi būsiet vieni – vienkārši jācenšas būt gataviem pielikt pūles. Un sekmīgām attiecībām nepieciešams abu partneru centieni. Bet, ja jūs mīlēsiet viens otru, tas nešķiet kā smags darbs.

Lasi arī: Mīlestība jau tagad ir ļoti tuvu šīm 3 Zodiaka zīmēm!

5. Nav identisku attiecību.

Lai gan jūs varat konsultēties par attiecībām ar saviem draugiem, atcerieties, ka visas attiecības ir atšķirīgas, un tas, kas palīdzēja vienam pārim, nevar palīdzēt citiem. Tas arī nozīmē, ka ne visi sapratīs, kāpēc jūs darāt to, ko darāt, kāpēc jūs atstājāt kādu, kuru jūs mīlējāt, vai otrādi – kāpēc palikāt pie kāda, par kuru jūs pastāvīgi sūdzējāties. Un tas ir normāli.

Visbeidzot, nav ideālu attiecību noslēpuma. Saglabājiet savu intīmo dzīvi un attiecības interesantas un svaigas, ievērojiet viens otra sapņus un aizmirstiet par tradīcijām. Darīt to, kas liek jums abiem būt laimīgiem.

Avots

Leave a Comment