Astroprognoze 2019. gada februārim – tiecieties pēc garīguma un mīlestības!

Februāris ir pārejas mēnesis: šobrīd daudziem cilvēkiem ir jaunas cerības un ticība. Astrologi saka, ka zvaigznes atbalstīs mūs jaunos sākumos.

Vissvarīgākais februāra uzdevums būs atbrīvoties no apvainojumiem un skaudības. Šādas jūtas būs destruktīvas un var palēnināt garīgo attīstību. Zvaigznes un planētas palīdzēs vairumam cilvēku gūt panākumus biznesā, lai pavasarī jūs varētu sasniegt iespaidīgus panākumus, ja jūs domājat pozitīvi un ticat vislabākajam.

Auns

Aunam iesaka astrologi biežāk klausīties savu sirds balsi. Intuīcija vairāk nekā vienu reizi glābs šīs Zodiaka zīmes pārstāvjus no fiasko. Tas attiecas ne tikai uz uzņēmējdarbības dzīves jomu, bet arī uz mīlestību. 19. februārī planētas palielinās Auna uzmanību un veicinās miera pieaugumu. Šī zīme beigsies šīs zīmes iedzīvotājiem pozitīvā piezīmē.

No 14.februāra Visuma centīsies panākt, lai Auns izjūt savu radošo sākumu. Mēneša otrā puse būs patiesi veiksmīga, un tas nenozīmē, ka pirmajās divās nedēļās jums būs jāpārvar pastāvīgas problēmas. Visa mēneša laikā astrologi iesaka saglabāt fizisko aktivitāti.

LASI ARĪ: Numeroloģiskais horoskops 2019. gada februārim – cerības piepildīsies!

Vērsis

Mēneša pirmā puse Vērsim būs entuziasma laiks un vēlme strādāt. Pēc 17.februāra, var parādīties negatīvas programmas. Negatīvās domas var parādīties līdz mēneša beigām, bet neklausieties. Mīlestība uz dzīvi un tuviem cilvēkiem ir panaceja vairumam slimību februārī.

Mēneša otrajā pusē ir vēlams censties tuvināties tuviniekiem, partneriem un draugiem. Labvēlīgi būs jauni paziņas un mīlestības meklēšana brīvajam Vērsim. Attiecībā uz negatīvajām pusēm var būt jūtamas dažas vecās bailes. Jūs varat ar tām cīnīties, radot radošas lietas, atklājot personības radošo pusi.

Dvīņi

Laba veiksme no viņiem novērsīsies no 10. februāra: jums būs jārisina daudzas paša problēmas, nepaļaujoties uz laimīgo veiksmi. No otras puses, planētu vājums dos Dvīņiem lielāku godīgumu un atvērtību pret apkārtējiem.

Februārī ir lietderīgi kaut ko mainīt savā dzīvē. Jūs varat doties uz īsiem braucieniem, iegādāties jaunas lietas, izveidot tēlā neparastas iezīmes. Ir nepieciešams baidīties no pilnīga tuvuma un privātuma, kā arī stereotipiem. Dvīņu iekšējā pasaule var mainīties: parādīsies jauni mērķi, jaunas iespējas un vēlmes. Visas svarīgākās problēmas ir labāk atrisināt līdz pat 10. februārim, bet zvaigznes būs pilnīgā harmonijā ar planētām.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment