Ja nēsā zelta rotaslietas, tev ir jāzina ŠIS! Jābūt uzmanīgiem!

Zinātniekiem ar pētījuma palīdzību ir izdevies atklāt, ka zelta rotaslietu nēsāšanai piemīt negatīvas īpašības.

Pētījuma gaitā speciālisti no Kanādas pētīja, kā zelta rotaslietu nēsāšana ietekmē cilvēka psihisko un somatisko veselību.

Lasi vēl: Bagātības talismanu horoskops katrai zodiaka zīmei

 
Viņiem izdevās noskaidrot, ka šis metāls spēj daudziem radīt negatīvu iedarbību uz nervu sistēmu.

Pētījumu gaitā zinātnieki atklāja, ka kontakts zeltam ar ādu spēj izraisīt cilvēkā sliktu noskaņojumu, trauksmainību un apmaiņas procesu palēnināšanos. Ļaudis, kuriem ir nestabila psihe un kuri ilgstoši nēsā zelta rotaslietas, var krist depresijā.

Cilvēki, kuriem ir epilepsija, zelts arī nav ieteicams. Juvelierizstrādājumu spožums un mirgošana var izraisīt lēkmes. Šo iedarbību zinātnieki izskaidro ar to, ka tad, kad zelts saskaras ar ādu, notiek ķīmiska reakcija. Zelts oksidācijas laikā izdala ķīmiskus savienojumus, kas ir bīstami un spēj negatīvi iedarboties uz cilvēka veselību.

Vēl jo vairāk zelts ir bīstams vīriešiem, jo zelta izdalītie elementi spēj izsaukt darbības dzimumdziedzeru traucējumus. Toties sievietes var neuztraukties. Zelta rotaslietas (tieši otrādi) tonizē viņu organismu – informē portāls Planet Today.

Lasi vēl: Bagātības talismanu horoskops katrai zodiaka zīmei

Lai izbēgtu no sekām, pie kurām noved zelta rotaslietu nēsāšana – nevajadzētu no tām atturēties pavisam. Pietiek ar to, ka pa naktīm jūs tās velkat nost.

Kā ir jums? Kā jūs izjūtat zelta rotaslietu iedarbību

Avots: newsland.com

COMMENTS

Leave a Comment