Ja viņam nepiemīt šīs īpašības, nemaz netaisies viņu precēt!

Viņš ir emocionāli nobriedis

Atbildīgs, emocionāli inteliģents vīrietis, kurš spēj kontrolēt savus impulsus, parāda īstu briedumu. Ar šādām īpašībām viņs pierāda, ka ir spējīgs saskarties un tikt galā ar pārmaiņām, vilšanās sajūtu, stresu un konfliktiem, ko laulības dzīve paredz.

Viņš tevi novērtē un pieņem tavus trūkumus

Vecais labais teiciens “laimīga sieva ir laimīga dzīve” ir patiešām patiess un darbojas abos virzienos.

Novērtējums veido stabilas un nopietnas attiecības. Un justies novērtētam arī palīdz būt laimīgākam. Ja nejūties sava vīrieša novērtēta un pieņemta, tu peldi bīstamos ūdeņos, tomēr, kad viņš skaidri spēs nodemonstrēt savu cieņu un novērtējumu pret tevi, tu zināsi, ka esat gatavi uzņemties arī nopietnākas saistības.

Viņš labi spēj risināt konfliktus

Konflikti ir neizbēgama laulības sastāvdaļa – nedomā, ka laimīgas attiecības ir tikai tās, kurās nav konfliktu. Tādu attiecību nav, bet, ja ir, tad tajās nav kaut kas tīrs. Laimīgas attiecības veido spēja konfliktu situācijās nepazaudēt galvu un izprast konfliktu patieso vērtību. 

Ja viens otram nemetat ar šķīvjiem, kad ir radusies strīdu situācija, bet mākat apsēsties un censties par to visu mierīgi izrunāties, tad varat būt droši, ka laulības dzīvei ir lemtas laimīgas beigas.

Viņš ir uzticams

Un runa nav tikai par emocionālo un fizisko uzticību (kas, protams, ir pašsaprotams noteikums laimīgām attiecībām). Svarīgi ir arī tas, ka tad, kad vīrietis saka, ka viņš kaut ko izdarīs, viņš to arī izdara. Pavēro kaut vai mazās lietas, kuras viņš apsola – paskaties, vai viņš to arī izdara. Jo mazās lietas arī spēj parādīt to, kā turpmākajā dzīvē viņš izturēsies pret svarīgākām lietām.

Viņš jūsu attiecības uzskata par prioritāti

Laimīga laulība veidosies tikai tad, ja abi būsiet attiecības nostādījuši pirmajā vietā. Ja jums ģimene ir svarīga, tāpat kā mīlestība, tad pirms tās nedrīkst atrasties nekas – pat ne darbs. Un padomā, cik laimīga laulība var izdoties, ja, piemēram, tev attiecības ir pirmajā vietā, bet tava otra pusīte, piemēram, aizraujas ar futbolu un regulāri atceļ tev svarīgus kopā būšanas brīžus spēles dēļ. 

Runā ar viņu par to, kas jums ir svarīgākais, un izsecini, vai šāds cilvēks būs gatavs laulības dzīvei kopā ar tevi.

Avots: yourtango.com

Leave a Comment