Ja taukaini mati ir problēma

Šampūns bez SLS

Tieši šī sastāvdaļa, kas ietilpst daudzu šampūnu sastāvā, var būt sausas galvas ādas iemesls. Tāpēc arī mati ātrāk paliek taukaini, kā arī parādās blaugznas. Pievērsiet uzmanību šampūniem, kuros šī sastāvdaļa nav atrodama. Jā, tie sliktāk putojas, bet ir iedarbīgāki.

Lasi arī: Ar automatizāciju un robotizāciju pret darbaspēka trūkumu

Temperatūra

Centieties atteikties no fēnu, gofrētāju un taisnotāju lietošanas. Vai vismaz samaziniet temperatūru. Jo tieši augsta temperatūra provocē sekrēta izdalīšanos no tauku dziedzeriem. Ierīces temperatūrai ir jābūt ne augstākai par 150 grādiem.

Pīlings

Ļoti noderīga procedūra, kas pietiekoši efektīvi novāc atmirušās ādas šūnas uz galvas. Turklāt tāda procedūra stimulē matu folikulu augšanu. Pamēģiniet tādu procedūru veikt reizi divās nedēļās, un pavisam drīz jūs pamanīsiet rezultātu.

Galvassegas

Aizsargājiet savus matus no saules un sala iedarbības. Temperatūras svārstības neietekmē galvas ādu pozitīvi, un arī matus ne. Ja ar to pārspīlē, tad pavisam drīz jūsu matu gali šķelsies un būs pārāk taukaini pie saknēm.

Lasi arī: 4 ieteikumi, lai pārī nebūtu strīdu par naudu

Ēšana

Sekojiet līdzi savai ēšanai, vitamīnu trūkums var maksāt jūsu matu skaistumu. Tāpēc sekojiet līdzi savai ēdienkartei, lai tajā būtu visas Vese***ai nepieciešamās vielas.

Ciešas astes

Atsakieties no tādas frizūras. Jo mazāk mati pieskarsies jūsu galvas ādai, jo ilgāk tie saglabās savu skaistumu.

Avots:

COMMENTS

Leave a Comment