6 enerģijas metodes, kas palīdz detoksēt tavas emocijas

Mēs regulāri dzirdam cilvēkus, kas runā par fizisko ķermeņu detoksikāciju. Bieži tas ir process, kas ilgst no 2 līdz 7 dienām. Pateicoties šai detoksikācijai, cilvēki palīdz saviem ķermeņiem atbrīvoties no piemaisījumiem un toksīniem, kas faktiski palēnina dabiskos tīrīšanas procesus.

Tomēr cik bieži cilvēki domā par emocionālās detoksikācijas procesu? Faktiski emocijas ir labi līdzsvarots, kā arī precīzi noregulēts vairāku procesu kopums, ko ne tikai izraisa ķīmiskie faktori, bet arī garīgi uzlādēti.

Lai to pilnībā novērtētu, personai ir jāmācās skatīties uz savu ķermeni kā milzīgu enerģijas lauku ar dažiem negatīviem un pozitīviem stabiem.

Šeit ir sešas detoksācijas enerģijas metodes, lai palīdzētu jums jūsu emocionālajā detoksācijā!

1. Meditācijas laikā varat izvēlēties pareizo krāsu katram enerģijas punktam, kas piesātina un līdzsvaro katru ķermeņa daļu.

LASI ARĪ: 5 skaistākās Zodiaka zīmes

2. Sesijas laikā varat izmantot mūzikas vai skaņas vibrācijas spēkus. Tādā veidā jūsu ķermenis palielinās atkalapvienošanās plūsmu un pozitīvo enerģiju, kas ļaus jums atpazīt un, visbeidzot, noskaidrot emocionālos blokus.

3. Jūs varat arī izmantot smaržu spēku, lai uzlabotu šo pieredzi. Jūs varat izmantot dažas ēteriskās eļļas pulsa punktos vai pat izplatīt tās gaisā. Jūs varat izmantot nomierinošus aromātus vai dažus svētus garšaugus, piemēram, ciedru, salviju vai pat lavandu.

4. Izmantojiet Reiki, elpu vai cigon enerģiju, lai palielinātu dziedināšanas sesijas laiku, kā arī palīdzētu jums sagatavoties atgriezties pie realitātes, kas ir pilna ar stresu, bailēm un spriedzi.

5. Jūs varat teikt dažas afirmācijas, dažas no tām palīdzēs jums turpināt darbu.

6. Akupunktūra ir metode, kas ir izrādījusies ļoti noderīga, lai pastiprinātu imunitātes uzlabošanos, uzlabotu As**sriti un stimulētu smadzenes, piekļūstot hipotalāma-hipofīzes-dzimumdziedzeru asij, kā arī palielinot enerģiju, muskuļu darbību un koordināciju.

avots: esotericblog

Leave a Comment