Ja izmantosi šo metodi, tev vairs nekad nebūs jāuztraucas par netīriem traukiem!

Lielākai daļai cilvēku visnepatīkamākā ēst gatavošanas daļa ir galda sakopšana un trauku mazgāšana pēc mielasta- reti kuram cilvēkam šis process šķiet patīkams.

Tomēr ir kaut kas tāds, kas tev vairs nekad neliks raukt pieri dusmās par nebeidzamo trauku kalnu.

Pat tad, ja tev ir laimējies, un tavā virtuvē ir trauku mazgājamā mašīna, tev vienalga nāksies redzēt tauku vai piedeguša ēdiena paliekas savās iemīļotajās pannās vai katlos, tādēļ tieši šie ir visnepatīkamākie no visiem mājas darbiem.

Tomēr šis padoms nodrošinās to, ka tev vairs nekad nevajadzēs berzt katlus un pannas. Viss, kas tev ir vajadzīgs… veļas žāvētāja plāksnītes!

Tieši tā, veļas žāvētāja plāksnītes. Tik tiešām, šo produktu parasti izmanto veļas žāvēšanai, bet to var izmantot arī virtuvē.

Lasi vēl: Ļoti nopietns iemesls tam, lai izvēlētos jaunu trauku mazgāšanas metodi – sargi savu veselību!

Viss kas tev jādara, jāieliek netīrā panna vai katls izlietnē, jāpiepilda tas ar siltu ūdeni, jāpievieno trauku mazgāšanas līdzeklis un viena vai divas veļas žāvētāja plāksnītes. Pagaidi aptuveni vienu stundu, un viss būs nonācis nost! Ja tev šie trauki nav nepieciešami atkārtotai lietošanai, tu traukus izlietnē vari atstāt arī uz nakti. Rezultāts ir garantēts!

Avots: www.womansday.com

Leave a Comment