Izvēlieties taro kārti un saņemiet savu prognozi!

“Laime dažkārt ir svētība, bet dažreiz tā ir iekarošana.” – P. Koeliju

Laime ir problēma, kas mūs visu laiku uztrauc! Taro kāršu noslēpumainā gaisma mums palīdzēs! Izvēlieties vienu no kārtīm un tad skatiet rezultātu!

1.kārts

Jūs nevarat un nevēlaties apskatīt sāpes! Varbūt jūs domājat, ka tas padara jūs vāju, ka jūs zaudējat kontroli pār savu dzīvi, vai pierodat pie dzīves ar pašmācību un skumjām. Lai sāpes ļautu jums būt laimīgam, jums ir jāstrādā ar tām, jāatrod, kāpēc jums notiek daži notikumi dzīvē. Pretējā gadījumā jūs turpināsiet uzskatīt, ka cilvēki ir laimīgi tikai tad, kad viņi smejas! Laime ir saistīta arī ar pateicību… pateicība par dzīvi!

LASI ARĪ: 6 enerģijas metodes, kas palīdz detoksēt tavas emocijas

2. kārts

Skumju sajūta jūsu sirdī neļauj jums būt laimīgiem. Problēmas rodas, kad jūs zaudējat ceļu un pārtraucat mīlestības kultivēšanu. Atcerieties, ka laime dzīvo mūsu sirdī. Jūs varat būt miljonārs, un jūs varat būt laimīgs, bet jums var būt materiālas vajadzības un joprojām būt laimīgiem!

3.kārts

Jūsu “īstais es” ir tāds, kas dzīvo jūsu sirdī un zina, ka vēlas būt laimīgs, un jūs to neļaujat! Varbūt viņš nekad negrib bērnus, jo viņš mīl brīvību. Viņš nav ieinteresēts būt par biroja darbu vai zem priekšnieka; vēlas aiziet no pilsētas; viņš vienkārši vēlas ceļot un iemācīties kaut ko jaunu, vienmēr un visur. Uzziniet, kā klausīties savu iekšējo balsi un atgriezties no tām balsīm, kas jums pateiks, kas jums jādara, lai būtu laimīgs!

avots: esotericblog

Leave a Comment