Jauns Mēness, 2019. gada 5. aprīlī: ko drīkst un ko nedrīkst darīt šajā dienā

Ko var darīt Jaunā Mēness laikā

Jaunā Mēness dienā jūs varat droši iesaistīties jaunos projektos un darbībās, kuras bija grūti īstenot. Diena, piepildīta ar pozitīvu enerģiju, ļauj jums darīt to, kas ir patiešām svarīgs, un Auna konstelācija šajās dienās atbalsta visus tos, kuriem trūkst ticības savām spējām.

LASI ARĪ: Kā Jaunais Mēness 2019. gada 5. aprīlī ietekmēs Zodiaka zīmes – izmanto šīs dienas enerģiju!

Venēras ietekme 5. aprīlī dod iespēju pielāgot personīgo dzīvi, novērst konfliktus ģimenē, satikt interesantus cilvēkus, un tie, kas ir vieni, var atrast pāri. Turklāt planētas ietekme uz finanšu jautājumiem ir veiksmīga. Šajā dienā ir iespējams un nepieciešams atmaksāt parādus, meklēt veidus, kā nopelnīt papildu ienākumus, slēgt pirkuma un pārdošanas darījumus.

Enerģijas pārrāvums šajā dienā būs neliels, bet tas ir pietiekami atpūtas nodarbībām. Astrologi iesaka skaitīt spēkus, lai novērstu pārmērīgu darbu. Šajā dienā pat pastaigas svaigā gaisā paaugstinās jūsu garu un saglabās Jūsu ķermeni labā formā.

5.aprīlī jūs varat plānot izklaidi ģimenes un draugu lokā. Patīkama kompānija, jautras sarunas un mierīga atmosfēra palīdzēs tikt galā ar skumjām un mazināt garastāvokļa svārstības.

LASI ARĪ: 6 zodiaka zīmes, ar kurām ir visgrūtāk manipulēt!

Ko nedrīkst darīt 2019. gada 5. aprīlī

Jaunā Mēness dienā Auna iespaidā ir risks, ka nenoturēšanās dēļ var saasināties konflikta situācijas. Šajā sakarā astrologi iesaka rūpīgi izvēlēties vārdus tā, lai nerunātu pārāk daudz.

Piektais aprīlis, visticamāk, nonāks enerģijas vampīru ietekmē, tāpēc eksperti iesaka ierobežot saziņu ar agresīvi domājošiem cilvēkiem, kā arī cieši uzraudzīt tos, kas cenšas manipulēt.

Laikā, kad piedzimst Jaunais Mēness, sliktas domas ir jānovērš, lai nekļūtu par depresijas upuri. Neapmierinātība un šaubas var būt nežēlīga joks, tāpēc pozitīvā attieksme būs labākais pavadonis.

Jaunā Mēness un Auna apvienība ir sprādzienbīstams kokteilis, kura dēļ var viegli apmaldīties, aizstāvēt vēlmes un neklausīties veselo saprātu. Jaunā Mēness ietekme vienmēr tiek saglabāta vairākas dienas, kas nozīmē, ka līdz 10.aprīlim ir svarīgi izvairīties no impulsīviem lēmumiem un neapmierināties ar īstermiņa kaprīzēm. Tās var novest pie strupceļa un prom no mērķa.

Apsveicama vēlme iet uz priekšu un mainīt visu, kas jums apkārt ir labāks, jo Auns var ietekmēt nevēlamu impulsu. Pārmērīga agresija un spītība var sāpēt, tāpēc astrologi iesaka izvairīties no piedzīvojumiem un meklēt kompromisa risinājumus.

avots: dailyhoro

Leave a Comment