5 lietas, kuras vajadzīgas vīrietim no tevis, lai iemīlētos

Bieži ir satiekami divu veidu vīrieši: pirmais zaudē prātu meitenes dēļ, paceļ to uz pjedestāla, apbrīno kā karalieni un tur viņas laimi augstāk par savējo. Otrais no tiem, ir tie, kuri baidās no saistībām, viss tas viņiem šķiet kā slogs un brīvības ierobežojums.

Lai gan sievietes domā, ka otrais veids ir lielākā daļa, statistika liecina par pretējo. Spriežot pēc aptaujām, pat 95% vīriešu atzina, ka viens no viņu mērķiem ir ģimenes veidošana. Un kad viņš saka: “Es vēl neesmu gatavs attiecībām,” tas parasti nozīmē tikai to, ka es vēl neesmu gatavs attiecībām ar tevi. “

Lasi arī: No kā jums ir nepieciešams atvadīties 2018.gadā saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi: astroloģes Vasilisas Volodinas padoms

Tātad tev nesanāca atrisināt viņa sirds kodu. Bet kā to izdarīt? Šeit ir 5 vīriešu pamata vēlmes, kas būtu jāapmierina:

1. Viņam vajag, lai tu viņu vēlētos.

Viena no atslēgām, lai saprastu, kā padarīt vīrieti laimīgu, ir viņa galvenās dzīvniekās vēlmes apmierināšana būt gribētam. Viņš grib tevi gribēt. Viņam vajag skumt pēc tevis, kad neesi apkārt, viņam vajag tevi vēlēties, kad viņš ilgu laiku tevi nav redzējis.

Lasi arī: Numeroloģiskais horoskops 2018. gada decembrim

Tikai tad viņš var iemīlēties tevī. Viss noslēpums ir jūsu seksualitātes pareiza izmantošana: kārdināt viņu, atdoties viņam, tad atkal atstāt, ļaujiet viņam paņemt tevi visu – viss ir seksuālās spriedzes radīšanā un atvieglošanā, atkal un atkal.

2. Viņam vajag jūsu cieņu.

Tas ir pamats jebkurām attiecībām, kas izturējušas laika pārbaudi. Cieņa palīdz saglabāt attiecības pat pēc dzirksteles izdzišanas, un, kad kaisle pakāpeniski samazinās. Vīriešiem ir par maz ar mīlestību vien.

Lasi arī: Horoskops 2019. gadam sievietēm – radīsies iespēja izaugsmei un dzīves kvalitātes uzlabošanai!

Saproti, kāpēc tu cieni savu vīrieti. Kāpēc tu lepojies ar viņu? Par ko tu vari viņu slavēt? Pasaki viņam par to. Nav nepieciešams vienkārši pateikt, ka tu viņu mīli, pastāsti viņam, kāpēc tu viņu mīli.

Cits veids, kā izrādīt cieņu, ir atvainoties, ja esat kļūdījusies vai pateikusi kaut ko nepareizi. Attiecībām jābūt svarīgākām par jūsu ego.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment