Ja jūs jūtat šīs 7 lietas, tad jūsu attiecībām ir pienācis gals

7 pazīmes, ka jūsu attiecības ir toksiskas, un jums ir jādomā par to, kā tās pabeigt:

1. Pastāvīgs “ja vien.”

Varbūt tu vai varbūt tavs partneris, vai varbūt abiem jums ir šādas domas. Tas ir slikts signāls, ja jūs jūtat, ka jūsu attiecības var būt veiksmīgas, ja vien kaut kas konkrēts tajās mainītos.

Jā, visas attiecības nonāk sarežģītos periodos, ja jūs pastāvīgi jūtat, ka kaut ko trūkst, ka kaut kas jālabo, jūs nesasniegsiet patiesu gandarījumu. Jūs varat sākt dzīvot hipotētisku un, iespējams, nepieejamu nākotni, nevis šeit un tagad, kas izslēdz patiesas laimes iespēju.

Lasi arī: No kā jums ir nepieciešams atvadīties 2018.gadā saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi: astroloģes Vasilisas Volodinas padoms

Jūsu attiecības šķiet 90% labas, bet vai atlikušie 10% jūs katru dienu sajūsmina un atgādina par sevi? Dažreiz tas ir zīme, ka jūs neesat ideāli saderīgi un tā būs vienmēr.

2. Tu nejūti, ka viņš tevi saprot.

Varbūt tu jūti, ka esi mīlēta tikai noteiktos apstākļos, varbūt tev liekas, ka tev pastāvīgi ir jātur sevi noteiktos rāmjos. Tas traucē reālai emocionālai tuvībai. Laika gaitā tu vari sajust tukšumu, it kā tavs partneris patiešām nemīl tavu reālo būtību.

Lasi arī: Pirmsjaunā gada prognoze: kas gaida Zodiaka zīmes 2018. gada beigās – vēl ir iespējams paspēt mainīt dzīvi!

Varbūt tu izliecies ne par sevi, slēp kādu svarīgu daļu no sevis vai izliekoties, ka tevi interesē tas, kas tev patiešām nepatīk, bet, galvenais, lai viņš būtu laimīgs. Vai varbūt tu neizliecies un izturies kā tu, bet tu nejūti, ka tavs partneris tevi saprot.

Tas viss ir emocionāls atvienojums, kas noved pie vientulības sajūtas pat attiecībās.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment