Izvēlieties kristālu un saņemiet vēstījumu nākotnei!

Aplūkojiet šos 4 kristālus, neanalizējiet tos un izvēlieties to, kas jums patīk vislabāk! Pārliecinieties, ka jūsu izvēle ir apzināta!

1. Citrīns

Šis kristāls jums atgādina, ka jums ir nepieciešams izveidot savu realitāti. Kādā brīdī jūs noteikti varat apšaubīt savas spējas realizēt savus sapņus, bet, kad sākat šaubīties, atcerieties, ka esat kaislīgs un drosmīgs cilvēks, kas spēj sasniegt visus savus mērķus!

Ir pienācis laiks izveidot plānus. Nosakiet savu mērķi, vizualizējiet ceļu, lai to sasniegtu, un veiciet pareizos pasākumus, lai sasniegtu savu sapni! Bet paturiet prātā, ka nav nepieciešams iedomāties pilnu ceļu vai precīzi zināt, ko jūs darīsiet. Dažreiz pietiek ar pirmo soli, lai saglabātu pozitīvu attieksmi, kas ļauj jums būt laimīgam, un pārējais attīstīsies pats!

LASI ARĪ: Astroprognoze 2019. gada februārim – tiecieties pēc garīguma un mīlestības!

2. Nefrīts

Ja jūtaties slikti, tas ir tāpēc, ka jūs veltāt daudz laika, domājot par nākotni. Vienīgais, kas pastāv un pieder jums, ir pašreizējais brīdis.

Jūs nevarat mainīt savu pagātni – tas, kas noticis, jau ir noticis, un vienīgais, ko jūs varat darīt, ir uzlabot tagadni un virzīties uz gaišu nākotni!

Tagad ir īstais brīdis atpūsties un pateikties pagātnei, kas veidoja pamatus, kas sniedza vērtīgas mācības un palīdzēja saprast, ka dzīve ir pašreizējais brīdis.

3. Rožu kvarcs

Jūs esat persona, kas zina, ka lojalitāte un apņēmība gūt panākumus dzīvē ir ļoti svarīga. Tavs galvenais uzdevums ir būt pacietīgam, jo ​​dažreiz esat pārāk nobažījies un traucējat dabisko notikumu gaitu.

Atcerieties, ka dzīve ir skaista un tai ir savs laika grafiks, tādēļ, ja vēlaties būt laimīgs, tad jums ir brīvi jāpārvietojas pa dabisko ceļu!

Ja jūs darāt visu iespējamo savā dzīvē, jūs vienmēr redzēsiet rezultātus, tāpēc turpiniet rīkoties ar mīlestību, drosmi un pārliecību, un viss būs labi!

LASI ARĪ: 3 zodiaka zīmes, kurām 2019. gada februāris būs labākais mēnesis!

4. Labradorīts

Ja jūs darbosieties ar mīlestību, labklājību, laimi un bagātību, tad viss tas atgriezīsies pie jums vēl lielākā apjomā.

Jūs esat persona, kas pastāvīgi dara labu. Bet neaizmirstiet, ka jūs saņemat tikai to, ko jūs domājat, ka esat pelnījuši.

avots: esotericblog

Leave a Comment