Ja jūs jūtat šīs 7 lietas, tad jūsu attiecībām ir pienācis gals

3. Tu jūti nogurumu no sava partnera, pat ja viņš nedara neko īpašu.

Jebkurās attiecībās ir gadījumi, kad viens partneris ņem vairāk, nekā tas dod. Bet, ja tas notiek visu laiku, tu vari sajust enerģijas izsīkumu un nogurumu, bez tā tu vari vēlēties vairāk atpūsties un laiku bez viņa, kas vairs nav normāli.

4. Tu slēp svarīgus mirkļus par savu partneri no draugiem un radiniekiem.

Varbūt tu klusē par to, ka viņš daudz dzer, vai melo par to, kā viņš izturas pret citiem cilvēkiem. Varbūt tev ir kauns atzīt, cik bieži jūs strīdaties vai ka tu netici viņa lojalitātei.

Lasi arī: Kāds būs 2019.gads pēc austrumu kalendāra

Ja pamani, ka tu pārstāvi savu partneri citu priekšā nevis tā, kāds viņš patiešām ir, tad viņš patiešām nesasniedz standartus, kādam tam vajadzētu būt. Tu zini, ka tā nav tā persona, ar kuru tu varētu lepoties.

5. Tu ceri, ka viņš spēcīgi izmainīsies.

Ka viņš kļūs vērienīgāks, laipnāks vai palīdzēs. Tu domā, ka tad, kad viņš kļūs atbildīgāks, tu būsi gatava apprecēties ar viņu. Bet netici tam. Tev vajadzētu viņu mīlēt tādu, kāds viņš tagad ir, un nevis iedomāties savu nākotni ar to, kas viņš nav.

Lasi arī: Kādā vecumā katra no zodiaka zīmēm satiek savu mūža mīlestību

6. Tev bieži ir jāatvainojas par sevi.

Par to, kāda tu esi. Tā, it kā tu nebūtu pietiekami laba. Tā, it kā tu nekad nevari izpildīt viņa cerības. Bet tā ir pazīme, ka viņš cenšas tevi kontrolēt. Viņš iedzen tevī vainas sajūtu. Varbūt viņš saka, ka tavi sapņi ir stulbi, ka tu vienmēr dari visu nepareizi. Tev noteikti pietrūkst brīvības darīt visu, kā vēlaties, bez skaļas kritikas un bez vainas sajūtas. Tātad, kāpēc tu nedod sev šo brīvību?

7. Jums ir pastāvīgs konflikts, un jūs strīdaties nepareizi.

Šis jautājums nav pats konflikts, bet gan tas, kā jūs to atrisināt. Vai tas notiek ar skandālu, apvainojumu un pazemojumu veidā? Vai arī jūs vēlaties atrisināt problēmu, apspriežot to un klausoties viens otru? Ja jūs izmantojat strīdu kā iemeslu, lai ievainotu viens otras jūtas, un problēma paliek spēkā – tas ir toksisks modelis.

Un, ja vien jūs abi nenolemsiet, kopīgi atrisināt šos mirkļus, tad nekas nesanāks.

Avots: soulpost

Leave a Comment