Ja viņš nemīl tevi, kā tu esi pelnījusi, pamet

Es zinu, ka jūs viņu mīlat, varbūt jūs neesat pietiekami apmierināta ar viņu, bet tas ir daudz šausminošāk, ārpus attiecībām, kurās ir vientulība un sajukums apkārtējos. Bet, ja jūs nejūtat tādu mīlestību, kuru esat pelnījusi, jūs labāk varētu iet, jo …

Lasi arī: Kādas kļūdas Zodiaka zīmes visbiežāk pieļauj attiecībās

1. Jūs esat par vecu šim.

Un tas nav svarīgi, 16 vai 56 – dzīve ir pārāk īsa, lai pavadītu to ar kādu, kas pret tevi neattiecas labi. Pareizās attiecības ilgs ilgu laiku (varbūt pat mūžu), un jūs nevēlaties atgriezties un saprast, ka jūs visu laiku pavadījāt ar nepareizu personu, nevis ar kuru jūs patiešām esat.

2. Jums ir jābūt saviem standartiem.

Ja jūs līdīsiet no ādas, lai padarītu savu partneri laimīgu, jums ir tiesības sagaidīt tās pašas pūles no viņa. Piekrītu, mazāk, nav godīgi.

3. Noteikti ir kāds, kurš varētu tevi mīlēt labāk.

Ja tavs cilvēks izturas pret jums slikti, jūs varat atrast labāku. Ticiet man. Viena lieta ir meklēt labāko, ja jau ir kaut kas labs – tas ir nepareizi. Bet otra – meklēt labāko, ja jums ir tikai slikti – tas ir nepieciešams.

Lasi arī: Tipiskās dzīves kļūdas Zodiaka zīmēm un veidi, kā tās novērst

4. Esiet viens labāks par to, ka esi cienīgs attiecībās.

Kas teica, ka jums ir jābūt attiecībām, lai būtu laimīgi? Vientuļnieces izredzes pēc ilgām attiecībām var būt biedējošas, bet tas ir tā vērts. Dažreiz jums ir jākoncentrējas uz sevi un jāatgādina sev, kas jūs ir pelnījis. Pat ja jūs dažreiz esat vientuļa, tas ir labāk nekā būt attiecībās, kas padara jūs par vientuļo.

5. Tas nesāpēs tik daudz, kad pametīsiet.

Sākumā tas sāp, jūs vēlaties rakstīt viņam un atgriezties. Bet, jo vairāk laika tu pavadi bez viņa, jo mazāk tas sāpēs, jo vairāk tu saproti, ka dzīve ir labāka bez toksiskām attiecībām. Ir grūti saprast, cik slikti tas ir, kad esat bijušajā, bet, ja jūs atkāpjaties un paskatieties ar jaunu skatu, jūs saprotat, ka pret jums ir izturējies atšķirīgi, nekā jūs esat pelnījuši.

6. Dvēseles dziļumos jūs zināt, ka esat pelnījuši labāku.

Varbūt jūsu prātā ir šaubas par to, kas jums jādara nākamajā, bet jūsu iekšējā balss pastāstīs, kas jums jādara. Ja kaut kas iekšā saka, ka jūs neesat labā stāvoklī, klausieties to. Jūsu cerības nav pārāk augstas, vienkārši tāpēc, ka vēlaties pareizo ārstēšanu.

Lasi arī: Izkļūt ārā un lepoties

7. Jums nekad nevajadzētu saņemt mazāk mīlestībā.

Mēs ne vienmēr varam iegūt to, ko mēs gribam, bet mums nekad nevajadzētu atrisināt mazāk personiskās attiecībās. Jo šī ir jūsu dvēsele. Jo tā nav visa mana dzīve. Mēs paši izvēlamies ar kuru būt, un mums ir jāgaida cienīga mīlestība, ko mēs dodam sev.

8. Viņš nav pelnījis tādu kā tu.

Ja viņš izturas slikti, viņš nav pelnījis attiecības ar tevi. Viņš var būt labs cilvēks, bet attiecībās viņš ir briesmīgs, un jums ir tiesības to atzīt, atzīt, ka jūs esat vairāk nekā viņš pelnījis.

9. Jūs varat kontrolēt šo nākotnes daļu.

Jūs nevarat kontrolēt ikmēneša vai vilciena atiešanu. Bet jūs varat izlemt, vai būt ar kādu vai nē. Tāpēc jūsu laime ir atkarīga tikai no jums.

Avots

Leave a Comment