Saule Zivīs: laiks, lai izlabotu kļūdas

Mēnesis, kas sākas 19. februārī ar Zivīm,  pirms jaunā astronomiskā gada (21. marts) sākuma, var tikt dēvēts par daudzsološu, bet drīzāk slēgtu, ar brīžiem pat nodevīgu laiku.

Tieši kopā ar Saules pāreju uz ūdens elementu (19. februāris) tiks izveidota pilnmēness karte, kurā Merkurs jau ilgu laiku ir atradies tajās pašās Zivīs, kā dinamiskākā mēneša planēta, kopā ar ilūziju un noslēpumu planētu Neptūnu, kā arī dažādi savienojumi ar Venēru, Saturnu un Jupiteru. Tomēr visu mēnesi Merkurs vājinās ne tikai pats par sevi atrodoties Zivju zīmē, bet arī ātruma kritums, kam seko reversā kustība trīs nedēļas, sākot no 5. marta. Šo faktoru kombinācija var radīt daudzas tipiskas situācijas no domino galda spēles, kad viņi kliedz – „Zivis!”. Vienkārši runājot, daudzās dzīves jomās, jo īpaši attiecībā uz Merkuru (kontakti, runas, ceļojumi, informācija, biznesa dokumenti), var būt neefektīvs attēls, saistīts ar bezdarbību un jēliem plāniem.

LASI ARĪ: Ko mīlestībā nozīmē skaitlis 1111?

Tomēr mēneša planētu mijiedarbības struktūra var radīt apstākļus nākamajiem izrāvieniem, bet daudz šajā posmā var tikt izlemts aizkulisēs. Šis periods ir ļoti labs mērķu labošanai, ņemot vērā veco kļūdu labošanu. Sakarā ar iknedēļas draudzību starp Sauli un Marsu, periods no 24. februāra līdz 1. martam izskatās ļoti labs. Šajā laikā ir iespējams cerēt uz planētu labvēlīgo ietekmi dažādu praktisku jautājumu risināšanā. Vēl viens periods, kad planētu sērija atšķirsies relatīvi stabilās attiecībās un pavadošajos gadījumos – 8.-13. Marts.

Stabilākas un cienījamas Zivju mēneša dienas – 25., 27. februāris, 4., 8., 12. un 13. marts. Spēcīgas dienas, ieskaitot veselību – 19, 22-23, 26. februāris, 1. (vakars), 6. (jaunais mēness), 9. marts, 14,18.marts.

Aunam šajā gada posmā ir grūts tranzīts – galvenais necīnīties ar savu ēnu un nepadoties ilūzijām. Galu galā, uz laiku doties ēnās, paņemiet pārtraukumu no vētrainas uzņēmējdarbības, uzlabojiet savu veselību.

Vērsim biznesa periods – mēnesis var iet interesanti un intensīvi, īpaši attiecībās ar draugiem un partneriem. Tomēr Marss, kas pāriet jūsu zīmē, var likt iet uz impulsīviem lēmumiem, kas jums ir neparasti, kas var izrādīties nepareizi. Viņi nespēs sabojāt planētu konfigurācijas un Dvīņi – iedvesma būs, un rezultāts var nebūt, profesionālā sfēra ir īpaši neaizsargāta. Acīmredzot, lai paliktu pie kontroles līnijas (kā tad, ja kaut kas nedarbotos) būs jūsu mēneša galvenais uzdevums.

Zivju mēnesī Vēzim būs vieglāk pārvērst savas idejas realitātē, intuīcija darbosies pareizi. Daudzi no jums spēj parādīt veiksmīgo kombinatoru un gudras īpašības. Neaizsargāta joma ir attiecības un partnerattiecības, īpaši perioda otrajā pusē.

Zivju mēnesis ugunīgajai Lauvai ir saistīts ar modernizācijas vietu, pāreju uz kaut ko jaunu, un tāpēc nozarē ir vispārēja krīze. Precīzāk, piesargāties no nepārdomātiem, spontāniem finanšu darījumiem un aizdevumiem. Maksāt par parādiem.

Jaunavas, var iesaistīties dzīvē ar attiecībām, kopīgiem projektiem un notikumiem. Galu galā daudz ko var izdarīt saskaņā ar formulu – „jūs ne visus iepriecināsiet”, tomēr planētas attēls atstāj vietu radošumam un romantiskām baudām par labu.

Tagad Svari ir viena no visneaizsargātākajām zīmēm attiecībā uz veselību – jums noteikti netiks nodarīts kaitējums, nāks par labu izklaides aktivitātes, slimību profilakse, vitamīnu diēta, pareiza darba un atpūtas režīma ievērošana.

LASI ARĪ: Mīlestības numeroloģija pēc dzimšanas datuma: kad jūs sastapsieties ar mīlestību un kā attīstīsies attiecības

Skorpions var sagaidīt lielāku interesi par dzīvi, palielinātu entuziasmu radošiem procesiem, mīlestības priekšnesuma efektivitāti. Šomēnes, planēta dod jums caursitošu spēku, bet vienmēr atcerieties par blakusparādībām.

Strēlniekam entuziasms mēneša perspektīvā var rasties, risinot mājas un ģimenes jautājumus. Tas vienkārši neizslēdz visus šķēršļus profesionālajā jomā. Neaizmirstiet šomēnes novērst saaukstēšanos.

Mežāzis var izjust daudzu procesu priekšrocības. Jūsu priekšrocība tagad var būt spēja būt īstajā laikā pareizajā vietā, kā arī efektivitāte informācijas jomā.

Finansu un ienākumu jautājumi ir aktualizēti Ūdensvīram – šis periods ir labvēlīgs stratēģiju un pieeju izstrādei šajā jomā, bet ne riskantajiem skaidras naudas darījumiem. Perioda otrā puse sola aktīvāku grafiku partnerības jomā.

Zivis simboliski var būt galvenais konveijers, kurām šajā laikā daudzi pavedieni apvienojas. Galvenais ir pacelt maskas laikā. Sarežģītais jautājums jums šajā mēnesī ir, kā izvairīties no kārdinājumiem, kas nākotnē var būt kaitīgi?

avots: esotericblog

Leave a Comment