Izkļūt ārā un lepoties

Kad jūs pēdējo reizi teicāt, ka esat lepns par sevi? Kad bija pēdējā reize, kad jums bija pilnīgi vienalga un vienkārši izgājāt pa durvīm pilna ar pārliecību? Kad bija pēdējā reize, kad jūs domājāt par to, cik jūs esat pārsteidzošs un īpašs; cik tev ir laimīgs ķermenis, kas tev dos dzīvību? Man jāatzīst, ka iepriekš teiktais reti attiecas uz mani. Tomēr jaunā pašmīlības un uzņemšanas laikmetā es sāku redzēt, kā pietrūkst gan man, gan dažiem no maniem visnopietnākajiem draugiem.

Lasi arī: 5 ikdienišķas lietas, kas apslāpē kaisli un sagrauj attiecības

Ikdienas uzlabojumi personīgā stila biznesā novedīs pie monumentālajām pārmaiņām. Veicot modes demokratizāciju, ir vērojama ilgstošā daudzveidība un svarīgi jautājumi saistībā ar patēriņu. Ar visiem saviem trūkumiem sociālie mediji liek mums godīgi diskutēt par jautājumiem, kurus mēs parasti turam tumsā. Un ar kopējo tautas spēku, cilvēku domāšanas un rīcības veidu izmaiņām var kādreiz akcentēties.

FOTO: HOLANDES MĀJA; ATTĒLS: HOLANDES MĀJA IR TIKKO UZSĀCIS DAŽĀDU ORANŽO KRĀSU IZGATAVOTO PASŪTĪJUMU, LAI ATZĪMĒTU PRAIDA MĒNESI. 25% NO LĪNIJAS IEŅĒMUMIEM TIKS ZIEDOTI ALBERT KENNEDY TRUST , LGBTQ + JAUNIEŠU BEZPAJUMTNIECĪBAS LABDARĪBAI.

Pagājušajā mēnesī pēc tam, kad esmu izlasījis Stefani Yeboah spēcīgo gabalu par to, kā pārtraukt ienīst sevi, es zināju, ka mūsu jūlija plāni nevar būt labāki. Šajā mēnesī Lielbritānija svin Praida mēnesi, lai parādītu LGBTQ + kopienas atbalstu un solidaritāti. Līdzīgi, kā “Who Wear UK” ir modes platforma, kuras mērķis ir atbalstīt un pacelt mūsu lasītājus neatkarīgi no tā, kādas ir viņu cīņas vai galvenie momenti. Būt sadzirdētam un novērtētam ir grūti. Tikt sadzirdētam ir vēl grūtāk tiem, kas jau sen aizmirsti vai nolikti malā kā nederīgi.

Lasi arī: Sieviešu horoskops 2018. gada jūlijam – sievietēm šis mēnesis sniegs harmoniju

Tāpēc LGBTQ + kopienā mēs izgaismosim galvenos neticīgos ietekmētājus un spēkus, sākot ar zīmoliem, kas patiešām atbalsta šo cēloni. Tāpēc arī mēs turpinām ņemt vērā centienus būt pēc iespējas iekļaujošam, daudzveidīgam un lietotājam orientētam ( jūsu modes izvēle iedvesmo mūs ikdienā un bieži vien rada mūsu visjūtīgāko saturu).

Mēs izskatīsim cilvēkus, kas domā par lietām, kam viņi patiešām tic, vai tas ir modes mīļotājs, kurš ir futbola fanātiķis vai stilists, kurš ir modelējis visu savas dzīves skapi uz Princeses Dianas.

FOTO: @ LUCYKNELL ; ATTĒLS: INSTAGRAMAM TU ESI NEPIECIEŠAMA! ARVIEN VAIRĀK TIEK ATZĪTAS MEITENES, PIEMĒRAM, LŪSIJA NELSA (ŠEIT ATTĒLOTIE ATTĒLI ), KAS APSTRĪD MŪSDIENU ARHAISKAJISKOS, BEZJĒDZĪGOS SKAISTUMA STANDARTUS (MĒS ARĪ VĒLAMIES NOPIRKT VIŅAS PELDKOSTĪMU). DALIES AR SAVU VASARAS IZSKATU AR MUMS, ATZĪMĒJOT #WENTOUTLIKETHIS.

Lasi arī: 9 sieviešu frāzes, no kurām vīrieši baidās

Pastāv arī fakts, ka šajā gada daļā ir daudz ārēju darbību. Es aicinu jūs mest šos ķermeņa/drēbju skapja aizspriedumus tieši pa logu ārā. Ja jums to nav, pastāstiet mums savus noslēpumus ( instagramā DM būs labi). Ja jums tie ir, lūdzu atbrīvojieties no tiem, tie tikai tur jūs atpakaļ, un jūs tos nožēlosiet vienu dienu. Mēs piedāvājam jums daudz jautrības modes idejas brīžiem, kad jums būs OOO, lai jūs varētu iet OTT. Dodieties ārā, lepojieties un (vissvarīgāk) nopērciet saldējumu.

 

Avots

Leave a Comment