Izvēlieties vienu simbolu, lai atklātu savu galveno dzīves tēmu 2019. gadā

Nu, katrs gads mums māca vērtīgas mācības, un šogad tas nebūs izņēmums. Mēs visi 2019. gadā iemācīsimies kaut ko ļoti noderīgu, un mūsu galvenā dzīves tēma pavērs ceļu.

Redzēsim, kāda būs galvenā tēma 2019. gadā, izvēloties simbolu, ar kuru jūtat spēcīgu savienojumu! Vispirms uzdodiet jautājumu – kāda ir mana galvenā tēma 2019. gadā un pēc tam izvēlieties simbolu, ar kuru jūtat vislielāko pievilcību!

1.simbols

Ja jūs nesen vērojat savu realitāti, iespējams, jau esat pamanījuši, ka esat sākuši piesaistīt dažāda veida cilvēkus un iespējas. Jūs pārceļaties uz plašāku apziņas un pārliecības sistēmu, kas atbalsta pārpilnību, prieku, mīlestību un panākumus. Dievišķās pievilkšanās likumi, protams, vienmēr ir spēlējami, un tagad jūs varat atzīmēt, ka vismaz vairākās dzīves jomās jūs esat straumē, sulīgā burvīgā virpulī! Lūdzu, veltiet laiku, lai atzīmētu šīs uzvaras, jo jūs esat tik grūti strādājuši, lai nokļūtu šeit.

LASI ARĪ: 5 vēstījumi no eņģeļa, kas palīdzēs jums noteikt dzīves mērķi!

2.simbols

Jums nav jāpiedalās katrā haotiskajā sarunā, uz kuru jūs esat uzaicināts. Tāpat jums nav jāatbilst otras puses emocionāli uzlādētajām atbildēm. Protams, būs situācijas, kad jūs zaudēsiet savu temperamentu, tomēr ir dažas situācijas, kurās jūs varat piemērot savu pelnīto augstāko apziņu pašreizējām situācijām. Un, kamēr jūs turpināt paaugstināt savu vibrāciju.

3. simbols

Rūpējieties par savām attiecībām. Lai gan dažās no jūsu attiecībām ir daži rupji plankumi, jūsu dzīvē joprojām ir dažas atbalstošas ​​un mīlošas attiecības. Pārliksim uzmanību no sarežģītām un toksiskām attiecībām uz attiecībām, kas piepildītas ar prieku un mīlestību, kas baro mūsu dvēseli. Šīs veselīgās attiecības ir pelnījušas lielu uzmanību. Mēs piesaistām to, uz ko mēs koncentrējamies. Tāpēc, pārliekot uzmanību no nelaimīgajiem uz veseliem, mēs nodosim dzīvības attiecības, kas kalpo mūsu visaugstākajam un labākajam labumam!

avots: esotericblog

Leave a Comment